EstellePr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Θα καραφλιάσω?? Ο αδερφος μου, αγόρασε το iphone, κι επειδή έχει κάψει ούκ ολίγες φορές φορτιστές, με πήρε τηλ και μου είπε να πάω στα media markt, να του πάρω έναν, να τον έχει για παν ενδεχόμενο. Πήγα η κακομοίρα και του αγόρασα, και μάλιστα μου εξήγησε η πωλήτρια πως αυτός είναι, αν κ δεν χρειαζόταν να μου το πεί, τον γνωρίζω. Πηγαίνω και του τον αφήνω σπίτι του. Αποτέλεσμα? Με πήρε τηλέφωνο το βράδυ κι άκουσα τα εξ' αμάξης. Πως ο φορτιστής που του πήγα είναι αρκετά πλατύς (το ανταπτοράκι που μπαίνει στη συσκευή για να φορτίσει), ενώ του κινητού του είναι πολύ πιο μικρή η υποδοχή για φορτιστή και πιο στενή (σχεδόν σα του motorola, αν θυμάται κανεις) Κι ερωτώ, πριν χάσω την υπέροχη χαίτη μου. ΤΙ ΚΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?? Αφού μου είπε και η πωλήτρια πως ΑΥΤΟΣ ειναι ο φορτιστής των iphone. Τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Θα καραφλιάσω??Ο αδερφος μου, αγόρασε το iphone, κι επειδή έχει κάψει ούκ ολίγες φορές φορτιστές, με πήρε τηλ και μου είπε να πάω στα media markt, να του πάρω έναν, να τον έχει για παν ενδεχόμενο. Πήγα η κακομοίρα και του αγόρασα, και μάλιστα μου εξήγησε η πωλήτρια πως αυτός είναι, αν κ δεν χρειαζόταν να μου το πεί, τον γνωρίζω. Πηγαίνω και του τον αφήνω σπίτι του. Αποτέλεσμα? Με πήρε τηλέφωνο το βράδυ κι άκουσα τα εξ' αμάξης. Πως ο φορτιστής που του πήγα είναι αρκετά πλατύς (το ανταπτοράκι που μπαίνει στη συσκευή για να φορτίσει), ενώ του κινητού του είναι πολύ πιο μικρή η υποδοχή για φορτιστή και πιο στενή (σχεδόν σα του motorola, αν θυμάται κανεις) Κι ερωτώ, πριν χάσω την υπέροχη χαίτη μου. ΤΙ ΚΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?? Αφού μου είπε και η πωλήτρια πως ΑΥΤΟΣ ειναι ο φορτιστής των iphone. Τι γίνεται? Μήπως ο αδερφός σου αντί για iPhone αγόρρασε κανένα HiPhone;;;; Έχει γεμίσει με κινέζικες μαϊμούδες η ελληνική αγορά!!!!!! Το βύσμα που περιγράφεις ότι έχει το κινητό του είναι μάλλον miniUSB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
30fill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εάν είναι μαιμού τότε φορτίζει με το mini usb. Εάν δεν είναι τότε είναι μ@λ@... ο πωλητής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Κατ αρχας ποιο iphone εχει ο αδερφος σου ?2G,3G ή 3GS.Το 2g με το 3g εχουν σιγουρα διαφορετικους φορτιστες οποτε παιζει να μην την εκανε την μ$#@$@α ο πωλητης αλλα εσυ αν δεν του ειπες για ποιο iphone τον θες τον φορτιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μπα οχι, ο φορτιστης του 2g κανει στο 3g και αντιστροφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μπα οχι, ο φορτιστης του 2g κανει στο 3g και αντιστροφα. +1 όλα το ίδιο usb cable χρησιμοποιούν iPhones, ipods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εχω δοκιμασει να συνδεσει usb cable απο 2g iphone σε 3g και πολυ απλα δεν εμπαινε γι αυτο το λεω.Οπως επισης το dock του 2g δεν κανει για το 3g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Το dock ειναι διαφορετικο.. Αλλα το usb cable κανει και για το 2g και για το 3g. (τουλαχιστον σε εμενα και μερικων φιλων μου!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τι να πω τοτε μαλλον δεν το δοκιμασα σε 3g αλλα σε μαιμου 3g!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 εγώ με το ίδιο σύρμα φορτίζω το 3g το 2g και το ipod mini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μα ρε παιδια, κι εγώ έχω το 3g, έναν φορτιστή έχουν όλα. Ναι, mini usb έχει, και πρώτη φορά για να είμαι ειλικρινής το βλέπω αυτό. Αλλά και ο αδερφός μου, (υποτίθεται) το 3g έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Οπως επισης το dock του 2g δεν κανει για το 3g Το dock εχει να κανει με τις διαστασεις που ειναι ελαφρως διαφορετικες.Οπως ειπαν και τα παιδια πριν,ιδιος ειναι ο φορτιστης. Estelle παλι θα σου την πει καποιος?(ο αδερφος σου αυτη τη φορα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μα ρε παιδια, κι εγώ έχω το 3g, έναν φορτιστή έχουν όλα.Ναι, mini usb έχει, και πρώτη φορά για να είμαι ειλικρινής το βλέπω αυτό. Αλλά και ο αδερφός μου, (υποτίθεται) το 3g έχει. 'Αμα φορτίζεται με miniUSB σίγουρα δεν είναι iPhone.... Δεν ξέρω τι είναι αλλά iPhone δεν είναι σίγουρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 'Αμα φορτίζεται με miniUSB σίγουρα δεν είναι iPhone.... Δεν ξέρω τι είναι αλλά iPhone δεν είναι σίγουρα.... Ναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas75 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Λίγο άσχετο με το θέμα του topic, αλλά για να μην ανοίγω καινούριο: Ξέρει κανείς να μου πει για πρόσθετες μπαταρίες για το iPhone, ώστε σε π.χ. μεγάλα ταξίδια (με πλοίο ας πούμε) να μου κρατάει περισσότερο;; Ψάχνωντας έχω βρει διάφορα, αλλά δεν ξέρω αν κάποιο από αυτά είναι καλή λύση: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=175649 [ame]http://www.amazon.com/1800mAh-iPhone-backup-battery-certified/dp/B001LZVCI2[/ame] http://gregsramblings.com/2008/09/04/iphone-backup-battery-by-richard-solo-review/ http://www.iphonebackupbattery.com/ Μου προτείνετε κάποιο από τα παραπάνω;; Αν όχι, έχετε κάποιο άλλο υπόψιν σας;; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.