Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμ.... Μια χαρά διαφήμιση για την Dell... Και θα ξεστοκάρει και θα παίξει η είδηση σε όλες τις σελίδες... Μήπως το λάθος ήταν εσκεμμένο; Μου φαίνεται απίθανο όταν μια εταιρεία ενημερώνει την βάση δεδομένων της να μην βάζει restriction filter σε fields όπως π.χ. η τιμή. Γι αυτό σας λέω: Τζάμπα της βγήκε!

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ρε έχετε άδικο..και εδώ όταν κάνεις μια παραγγελία στα 5€ αντί για 500 που κάνει κανονικά στο δίνουν με 5 και ζητάνε κ συγνώμη....

Oh wait....αυτό ήταν ένα όνειρο που είδα προχτές.....

Σόρυ γράψτε λάθος..

Μπράβο πάντως στην αρχή προστασίας καταναλωτή στην Taiwan και σε όλους τους εμπλεκόμενους....

• Moderators
Δημοσ.
Πάντως, και στο Πλαίσιο έχει συμβεί το ίδιο...

Εννοεις να βαλεις λαθος τιμες ή να πουλησει κατι στην λαθος τιμη?Για τις λαθος τιμες το εχει κανει αρκετες φορες..το αλλο πρςτη φορα το ακουω αν ισχυει:confused:

Δημοσ.
Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε μία κυβέρνηση των πολλών, έναντι μίας κυβερνήσεως των λίγων. Η μεν πρώτη κυνηγάει τους έχοντες για τα λάθη τους, η δε δεύτερη τους μη έχοντες για τα λάθη των εχόντων.

Δηλαδή εσύ όταν γράφεις στο πληκτρολόγιο δε σου'χει τύχει ποτέ να γράψεις 4.99 αντί για 528.99?

Με καλύπτετε απόλυτα. Το χθεσινό με τον 920 από eshop το προλάβατε? Τουλάχιστον τώρα πήραν και τηλέφωνο να ζητήσουν συγνώμη και να πουν ότι ήταν λάθος.

Δημοσ.
Εννοεις να βαλεις λαθος τιμες ή να πουλησει κατι στην λαθος τιμη?Για τις λαθος τιμες το εχει κανει αρκετες φορες..το αλλο πρςτη φορα το ακουω αν ισχυει:confused:

Συνάδελφος μου μπήκε Κυριακάτικα στο site, βρήκε 4870 σε πολύ χαμηλή τιμή, παράγγειλε τρία κομμάτια, τον πήραν τηλέφωνο μετά από 2 ημέρες να τον ενημερώσουν για το λάθος...

• Moderators
Δημοσ.
Συνάδελφος μου μπήκε Κυριακάτικα στο site, βρήκε 4870 σε πολύ χαμηλή τιμή, παράγγειλε τρία κομμάτια, τον πήραν τηλέφωνο μετά από 2 ημέρες να τον ενημερώσουν για το λάθος...

Και να ταν μονο το πλαισιο..

Δημοσ.

προλαβα και εγω τον i920...

μ πηραν τηλ το μεσημερι και ζητησαν συγνωμη :P

Κ μ ειπε ο υπαλληλος επισης πως "δεν μπορουμε να τον πουλησουμε στα 109 επειδη θα εχουμε προβληματα με την εφορια"

LOL

Δημοσ.

Δεν ειναι λιγες οι φορες που ενω ο υπαληλος λεει πως το προιον εχει 99 ευρω πχ στο ταμειο εχει 109 ευρω αλλα επιδη το εχω μαθει το κολπο κανω παντα φασαρια και το περνω οσο με συμφερει δλδ την χαμηλοτερη τιμη η δικαιολογια ειναι παντα πως εχουν αλαξει οι τιμες και δεν τους ενημερωσαν παντα ομως

Αυτα ολα γινονται στο πλαισιο οθονη asus πριν 3 μηνες απο 109 ευρω μονο 99 ευρω σκληρος δισκος 1ΤΒ απο 98 ευρω μονο 85 ευρω GTA IV απο 34 ευρω μονο 28 ευρω και αλλα παρομοια τα οποια δεν συγκρατισα τις τιμες οπως τροφοδοτικο 800w τσαντα για laptop 18' η πλακα ειναι πως καθε φορα στο ταμειο περιμενο να κανει το λαθος :P

plaisio Rulezzzzzzzzzz

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ όταν γράφεις στο πληκτρολόγιο δε σου'χει τύχει ποτέ να γράψεις 4.99 αντί για 528.99?

