Προς το περιεχόμενο

Διαφορά τιμής σε επεξεργαστή

harisg7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως διάβαζα στης ειδήσεις η Dell θα δώσει 140.000 οθόνες στην τιμή των 15Δολαρίων... έπειτα από λάθος.

Αλλά οι σοβαρές εταιρίες, τα δέχονται και πληρώνουν την λαλακία τους.

Εδώ είμαστε όλοι μπακάληδες, γιαυτό δεν θα δούμε προκοπή! !

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά μετά από ενέργεια της ρυθμιστικής αρχής της Taiwan, εδώ πότε έγινε κάτι τέτοιο? :P

Δημοσ.
ναι αλλά μετά από ενέργεια της ρυθμιστικής αρχής της Taiwan, εδώ πότε έγινε κάτι τέτοιο? :P

Here...Democracy rules Mr.ThReSh...:lol:

Also...

Βασικα μια χαρα μπορουμε να το κυνηγησουμε....ειναι σαν κατι που μου'πε πριν ο nikos21...

Να'χουμε παραγγειλει κατι....και την επομένη να πεσει ξαφνικα η τιμη του....θα μας πουν ομως...οτι δεν μπορουμε να το εχουμε με την καινουργια τιμη...διοτι εμεις ειχαμε κανει την παραγγελια επι της προηγουμενης.....

Ιδιο πραγμα με λιγα λογια....

Aρα μια χαρα μπορουμε να απαιτησουμε πραγματα.Το δικιο ειναι με το μερος μας.

Δημοσ.
:cry::cry::cry: και κοιμηθηκα χαρουμενος.....

matwthike.png

Τηλεφωνο σε πηραν;

H δεν μπηκαν καν στον κοπο;

-Εdit-

Bασικα η ακυρωση σε αυτο το σταδιο δεν ειναι λογω τιμης....

Δημοσ.
Τηλεφωνο σε πηραν;

H δεν μπηκαν καν στον κοπο;

Bασικα η ακυρωση σε αυτο το σταδιο δεν ειναι λογω τιμης....

..............

Δημοσ.

Εμένα πριν λίγο με πήρε κάποιος στο κινητό(το νούμερο άρχιζε από 211 οπότε ισως να ήταν αυτοί) αλλά δε πρόλαβα να το σηκώσω.Πάντως ακόμα σε εξέλιξη είναι η παραγγελία μου.

Δημοσ.
Εμένα πριν λίγο με πήρε κάποιος στο κινητό(το νούμερο άρχιζε από 211 οπότε ισως να ήταν αυτοί) αλλά δε πρόλαβα να το σηκώσω.Πάντως ακόμα σε εξέλιξη είναι η παραγγελία μου.

211 ειναι απο Οn Telecoms.

Δεν νομιζω να εχουν συμβαση με On,μαλλον ΟΤΕ παιζει...

Και εμενα σε εξελιξη ειναι.

Στου eSATA κατα 70% ειναι λογω ελλειψης του προιοντος.

Μαλλον θα του βαρεσουν τηλεφωνο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:01 ----------

Κλασσικό διαφημιστικό κόλπο του eshop...

Οντως,αλλα οπως ειπα,το δικιο ειναι με το μερος μας,γι'αυτο θα το παλεψουμε,μπας και βαλουν μυαλο.

Δημοσ.
Οντως,αλλα οπως ειπα,το δικιο ειναι με το μερος μας,γι'αυτο θα το παλεψουμε,μπας και βαλουν μυαλο.

Δε νομιζω :o

Αφου το λεει ξεκαθαρα , για τυχων τυπογραφικα λαθη δεν ευθυνεται το καταστημα

Δημοσ.
Δε νομιζω :o

Αφου το λεει ξεκαθαρα , για τυχων τυπογραφικα λαθη δεν ευθυνεται το καταστημα

Αυτα φτανουν πιστευω.

inb4 καταγγελίες στο ΙΝ.ΚΑ. :lol:
Kαι γιατι να μην ειναι η τωρινη τιμη το τυπογραφικο λαθος;;)

Μην λέμε ότι θέλουμε. Τα λάθη πληρώνονται παιδιά. Αλλιώς να το κλείσουν το μαγαζί...

