Papp0us15 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν θα πώ και πολλά, απλα ψάχνω για μια καλη ονομασία για το Βιντεο Κλαμπ που εχω εδω στην περιοχή μου..! απλα θα ηθελα να μου πειτε κανα καλο ονομα για video club .. θα με ενδιεφερε και σε ξενες γλώσσες οπωσ γαλλικα και αγγλικα..! Ευχαριστω!
automatistisgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 εγω θα σε συμβούλευα φίλε μου να μην το ανοίξεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. τα περισσότερα κλείνουν λόγω ίντερνετ ..
aledjo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 FREE VIDEO να δεις για ποτε ερχονται οι πελατες...
gerr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν θα πώ και πολλά, απλα ψάχνω για μια καλη ονομασία για το Βιντεο Κλαμπ που εχω εδω στην περιοχή μου..! εγω θα σε συμβούλευα φίλε μου να μην το ανοίξεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. τα περισσότερα κλείνουν λόγω ίντερνετ .. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
nickarmy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 η μεγαλοι τιτλοι ξεγνουντε πρεπει να ειναι μικρο και κουλτουδιαρικο (μπες στην αλησιδα των Seven καλύτερα )
Evgenios1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 "Δεν εχω πεθανει" Δες για κανα franchise seven spot. ΥΓ:Συμφωνω να μην ανοιξεις video club.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 FREE VIDEO να δεις για ποτε ερχονται οι πελατες... Μα το έχουν ήδη free από το ιντερνετ...Σίγουρα ένα VC δεν είναι μέσα στις 10 πιό hot επιχειρηματικές επιλογες αυτόν τον καιρό.
greekboy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 εκτος αν νοικιαζει ταινιες απο το ιντερνετ :p και βγαζει καθαρο κερδος με πολυ χαμηλες τιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.