mangelis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Σας έχω και μια εικόνα, γιατί εμένα δε μου φαίνεται και τόσο απλό! Δείτε, τα κουτάκια απ' όπου θα μπορούσε κανείς να ενεργοποιήσει (ή όχι) τα συγκεκριμένα εικονίδια, είναι ανενεργά! Συνέβη χθες μετά την εγκατάσταση (και την επανεκκίνηση) του SP2 για τα Vista... Καμιά ιδέα; Όπως πάντα σας ευχαριστώ πολύ!
CODEC Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Σας έχω και μια εικόνα, γιατί εμένα δε μου φαίνεται και τόσο απλό!Δείτε, τα κουτάκια απ' όπου θα μπορούσε κανείς να ενεργοποιήσει (ή όχι) τα συγκεκριμένα εικονίδια, είναι ανενεργά! Συνέβη χθες μετά την εγκατάσταση (και την επανεκκίνηση) του SP2 για τα Vista... Καμιά ιδέα; Όπως πάντα σας ευχαριστώ πολύ! Έλεγξε αν το λειτουργικό αναγνωρίζει τις συσκευές δικτύου-ήχου . Αν δεν τις αναγνωρίζει , κάνε εγκατάσταση τους αντίστοιχους drivers.
mangelis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Όχι, οι συσκευές αναγνωρίζονται κανονικά και λειτουργούν επίσης! Ή ίσως όχι; Ανακάλυψα πως δεν έχω πια ήχο στις Ιστοσελίδες. Φαντάζομαι πως σχετίζεται με το όλο πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω πως! Χρησιμοποιώ τον Chrome και δεν είχα πρόβλημα, απλά το αναφέρω γιατί δεν βρίσκω σ' αυτόν, τις επιλογές εκείνες για την χρήση myltimedia περιεχομένου, που έβρισκα στον Internet Explorer. Δεν ξέρω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.