Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές μνήμες που μου έχουν τύχει με πρόβλημα με το που άνοιγα το pc αμέσως σφύριζε. Ανάλογα φυσικά ο καθένας με τις εμπειρίες που έχει

Ρε παιδιά πείτε μου αυτά τις σκασμένες φατσούλες μέσα στο κείμενο πως τις βάζετε; Γραφώ και μπορεί να νομίζου μερικοί φίλοι πως τους τι μπαίνω το κέρατό μου. Μόνο αυτή έχω μάθει να βάζω στο κείμενο ;)

Δημοσ.
Πολλές μνήμες που μου έχουν τύχει με πρόβλημα με το που άνοιγα το pc αμέσως σφύριζε. Ανάλογα φυσικά ο καθένας με τις εμπειρίες που έχει

Ρε παιδιά πείτε μου αυτά τις σκασμένες φατσούλες μέσα στο κείμενο πως τις βάζετε; Γραφώ και μπορεί να νομίζου μερικοί φίλοι πως τους τι μπαίνω το κέρατό μου. Μόνο αυτή έχω μάθει να βάζω στο κείμενο ;)

http://www.stocks.en.st/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά 99% μητρική θες.

edit: Μήπως έπρεπε να πω 100% από την αρχή?

Επεξ/σία από turist
Δημοσ.
Χλομο το βλεπω να ειναι τροφοδοτικο αφου οι σκληροι, τα ντραιβς και οι ενεμιστηρες δουλευουν μια χαρα.

Τώρα αν κατι καηκε πχ ,η μητρηκη γενικα δεν 8α ξεκιναγε καθολου οπως ειπε ο φιλος παραπανω.

Δεν ξερω παντως κοιταζα τον τελευταιο καιρο για αλλαγή μηχανηματος οποτε ανεξαρτητα αν θα το σωσω μαλλον θα παω για νεο.

Απο πιο καταστημα θα προτηνατε?????????

Eshop-Πλαισιο σε κομματια και φτιαξτο μονος σου, νομιζω το eshop συναρμολογει δωρεαν, μην παρεις κατι ετοιμο, στενοχωριεμαι οταν καποιος αγοραζει pc ετοιμο.

Δημοσ.

Λοιπον ,ήρθε ενας γνωστος μου σπιτι και μαζι διαπιστωσαμε οτι οντως έχει καεί.

Ζωη σε λογου μας ,λοιπον

Παω για νεο μηχανιμα θα κρατησω βεβαια μερικα κομματια απο αυτο το pc και θα παω σε 2-3 μερες να το παραγειλω.

Τωρα θα το σκευτω πολυ καλα αν θα το παρω απο πλαισιο, ενας φιλος συμπτωματικα του καηκε ενα τουρμπο -χ πρν απο κανα μηνα και το περιεργο οτι το αγορασε την ιδια εποχη με μενα.

Ευχαριστω παντως όλους για την υποστηριξη.

:-)

Edit: 200 post !!!!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα.Τωρα τελευταια κολουσε ξαφνικα το pc μου.Ενω ηταν αναμενο δεν λειτουργουσε τιποτα,ουτε ποντικι,ουτε πληκτρολογιο,ουτε με αφηνε να κανω επανακινηση.Μονο το εβγαζα απο το ρευμα και το ξανα αναβα.Ξαφνικα ενω ειμουν μεσα,εσβησε απο μονος του.του εκανα επανακινηση και δεν αναβε η οθωνη,εκανε το μπειπ αλλα τιποτα!Αλλαξα και καρτα γραφικων,αλλαξα τις ram,εκανα BIOS Reset βγαζοντας την μπαταρια αλλα τιποτα.Καποιες φορες ανηγει η οθωνη και μενει εκει.Μια φορα ανοιξε μονο κανονικα,μπεικε στα windows και με το που εκανα δεξι κλικ παγωσε παλει! Μπορει καποιος να με βοηθεισει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...