DIMITRISG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 τα γραφικά φταινε που ειναι καταπληκτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Oo δεν το ήξερα ότι βγαίνει και client για linux!!. Τι είναι free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Oo δεν το ήξερα ότι βγαίνει και client για linux!!. Τι είναι free? αυτη τη στιγμη ειναι beta και χρεαιζεσε beta key για να κανεις account (ψαξε στο γοογλη για κλειδια γιατι ολα εχουν τελειωσει.... μπορει βεβαια και καποιος φιλος σου που παιζει ηδη να σε κανει invite και να σταλει στο email σου το beta key) απο οτι μου φενεται δεν θα ειναι free οταν γινει κανονικο-nonbeta ..... δες και εδω ..... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=326808 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dancom Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Χα χα χα... τελικά οι linuxάδες παίζουν παιχνίδια??? :confused: Μην ψαρώνετε κι εγώ linux τρέχω... απλώς είμαι ακόμα σε νυπιακό στάδιο... Πάντως πήρα αρκετές ιδέες εδώ... ΑΑΑΑΑΑ! Και μην το ξεχάσω... Γεια σου gtroza!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ΑΑΑΑΑΑ! Και μην το ξεχάσω... Γεια σου gtroza!!!!!!!!! φίλε Dancom καλώς ήρθες ! έχω κάτι λίγες υποχρεώσεις οπότε θα κόψω τις φλέβες μου λίγο αργότερα ! σόρυ ε ; τα σοβαρά πόστ όμως στο μπλα μπλα για να μαζεύουμε κόσμο ! :mrgreen::mrgreen: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Παιδια υπαρχει και το Heroes of Newerth για τους λατρεις του dota για την ακριβεια ειναι αντιγραφη του dota αλλα με καλυτερα γραφικα . Το Game τα σπαει πραγματικα και υπαρχει και σε linux αλλα που και που crashaρει μαλλον επειδη ειναι beta ακομα . Καλυτερα να το τρεξετε μεσω wine κατεβαζοντας το game για windows τρεχει χωρις κανενα προβλημα. Οριστε και μερικα screenshots....... για να παιξετε το game θα πρεπει να βρειτε beta keys ή εαν εχετε καποιον φιλο σας και παιζει ηδη να σας κανει invite. Heroes of Newerth Beta Πιστεύω ενα τέτοιο game χρειαζόταν για να αρχίσει η μεγάλη εξάπλωση του λινουξ... ελπιζω μονο να μην ειναι γεματο bugs και απογοητευθούμε.... Τελικα ισως ξαναγοράσω παιχνιδι μετα απο το τιμημενο CM-2001... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 To έχω αγοράσει ήδη μέσω steam γμτ δεν το γνώριζα ότι υπήρχε και για Linux να το πάρω για εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Θα το αγοράσω μελλοντικά αν μπορώ να το τρέχω φυσιολογικά από debian amd64 επειδή μου φαίνεται ωραίο game και θέλω να ενισχύσω το linux gaming. Ας με ενημερώσει οποιος γνωρίζει ότι τρέχει καλά σε debian 64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 σήμερα χαζεύοντας έπεσα πάνω σε αυτό http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1297642 για δείτε το, μοιάζει αρκετά σημαζεμμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πολυ καλό και σαν ιδέα. Θα το τσεκάρω μια από αυτές τις μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheMagician Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 πως μπορω να αγορασω το doom3 για linux;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Απ' όσο ξέρω δεν πωλείται χωριστή αυτοτελής έκδοση για Linux, αλλά θα πρέπει να κατεβάσεις τα Linux binaries και να τα χρησιμοποιήσεις με την έκδοση που πωλείται. Δες εδώ: http://zerowing.idsoftware.com/linux/doom/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παιδια ο ασχετος εχει μαι απορια (εγω δλδ..) τα games εχουν καπιες απαιτισεις ή ολα τρεχουν παντου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παιδια ο ασχετος εχει μαι απορια (εγω δλδ..) τα games εχουν καπιες απαιτισεις ή ολα τρεχουν παντου ? Αν εννοείς σε hardware, αναπόφευκτα θα έχουν κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις σε CPU, RAM και -αν είναι 3d- σε κάρτα γραφικών. Αυτά θα αναφέρονται στο site κάθε παιχνιδιού. Αν εννοείς σε software, μπορούν τρέξουν σε όλες τις διανομές Linux και στο FreeBSD (τουλάχιστον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Σε hardware αναφερομουν. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα το ψαξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.