Προς το περιεχόμενο

ποιες ram στην g31m-s2l?

-f-o-f-o13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!εχω την μητρικη g31m-s2l και απ'οτι γνωριζω παιρνει εωσ 4gb ram!θα ηθελα να μου προτεινετε καποιες ram!

ευχαριστω!

Δημοσ.

Οι συγκεκριμενες θα παιξουν λογικα και με 4αρια..

Ποιον επεξεργαστη θελεις να βαλεις?Σε ενδιαφερει το overclocking?

Δημοσ.
o[f]o13;2800995'']καλυτερα δεν θα ηταν να παρω με timmings 4-4-4-12?

Επειδή βλέπω low end mobo υποθέτω πως δεν σε ενδιαφέρει η απειροελάχιστη διαφορά που θα σου προσφέρουν τα 4άρια timings.

Δημοσ.

Εδώ και 6 μήνες περίπου έχω βάλει αυτές στην mobo μου που είναι σχεδόν ίδια με την δικιά σου (Gigabyte GA-G31M-ES2L). Κανένα πρόβλημα ακόμα και για low O.C...

Δημοσ.
Οι συγκεκριμενες θα παιξουν λογικα και με 4αρια..

Ποιον επεξεργαστη θελεις να βαλεις?Σε ενδιαφερει το overclocking?

φιλε μου επεξεργαστη εχω τον intel core 2 quad q6600 2.4ghz!δεν θελω επεξεργαστη!οσο για το overclocking δεν το ρισκαρω!πιστευω καλα ειμαι με αυτον τον επεξεργαστη!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:12 ----------

Εδώ και 6 μήνες περίπου έχω βάλει αυτές στην mobo μου που είναι σχεδόν ίδια με την δικιά σου (Gigabyte GA-G31M-ES2L). Κανένα πρόβλημα ακόμα και για low O.C...

φιλε τις ειχα δει και εγω και αυτες ψινομαι να παρω!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:14 ----------

πες μας κ ποσα χρηματα περιπου θες να ξοδεψεις .

λεφτα γυρω στα 50 ευρω!πιστευω δεν χρειαζονται παραπανω!

Δημοσ.

λοιπον παιδια εχω καταληξει σε αυτες:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553210

και:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553910

ποια λετε να παρω??η μητρικη μου δεν υποστηριζει 1066mhz!

Δημοσ.
Δεν αξιζει τα διπλασια λεφτα για το συστημα που εχεις.

+1 για τις Mushkin του liopyr

το ξερω αλλα σκεφτομαι και μελλοντικα!γιατι θα παρω και καρτα γραφικων και τροφοδοτικο!εσυ απο αυτες που σου εδειξα ποιες λες?

Δημοσ.

τις πρωτες φυσικα . ακομα κ αν δεν υποστηριζει η μητρικη σου τα 1066 mhz αν κολκαρεις λιγο τις 800 θα τις δει . η αν του βαλεις 1066 κ κανεις ενα μικρο o/c παλι θα τις δει .

Δημοσ.
τις πρωτες φυσικα . ακομα κ αν δεν υποστηριζει η μητρικη σου τα 1066 mhz αν κολκαρεις λιγο τις 800 θα τις δει . η αν του βαλεις 1066 κ κανεις ενα μικρο o/c παλι θα τις δει .

το ο/c το σκεφτομαι για αργοτερα γιατι αν κανω τωρα θα θελω και ψυχτρα!δλδ εσυ λες τις ballistix ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...