Τα καταστήματα οφείλουν να προσέχουν, όπως εγώ προσέχω πχ τι ακριβώς θα λέει ένα email μου πριν το στείλω. Αλλιώς "πληρώνω". Όταν δηλαδή πατας στο ebay το ποσό που θα τραβηχτεί από την κάρτα σου δεν προσέχεις? Έτσι πρέπει και αυτοί. Όπως είπε σοφά ο threshσε άλλο thread "you break, you pay". Στην Λιαμογιοχωρ...συγγνώμη, στην Ελλάδα ήθελα να πω, αυτά δυστυχώς δεν περνάνε.

Δημοσ.

συμφωνώ για τις μικρές διαφορές τιμής που είναι και "καλά" λάθος πως πρέπει να την πληρώνει το μαγαζί αλλά για λάθη που κάνουν μπαμ πως είναι τυπογραφικά όπως αυτό (ξέχασαν ένα 0) πιστεύω πως δεν πρέπει να υποχρεώνουν την εταιρία να τα δώσει σε τέτοια τιμή.

Δημοσ.

Να την υποχρεώνουν. Μαγαζί με τιμές έχει. Δεν έχει περίπτερο που πουλάει γαριδάκια....

Γνωστό το κόλπο: Κάνω λάθος στην τιμή για να πλακώσει κόσμος στο site και που ξέρεις... μπορεί μερικοί να μην ακυρώσουν την παραγγελία και να αγοράσουν ούτως ή άλλως. Άσε που από τους 5.000 που θα μπουν στη σελίδα με την (sic) "προσφορά"- το δήθεν λάθος- καμιά εκατοστή θα τσιμπήσουν 1-2 πράγματα ακόμα.

Όλο αυτό είναι η ατιμωρησία την οποία εκμεταλλεύονται οι πάντες στην Ελλάδα. Που να φτάσουμε την Ταϊβάν...

Δημοσ.

Θα ήμασταν παράλογοι όλοι εμείς να ζητούμε-απαιτούμε να πουλήσουν μια οθόνη 15€ επειδή έκαναν ένα προφανές τυπογραφικό-λάθος.. (Δεν είναι δυνατόν σε όλα να βρίσκουμε δόλο κύριοι αλάθητοι..)

Εσείς πάντως που το σκεφτήκατε αναρωτηθείτε για την ηθική σας :lol: Κοινώς έλεος ή καλύτερα σπορέλεος :P

Δημοσ.
Θα ήμασταν παράλογοι όλοι εμείς να ζητούμε-απαιτούμε να πουλήσουν μια οθόνη 15€ επειδή έκαναν ένα προφανές τυπογραφικό-λάθος.. (Δεν είναι δυνατόν σε όλα να βρίσκουμε δόλο κύριοι αλάθητοι..)

Εσείς πάντως που το σκεφτήκατε αναρωτηθείτε για την ηθική σας :lol: Κοινώς έλεος ή καλύτερα σπορέλεος :P

Ο.Κ και γιατι να μην πληρωσουν αυτοι το λαθος τους δηλαδη? Εγω ειδα μια τιμη, αγορασα. Προβλημα τους απο κει και περα!

Δημοσ.

Επίσης λέει ότι έγιναν 471 καταγγελίες μετά την αλλαγή της τιμής και για αυτό έγινε ότι έγινε

Εδώ έκανε κανείς τίποτα ή μόνο Ελλάντα και Ελλάντα λέμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...