lordeco Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Changes in the handling of RapidPoints July 1, 2009 As you know we are constantly trying to improve your experience with RapidShare. This includes simplifying our system, fighting fraud attempts and, of course, improving your benefits. In order to accommodate those needs, we have modified the way we count the RapidPoints generated by Premium Users. There is no 255 points limit per day anymore. This means, you can get an unlimited number of PU RapidPoints per day. The PU RapidPoints will not be stored separately, but added directly to your RapidPoints total, so they can also be used immediately. Every Premium User can generate 10 RapidPoints per day for other users by downloading their files. Those changes take effect immediately. If you would like to see how many RapidPoints and PU RapidPoints you have received each day, please let us know. We consider adding this information as an evaluation feature in the future. Όλο πονηριές πάλι το Rapidshare. Αυτό που έχω με bold σημαίνει ότι μάλλον μειώνονται αισθητά οι RapidPoints που πέρναμε σαν uploaders. Βεβαίως, όπως πάντα, προσπαθούν να μας το περάσουν σαν improvement. Άντε πάλι, τυχεροί είμαστε, για το καλό μας δουλεύουν!!
SpyrosR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ας μη διαμαρτυρόμαστε πριν δούμε πως θα λειτουργήσει. Από τη μία ένας Premium χρήστης θα μπορεί να «δώσει» σε άλλους μέχρι 10 πόντους τη μέρα, αλλά από την άλλη, δεν υπάρχει το ανώτατο όριο των 255 πόντων. Αν κάποιος έχει κατεβάσει τα κέρατά του πριν το δικό μας αρχείο τότε οκ, χάνουμε πόντους. Αλλά μόνο τότε. Σε κάθε άλλη περίπτωση πλέον μπορούμε να κερδίσουμε όσους πόντους τη μέρα θέλουμε από Premiun users, κι όχι μέχρι 255 όπως μέχρι τώρα. Κάποιος που 'χει «συλλογή» από αρχεία, ας ενημερώσει πως τα πάνε οι πόντοι του μετά την αλλαγή. Γιατί όσο και να ωρυόμαστε, μόνο με το να δοκιμάσουμε μπορούμε να ξέρουνε αν όντως χάνουμε ή όχι.
DarK_HumOuR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ΜΑΓΚΕΣ?!!!! Super Happy Hours for Premium users July 3, 2009 To test parts of our new infrastructure, we have just disabled any traffic limits for premium users. This means unlimited downloading for all our premium customers. Have fun! Please notice that we may revoke this feature at any time without prior notice. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ! ΟΡΜΑΜΕΕΕΕΕΕ!
Meraklis56 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 που το ειδες αυτο,ωρε φίλε?! edit:το γραφει στο "news"
phadomas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 LOOL.καλο αλλα δεν βλεπω να κραταει πολυ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:07 ---------- ΜΑΓΚΕΣ?!!!!Please notice that we may revoke this feature at any time without prior notice. Βασικα το λεει κ σε αυτο..
lordeco Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ΜΑΓΚΕΣ?!!!! Super Happy Hours for Premium users July 3, 2009 To test parts of our new infrastructure, we have just disabled any traffic limits for premium users. This means unlimited downloading for all our premium customers. Have fun! Please notice that we may revoke this feature at any time without prior notice. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ! ΟΡΜΑΜΕΕΕΕΕΕ! Σωστό αυτό που λές, αλλά δεν αλλάζει τίποτα σε μας, γιατί αφορά το ακριβώς προηγούμενο news της 2-3-2009, πού έβαζε όριο "5 copy jobs will be started at the same time". Ας μη διαμαρτυρόμαστε πριν δούμε πως θα λειτουργήσει. Σε μένα πάντως, τις 4 τελευταίες μέρες, αντί για 1000+ πόντους, μου έδωσε περίπου 300 Είναι δε λογικό, κατά την άποψή μου, για 2 λόγους. 1. Αυτός που αποφασίζει να κατεβάσει, δεν κατεβάζει 1G (10x100) και μετά την άλλη μέρα το ίδιο και την άλλη το ίδιο κλπ, αλλά βάζει το όριό του 5G αν κατεβάζει κάθε μέρα, έως 25 αν κατεβάζει μια φορά στις 5 μέρες. Καταλαβαίνουμε ότι όλοι αυτοί οι πόντοι πάνε χαμένοι. 2. Μετά τα κόλπα που μας έχει κάνει τον τελευταίο καιρό το Rapishare, είμαι σίγουρος ότι το έψαξαν καλά προς όφελός τους πριν το εφαρμόσουν.
lordeco Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Every Premium User can generate 1 RapidPoint per 10 minutes for other users by downloading their files. Ααααααχαχαχαχα..., δεν παίζονται οι άνθρωποι.... Ποιός ξέρει πόσες διαμαρτυρίες έλαβαν (εγώ πάντως τους έστειλα πολύ έντονο mail), που αναγκάστηκαν να κάνουν τους 10 πόντους την ημέρα, 1 πόντο στα 10 λεπτά. Να σημειωθεί ότι διόρθωσαν το news της 1-7-2009 και δεν έβαλαν καινούριο!!! Αντε να δούμε τι πονηριά είναι πάλι αυτή.
kabamaru21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 αμα δεν βάλουν το 10giga per day λεφτά απο μενα δεν βλέπουν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τέλειωσε το Happy Hour: System test completed successfully July 07, 2009 All our performance tests have been completed, therefore the Super Happy Hours for Premium users have ended. The wires were glowing constantly during the past days, and we have been able to implement some additional technical improvements. Of course the usual Premium Happy Hours from 2 a.m. to 10 a.m. CET remain active, so during that time only 10% of your traffic usage is counted.
flik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Να ρωτήσω κάτι για να μην ανοίγω άλλο θέμα; Μπορώ να κάνω μοίρασμα του account μου με άλλο άτομο; Διάβασα οτι στον διακόπτουν αν δουν ταυτόχρονες λήψεις με ip απο διαφορετική χώρα. Φυσικά εγώ μιλάω για ίδια πόλη. Τι λέει ο κανονισμός και πως εφαρμόζεται; Έχετε δοκιμάσει κατι τέτοιο ή έχετε ακούσει κάτι;
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αν τον χρησιμοποείτε διαφορετικές ώρες ώστε να μη συμπίπτουν χρονικά τα κατεβάσματα, δε νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα. Τώρα αν το κατέβασμα το κάνετε ταυτόχρονα, δεν ξέρω αν αυτό ελέγχεται και τι γίνεται, πάντως δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά με διακοπές των λογαριασμών από το Rapidshare. Και πάλι, ίσως υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν αυτό γίνεται κατ' εξακολούθηση και όχι περιστασιακά.
talisman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τέλειωσε το Happy Hour: Η κοροιδια του rapid σε ολο το μεγαλειο
lordeco Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος μείωση στους πόντους που μαζεύει την ημέρα; Εγώ από 280 περίπου (premium + free), έπεσα στους 100 περίπου.
ababapanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 υπαρχει ακομα αυτο που οταν κατεβαζουμε κατι μετα τις 3 το πρωι , μετραει το 1/10 απο το trafic μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.