Εγω θα προσπαθησω να τους το παιξω τρελος οταν παρουν.....κανουν τους τρελους αυτοι;ε τρελοι κ εμεις..κ οποιος κερδισει.
Eν μερει εισαι σωστος...αλλα γιατι να μην το παλεψεις;

Exεις κατι να χασεις;

Παλι κερδισμενος θα βγεις γιατι θα τους εχεις βγαλει και το ονομα μαλιστα για ακομη μια φορα....

Βασικα μια χαρα μπορουμε να το κυνηγησουμε....ειναι σαν κατι που μου'πε πριν ο nikos21...

Να'χουμε παραγγειλει κατι....και την επομένη να πεσει ξαφνικα η τιμη του....θα μας πουν ομως...οτι δεν μπορουμε να το εχουμε με την καινουργια τιμη...διοτι εμεις ειχαμε κανει την παραγγελια επι της προηγουμενης.....

Ιδιο πραγμα με λιγα λογια....

Όπως τόνισα όμως τα λάθη σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να πληρώνονται αν θέλεις να είσαι σοβαρό μαγαζί και να κρατάς τον πήχη ψηλά στην επιχείρησή σου. Θεωρά ότι και το Πλαίσιο και το e-shop θα έπρεπε να αναγνωρίσουν το λάθος τους, να καταλογίσουν τις ευθύνες (αυτό είναι δικό τους εσωτερικό θέμα) ΑΛΛΑ σε καμία περίπτωση να ΜΗΝ κρεμάσουν τον πελάτη. Να δώσουν τα προϊόντα στην τιμή που είχαν ανακοινώσει και να μην επικαλούνται αστείες δικαιολογίες που δεν θα άκουγες ούτε σε συνοικιακό μπακάλικο.

Δημοσ.

Ηρθε email εδω:

Αγαπητέ κύριε,

Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας ανθρώπινου λάθους, δημοσιεύθηκε το βράδυ της 1ης Ιουλίου, η τιμή των 109 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για το προϊόν με κωδικό μας PER.558269 και τίτλο INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 - BOX. Το λάθος εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί όπου και διορθώθηκε άμεσα. Ζητούμε την κατανόησή σας καθώς δεν είναι δυνατή η διάθεση του προϊόντος σε αυτή την τιμή.

Η παραγγελία σας με αριθμό "χχχχχχχχ" θα ακυρωθεί, εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία του προϊόντος με την τιμή που είναι πλεόν δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα μας.

Σας γνωστοποιούμε ότι για το συμβάν αυτό έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές και ακολουθούνται οι οδηγίες που δόθηκαν.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Πωλήσεων

e-shop.gr Α.Ε.

• Moderators
Δημοσ.
211 ειναι απο Οn Telecoms.

Δεν νομιζω να εχουν συμβαση με On,μαλλον ΟΤΕ παιζει...

Σιγα που ειναι απο On telecoms.

Εγω με VIvodi πώς εχω δευτερη γραμμη 211 τοτε? Unified ειναι τα 211.

Και φυσικα και ηταν απο e-shop, καθως όποτε με εχουν καλεσει απο σταθερο, απο 211 ηταν...

Ρε συ Uptodate, δε σταματας να ελπιζεις λιγο λεω γω...

Δημοσ.
Σιγα που ειναι απο On telecoms.

Εγω με VIvodi πώς εχω δευτερη γραμμη 211 τοτε? Unified ειναι τα 211.

Και φυσικα και ηταν απο e-shop, καθως όποτε με εχουν καλεσει απο σταθερο, απο 211 ηταν...

Ρε συ Uptodate, δε σταματας να ελπιζεις λιγο λεω γω...

Mπα,αστο θα περιμενω μεχρι να με παρουν τηλεφωνο!:lol:

:P

Btw,ειχα Οn και ηταν με 211 γι'αυτο λεω.

Και απ'οτι εχω συνιθισει με τις μεγαλες εταιριες(βλ.Πλαισιο),περνουν παντα απο 210...ε γι'αυτο και ειπα μηπως...:lol:

Αλλα γιατι στον εναν στελνουν mail,στον αλλουν παιρνουν τηλεφωνο...;

Eτσι ανακατοσουρα ηταν παντα;:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ----------

Και σε εμενα ματαιωθηκε εβγαλε τελικα,ουτε mail ηρθε,ουτε τηλεφωνο πηραν,θα περιμενω μεχρι το απογευμα και αν δεν εχουν παρει στελνω mail.

Kαλυτερη διαφημιση τους δεν θα μπορουσε να γινει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...