Προς το περιεχόμενο

[split] - Tα καλύτερα παιχνίδια σε Linux (side discussions)

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πραγματικά καταπληκτικό θέμα! Ομολογώ πως αν και είχα ψάξει αρκετά για games στο Linux είχα βρει το 10% αυτών που έχουν αναφερθεί! Όσο για την πασιέντζα ένα πράγμα θα πω...όσα δε φτάνει η αλεπού... Με τη σειρά μου και εγώ να δώσω ένα link για ένα καταπληκτικό FPS το America's Army που δυστυχώς οι δημιουργοί του σταμάτησαν την ανάπτυξη της Linux Version....κρίμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο τον αμερικανικο στρατο αναπτυσεται τι περιμενεις να το συνεχιζανε?

αυτοι εχουν σχολιασει οτι το linux ειναι κομουνιστικο και πολλες αλλες τετοιες ανοησιες.μαλλον το να κανει καποιος την δουλεια του στο pc χωρις να δινεις ενα χιλιαρικο ευρω ειναι εξωφρενικο για τα δικα τους δεδομενα

απο τον αμερικανικο στρατο αναπτυσεται τι περιμενεις να το συνεχιζανε?

αυτοι εχουν σχολιασει οτι το linux ειναι κομουνιστικο και πολλες αλλες τετοιες ανοησιες.μαλλον το να κανει καποιος την δουλεια του στο pc χωρις να δινεις ενα χιλιαρικο ευρω ειναι εξωφρενικο για τα δικα τους δεδομενα

//Offtopic

Το racer που έχεις δώσει παραπάνω λέει τπτ? Έχω κάπου σε ένα partition ένα ξεχασμένο ubuntu, αν είναι να το ξεσκονίσω να φτιάξω και το boot loader και να το δοκιμασω :razz:

να σου πω την αληθεια απο οσα εχω δοκιμασει αυτα που μου αρεσανε ειναι τα online fps που γινοτανε σφαγη εκει μεσα αλλα και το flight simulation.τα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει καθολου

οδηγιες εγκαταστασης εδω για το racer

http://www.ubuntugames.org/racer

παντως επειδη εχω και εγω το ιδιο κολημα με τα games και αναγκαστικα εχω ενα partition windows θα σου προτεινα να εχεις τα win καθαρα μονο με τα games σου αντε και ενα antivir και τις δουλειες σου να τις κανεις σε linux

θα δεις μεγαλες διαφορες στις επιδοσεις των games αλλα και την συχνη συνηθεια που λεγεται format θα την ξεχασεις

Δυστυχώς δεν είναι καθόλου βολικό όταν θες να σερφάρεις να κάνεις επανεκίνηση...Αν καταφέρω να τρέξω το America's Army στο linux θα τα αποχαιρετίσω γιατί είναι το μόνο που με κρατάει πλέον... Τα FPS τα δοκίμασα και εγώ παλαιότερα και πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε linux. Ελπίζω σιγά σιγά να καταλάβουν οι περισσότεροι game developers την δύναμη του linux...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

παιδια καταρχην να πω οτι το game σε linux τρεχει αλλα με αρκετα προβληματα.δεν ειναι τοσο απλο να τρεξει και θελει λιγο πρωσπαθεια για να το φτιαξεις.στην παραπανω εικονα το τρεχω με dx8 αφου με dx9 δεν μπορω να δω τον κερσορα με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω ουτε login.εχω και πτωση σε frames αλλα εχω δει καποιες λυσεις site του wine πιστευω να τα διορθωσω.

μετά το ερέθισμα του φίλου check2fire , και την έλευση των νέων οδηγών της ati, γιατι αλλιώς με τιν χ1950 pro δεν έβλεπα φως, ηδού το κατόρθωμα το δικό μου :D

Screenshot-2.png

βέβαια το δικό μου πρόβλημα εντοπίζεται στο

Α) δεν έχω ήχο

Β) έχω -20+ fps από τα παράθυρα.τώρα θα μου πείτε τι 100 τι 60-80

αχ ρε blizzard , λεφτά δεν έχεις να κάνεις develop 1 linux installer :evil:

όλα αυτά στο ολοκαίνουργιο ubuntu 7.04

παιζει καλα γιατι το guild wars παιζει απαραδεκτα πιο πολυ μπαινω για το chat με γνωστους γιατι ουτε που σκεφτομαι να κατσω να παιξω σοβαρα.το κρασαρισμα θα το εχω σιγουρο :P

έχω ΛΙΓA fps. σε σχέση με win.λόγω καλύτερης κάρτας γραφικών παίζει καλύτερα από την προηγούμενη φορά που το δοκιμασα πάντως.΄αν και όπως είπες για να παίξω σοβαρά τοφορτώνω από το παιχνιδολειτουργικό μου.

αχ ρε blizzard , λεφτά δεν έχεις να κάνεις develop 1 linux installer

βέβαια το δικό μου πρόβλημα εντοπίζεται στο

Α) δεν έχω ήχο

Β) έχω -20+ fps από τα παράθυρα.τώρα θα μου πείτε τι 100 τι 60-80

αχ ρε blizzard , λεφτά δεν έχεις να κάνεις develop 1 linux installer :evil:

Σε μένα το WoW έπαιζε άψογα σε opengl mode (-opengl). Για το πρόβλημα του ήχου, πειραματίσου με τους διαθέσιμους drivers ήχου μέσω του "winecfg". Αν ο ήχος κάνει σπασίματα ή έχει καθυστέρηση ίσως χρειαστεί να πειράξεις το Config.wtf του παιχνιδιού. Το δικό μου: Config.wtf.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...