Προς το περιεχόμενο

Νέες αλλαγές στο Rapidshare

lordeco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι,ισχυει κανονικα απο 03.00π.μ. -- 11.00π.μ. ωρα ελλαδος ..σε χρεωνει μονο το 1/10 του ογκου που κατεβαζεις..

Δημοσ.

Άσχετο, τί ταχύτητες πιάνετε όταν κατεβάζετε με Premium; Εμένα πάνω από 100 kb/s δε λέει να πιάσει τελευταία.

Δημοσ.
Άσχετο, τί ταχύτητες πιάνετε όταν κατεβάζετε με Premium; Εμένα πάνω από 100 kb/s δε λέει να πιάσει τελευταία.

Από 300 περίπου μέχρι και 800 ΚΒ/s (πρωί πρωί) - από ένα download εννοείται (όχι δύο ή περισσότερα ταυτόχρονα) και όχι με segments, και αυτά με τον Orbit Downloader. Σπάνια να πέσω κάτω από 300 τις ώρες που κατεβάζω ως premium user - αλλά παράλληλα αποφεύγω τις απογευματινές και βραδινές ώρες που έχει πολλή κίνηση.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδες.θέλω να ρωτησω κατι σχετικα με το rapidshare.έχω το premium account παλια μπορουσα να κατεβασω 10 ταινιες τωρα μονο 5Bg την ημερα.ξερεις κανεις τι μπορω να κανω για να εχω no limit

Δημοσ.

Νο λιμιτ δε γίνεται να έχεις. Αλλά μπορείς να κατεβάζεις στις λεγόμενες happy hours όπου μετρά μόνο το 1/10 απ' όσα κατεβάζεις (π.χ. κατεβάζεις 1 GB και μετράνε μόνο 100 MB). Αν δεν κάνω λάθος, είναι από 3 μετά τα μεσάνυχτα ως 11 το πρωί.

Δημοσ.

Επειδή έχω mini λίγο πίσω,

παλιότερα θυμάμαι ότι με 10k RS Points έφτιαχνες ένα Premium Account 1 μηνα, τώρα βλέπω έχουν προσθεθεί και Premium RS Points όπου μονο με αυτά αποκτάς το Account.

Να μετατρέψεις Premium RS Points σε απλά RS Points μπορείς, αλλα το αντίστροφο?

Δηλαδή τζάμπα μαζεύουμε τα RS Points?

Δημοσ.

Με Premium RS Points, μπορείς να φτιάξεις έναν καινούριο λογαριασμό.

Με Free RS Points, μπορείς να κάνεις extend τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό.

Δημοσ.

Τον Collector λογαριασμό μπορώ να τον κάνω Premium me λεφτά και μετά με τα Free points να τα κάνω extend?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...