Fenzon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ρε παιδια, εχς ενα προβλημα με κατι drivers. Εχω το Nvidia TNT2 Model 64 pro και ψαχνω drivers για XP. Επισεις, εχω μια καρτα ηχου VIA αλλα δεν ξερω τι μοντελο ειναι, πωσ θατο μαθω;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Η RIVA TNT2 ΔΕΝ εχει drivers για XP. Ασχετα με ο,τι λεει το site της nvidia, οι drivers ΔΕ μπορουν να εγκατασταθουν σε XP. Αρα ειτε μενεις με τους ενσωματωμενους σε XP, ειτε βαζεις αλλη καρτα. Οσο για τη καρτα ηχου, δες τι λεει το τσιπακι της.
caution Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ( νομίζω ότι είχα καταφέρει να βάλω drivers σε TNT2/64@XP... Είσαι σίγουρος george; )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ναι, δοκιμασα μεχρι και το inf αρχειο να αλλαξω, αλλα μπααα! Δεν εμπαιναν με τιποτα. Μιλαω παντα για ελληνικα windows XP. Μονο με τους default παιζει ("Microsoft Corporation). Και δεν φταιει η καρτα, αφου εχω δυο Riva TNT2 και δεν μπορει να εγκατασταθει καμια απο τις 2.
Fenzon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μαλιστα, ηθελα να βαλω καινουργιουσ drivers επηδη βαρεφηκα τα αχρηστα τησ microsoft corporation. Κατεβασα μερικα που βρηκα και κανενα δεν με βοηθησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.