Vasilis_20 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλησπερα μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει? Πως θα κανω ενα game απο dvd rip στον σκλρο μου? Ποιο προγραμματακι χρειαζομαι και τι κανω?? Θα χρειαστω και crack για το παιχνιδι σωστα?? Thanx....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 έτσι πως το έχεις γράψει νόμιζα ότι πέθανε το gaming για pc, lol Κατα τα αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να κανεις...
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 έτσι πως το έχεις γράψει νόμιζα ότι πέθανε το gaming για pc, lol και εγώ το ίδιο... και είπα "όχι πάλι αυτό το θέμα"
nikos21aek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Man άλλο το R.I.P και άλλο το rip.. Αν κατάλαβα τι θέλεις...κατεβάζεις το imgburn και πατάς create image from disc και κάνεις iso.. Μετά αν βρεις το crack του παιχνιδιού από κάπου λογικά θα παίζει...αλλά δεν το έχω δοκιμάσει...Μου έχουν πει ότι γίνεται..και η λογική λέει ότι γίνεται.
fearwhatnow Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Οπως το ειπε ο Νικος.Και με το alcohol 120% μπορεις να το κανεις.Αλλα πιστευω εννοεις οτι θελεις να κανεις rip το οποιο σημαινει οτι θελεις να κανεις και compressing το game.Αυτο ειναι εντελως αλλη διαδικασια.
the_valliant Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μεταξύ άλλων: - imgburn (δες πιο πάνω) - alcohol 120% (δες πιο πάνω) - daemon tools (όχι την lite έκδοση) - cloneCD/DVD - game jackal etc. Η ψήφος μου κι εμένα στα δύο πρώτα +το clone που το έχω δοκιμάσει. Αφού τα κάνεις rip μετά μπορείς απλά να κάνεις 'mount image' και να παίζεις, χωρίς να χρειάζεται να έχεις το δισκάκι ούτε και το σπαστήρι
Vasilis_20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 :lol::lol: Sorry,απο αυτο και μονο καταλαβατε ποσο ασχετος ειμαι.... Ευχαριστω πολυ παιδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.