panos2000gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν αξίζει πρακτικά (όσο αφορά την ταχύτητα) η αναβάθμιση από 4GB DDR2/800 σε 4GB DDR3/1066? Πρόβλημα συμβατότητας δεν θα έχω καθώς το σύστημα μου υποστηρίζει τις παραπάνω μνήμες. Έχω ακούσει ότι οι DDR3 είναι λιγότερο ενεργοβόρες, αλλά έχω την εντύπωση ότι η διαφορά αυτή θα είναι ανεπαίσθητη σε θερμοκρασίες/αυτονομία. Το κόστος αναβάθμισης δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά δεν θα ήθελα να πέσω θύμα του μαρκετινγκ/υπερκαταναλωτισμού για άλλη μια φορα.
disqualified Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 προφανως και θα πεσεις, γιατι παντα θα υπαρχει το καλυτερο αυτο ειναι ο σκοπος του marketing
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 όχι δεν αξίζει, πεταμένα λεφτά...
caution Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 s775 να υποθέσω... 1066 και πάνω η διαφορά είναι placebo
arkas2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 όχι δεν αξίζει, πεταμένα λεφτά... συμφωνω απολυτα
alex89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 προφανως και θα πεσεις, γιατι παντα θα υπαρχει το καλυτερο αυτο ειναι ο σκοπος του marketing Τεχνολογία = η καλύτερη εφαρμογή της επιστήμης του Μάρκετινγκ. Οι dd3 πράγματι καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα, προσφέρουν μεγαλύτερη συχνότητα ταχύτητα και απαιτούν αν έχεις intel να αλλάξεις socket εκτός αν χρησιμοποιείς chipset που λειτουργεί με ddr2/ddr3 όχι συνδυαστικά στη μητρική (ή τη μία θα έχεις ή την άλλη τοποθετημένη) ή αν έχεις Amd που το controller μπορεί να δουλέψει και τους δύο τύπους μνήμηες και πάλι όπως πριν (όχι δηλαδή συνδυαστικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.