cassidy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 nai ki egw auto ekana prin kan postarw edw alla de mou kanei tipota!!!giauto postara...mpas kai mou 3efeugei kati h prepei na kanw kati prin apo auto... Μπες από κονσόλα στο φάκελο και τρέξ'το από εκεί. Θα δεις τί μύνημα λάθους σου βγάζει και θα πράξεις ανάλογα. Στο φάκελο μπαίνουμε με "cd φάκελος". Για να τρέξεις ένα εκτελέσιμο αρχείο γράφεις "./όνομαεκτελέσιμου", χωρίς τα θαυμαστικά πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acid-Burn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μπες από κονσόλα στο φάκελο και τρέξ'το από εκεί. Θα δεις τί μύνημα λάθους σου βγάζει και θα πράξεις ανάλογα. Στο φάκελο μπαίνουμε με "cd φάκελος". Για να τρέξεις ένα εκτελέσιμο αρχείο γράφεις "./όνομαεκτελέσιμου", χωρίς τα θαυμαστικά πάντα. kai apo console ta idia mou ekane(kai me sudo).to dokimasa.den to ekana mono me click. euxaristw pantws gia tis apanthseis...elpizw na bgalw akrh :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acid-Burn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 enta3ei paidia.etre3e. sthn arxh otan to etrexa ./yoda_soccer den ekane tipota.. meta se mia fash mou ebgale oti den eixa ena arxeio(library) kai to ekana egkatastash kai twra paizei. euxaristw gia tis apanthseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 η CCP ανάζητάει testers για τον eve online client που ετοιμάζει για το linux.Δείτε εδώ http://www.linux-gamers.net/modules/news/article.php?storyid=2257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 ετοιμάζετε και το UT3 να βγει για linux http://www.linux-gamers.net/modules/news/article.php?storyid=2259 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iorulezz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ok check2fire και sorry που δεν έλεγξα αρκετά πριν φτιάξω καινούριο thread! keep up the good work! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 paidia den 3erw an anafertike alla kai to xmoto einai kalo paixnidaki ligo diskolo sto xirismo alla exei pagosmia rekor pou diskola spane ri3te tou mia matia einai 2d... den 3erw pws na sas valw foto gia na to deite...sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 akiro paidia twra mou evgale to pio panw post pou to exei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 World of Warcraft. να κάποιος Installer που θα με έκανε να ξεφορτωθώ τα win..ώς τότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 εγώ κατέβασα το Command & Conquer που υπάρχει πλέον δωρεάν...το έκανα εγκατάσταση με το wine και εφόσον δεν έτρεχε τρέχοντας μέσω του wine... πρόσθεσα στο -opengl και πλέον παίζω το παιχνίδι στην Ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acid-Burn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 @Blackman Να σε ρωτήσω... Το command&conquer το καινούριο;Μέσω wine δεν το παίζεις τώρα;Πως παίζει;καλά ή αργεί αρκετά;Έπρεπε να το κάνεις εγκατάσταση σοτ Ubuntu ή μπορείς να τρέξεις τo ήδη εγκατεστημένο από τα windows; Sorry αν οι ερωτήσεις μου είναι λίγο χαζές αλλά δεν έχω πολύ εμπειρία στο θέμα :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Να κάνω μιά ερώτηση; όταν λέμε οτι ένα παιχνίδι τρέχει με το wine, το κάνουμε κανονικά εγκατάσταση με τα windows απλά μετα τρέχουμε το παιχνίδι απο το wine ή όλη η διαδικασία της εγκατάστασης γίνεται μέσω wine. Να ξέρω αν είναι να το σβήσω τελέιως το παλιοpartition των windows Thanxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Απ' όσο ξέρω η εγκατασταση γίνεται μέσω wine αλλά δεν ξέρω πώς. !!Κάποιο tutorial-guide καποιος please.!! Πάντως μην τα σβήσεις για αυτό τα windows. Δεν είναι σίγουρο πως θα δουλέψει ό,τι χρειάζεσαι στο wine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 trexeis to installer mesw wine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Να κάνω μιά ερώτηση; όταν λέμε οτι ένα παιχνίδι τρέχει με το wine, το κάνουμε κανονικά εγκατάστασημε τα windows απλά μετα τρέχουμε το παιχνίδι απο το wine ή όλη η διαδικασία της εγκατάστασης γίνεται μέσω wine. Να ξέρω αν είναι να το σβήσω τελέιως το παλιοpartition των windows Thanxxx wine /path/to/the/installer.exe man wine τα παραπάνω τα δίνεις σε κονσόλα alt+f2 και ανάλογα άμα τρέχεισ kde δίνεις "konsole" ενώ gnome "gnome-terminal" το 1ο είναι παράδειγμα για το πως τρέχεις ένα πρόγραμμα μέσω wine, ενω το δεύτερο σου εμφανίζει το Manual. Άμα θες την προσωπική μου γνώμη, άμα είσαι gamer κράτα ένα partition με παράθυρα. Μην περιμένεις την σωτηρία από έναν εξομοιωτή. Παρακολούθησα στο ubuntuforum ένα thread για το αν οι παραγωγείς παιχνιδιών θα έπρεπε να στραφούν στο να γράφουν παιχνίδια για Linux/BSD και με ποιο τρόπο γίνεται να πειστούνε. Βέβαια υπήρχε μια κοινή παραδοχή. Είμαστε λιγοι. Απλά.Βέβαια αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση οπότε το αγήνω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.