Προς το περιεχόμενο

Διαφορά τιμής σε επεξεργαστή

harisg7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τελικα ακταγγελια μπορει να γινει ,καλυπτονται νομικα οσοι παραγγειλαν η ζηταν χαρες ?

Εγω προσωπικα,δεν εχω ιδεα..

Παντως θα συνταξω ενα e-mail μολις γυρισω,καμια ωριτσα θα μου παρει,με αναλυτικα τα πραγματα.

Βεβαια δεν πιστευω να γινει τιποτα...αλλα δεν χανω και τιποτα...

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω προσωπικα,δεν εχω ιδεα..

Παντως θα συνταξω ενα e-mail μολις γυρισω,καμια ωριτσα θα μου παρει,με αναλυτικα τα πραγματα.

Βεβαια δεν πιστευω να γινει τιποτα...αλλα δεν χανω και τιποτα...

για ινκα ?

Δημοσ.

εστειλα κ εγω εμαιλ με φωτογραφιες κιολλας αλλα το θεμα ειναι αυτοι ειναι καλυμενοι νομικα ? την καλυτερη διαφημιση εκαναν οι πουσ....s

Δημοσ.
ναι (101010)

Δεν βγαινω.

:mrgreen:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ----------

εστειλα κ εγω εμαιλ με φωτογραφιες κιολλας αλλα το θεμα ειναι αυτοι ειναι καλυμενοι νομικα ? την καλυτερη διαφημιση εκαναν οι πουσ....s

Η μονη μας ελπιδα νομιζω ειναι ο paredwse .

Δημοσ.
ας περιμενουμε τοτε .

Πιστευω μεχρι να'χω γυρισει να μας εχει πει την γνωμη του σαν νομικος..

...μην στελνουμε τσαμπα τα παραπονα/καταγγελιες μας.

Δημοσ.

Aκομα την παλευεται????

Χαρα στο κουραγιο σας παντως.:-):-)

Χωρις πλακα ομως δε βγαινει τπτ με ολο αυτο.

Αφου τα πραματα ειναι χιλιοξεκαθαρα ρε παιδια.

Για τυπογραφικα λαθη δε ευθυνεται το καταστημα.Τι αλλο να πει ??

Δημοσ.

δεν νομιζω πως τα στελνουμε τσαμπα ,γτ ακομα κ καλυμενοι να ειναι αυτοι δεν πρεπει να μας κοροιδευουν κ να βγαζουν τσαμπα διαφημιση απο πανω .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ,ΜΑΖΙ Κ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ .

Δημοσ.
δεν νομιζω πως τα στελνουμε τσαμπα ,γτ ακομα κ καλυμενοι να ειναι αυτοι δεν πρεπει να μας κοροιδευουν κ να βγαζουν τσαμπα διαφημιση απο πανω .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ,ΜΑΖΙ Κ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ .

that's why Plaisiο (κ οχι μονο) exist :P

Δημοσ.

Kρυβεστε ολοι πισω απ'το δαχτυλο σας νομιζω :rolleyes::rolleyes:

Ελα τωρα αφου το ξερατε πως ηταν τυπογραφικο λαθος.

Και ξερατε πως δε θα δικαιωθειτε.Μη μου πειτε πως πεσατε απ'τα συνεφα οταν ακουσατε πως η τιμη δεν ειναι 109Ε αλλα 251Ε.

Δημοσ.
Kρυβεστε ολοι πισω απ'το δαχτυλο σας νομιζω :rolleyes::rolleyes:

Ελα τωρα αφου το ξερατε πως ηταν τυπογραφικο λαθος.

Και ξερατε πως δε θα δικαιωθειτε.Μη μου πειτε πως πεσατε απ'τα συνεφα οταν ακουσατε πως η τιμη δεν ειναι 109Ε αλλα 251Ε.

Eγω κοντεψα να λιποθυμισω....:P

Και;

Eπειδη ηταν λαθος;

Aυτοι ισχυριζοντε οτι ειναι λαθος,δεν υπαρχει κατι που να λεει οτι η τιμη δεν ειναι σωστη.

Εμεις καλιστα μπορουμε να το δουμε ως μια φυσιολογικη τιμη,οπου επειδη δεν τους "βολευει" ισχυριζοντε "τυπογραφικο λαθος"(ημαρτον),ωστε να μην βγουν μιον.........

Δημοσ.
Eγω κοντεψα να λιποθυμισω....:P

Και;

Eπειδη ηταν λαθος;

Aυτοι ισχυριζοντε οτι ειναι λαθος,δεν υπαρχει κατι που να λεει οτι η τιμη δεν ειναι σωστη.

Εμεις καλιστα μπορουμε να το δουμε ως μια φυσιολογικη τιμη,οπου επειδη δεν τους "βολευει" ισχυριζοντε "τυπογραφικο λαθος"(ημαρτον),ωστε να μην βγουν μιον.........

Εχουν το δικαιωμα να ισχυριζονται για οποια τιμη θελουν πως ειναι τυπογραφικο λαθος αν θελουν.

Απο κει και περα εσυ ως πελατης δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Αφου ειναι δικαιωμα τους.

Απλα αν δε σαρεσει ψωνιζεις απο αλλου για να τους τιμωρησεις

Δημοσ.
Εχουν το δικαιωμα να ισχυριζονται για οποια τιμη θελουν πως ειναι τυπογραφικο λαθος αν θελουν.

Απο κει και περα εσυ ως πελατης δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Αφου ειναι δικαιωμα τους.

Απλα αν δε σαρεσει ψωνιζεις απο αλλου για να τους τιμωρησεις

Συμφωνω απολιτως.

Αλλα οχι και επειδη τους καρφωθηκε εκεινη την στιγμη,ν'αλλαξουν την τιμη,ενω εγω εχω κανει την παραγγελια μου με την προηγουμενη κοστολογιση και με το ετσι θελω να μου ακυρωσουν την παραγγελια......σκετο μπ***ελο με λιγα λογια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...