Προς το περιεχόμενο

Διαφορά τιμής σε επεξεργαστή

harisg7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:lol::lol:

Αλληλοαναιρεισαι :P

Ναι,γιατι πριν νομιζα οτι λογω περιοχης στον eSATA(αργος),δεν θα ειχαν το προιον.

Αφ'οτου εγεινε σε ολους μας...επρεπε να το διορθωσω:P

Για να δουμε αν θα απαντησουν ...

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η παραγγελία σας ακυρώθηκε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε κάποια άλλη φορά.

Στείλε ένα e-mail που να λέει ''με τη χαρά θα μείνετε γιατί δε πρόκειται να ξαναγοράσω από εσάς'':lol:

Δημοσ.
Στείλε ένα e-mail που να λέει ''με τη χαρά θα μείνετε γιατί δε πρόκειται να ξαναγοράσω από εσάς'':lol:

Ναι, τους έκανες την μούρη κρέας.

Άντε guys, το διασκεδάσαμε πάλι, κρατήστε τα μυνήματα για copy-paste σε κάνα δίμηνο πάλι.

Δημοσ.
Άντε guys, το διασκεδάσαμε πάλι, κρατήστε τα μυνήματα για copy-paste σε κάνα δίμηνο πάλι.

Σωστός! Δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι... :rolleyes:

Δημοσ.
Σωστός! Δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι... :rolleyes:

Aυτοι απαντανε καθολου στα mails;

Ή εκανα μ$#@ια που το στειλα σ'αυτον που μου στειλε το mail και επρεπε να το στειλω στο [email protected];

Δημοσ.
Aυτοι απαντανε καθολου στα mails;

Ή εκανα μ$#@ια που το στειλα σ'αυτον που μου στειλε το mail και επρεπε να το στειλω στο [email protected];

Τα mails στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν για τυχόν διευκρινήσεις, και αυτές δόθηκαν.

Δεν είναι για να πιάσεις κουβεντούλα. Όπου και να στείλεις, πιθανότατα δεν θα σου απαντήσουν, και αν θες την γνώμη μου, πολύ καλά θα κάνουν.

:-)

Δημοσ.
Τα mails στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν για τυχόν διευκρινήσεις, και αυτές δόθηκαν.

Δεν είναι για να πιάσεις κουβεντούλα. Όπου και να στείλεις, πιθανότατα δεν θα σου απαντήσουν, και αν θες την γνώμη μου, πολύ καλά θα κάνουν.

:-)

Δηλαδη εσυ προτιμας να τους αφηνεις να σου "τρωνε" την ωρα σου,σχετικα με τιμες που βαζουν επιτηδες τοσο χαμηλα;

οκ , αλλιως σκεφτομαι φενεται εγω.

Δημοσ.
Δηλαδη εσυ προτιμας να τους αφηνεις να σου "τρωνε" την ωρα σου,σχετικα με τιμες που βαζουν επιτηδες τοσο χαμηλα;

Aπλα μη τσιμπας τοσο ευκολα :-)

Δημοσ.

Έλα ρε συ,να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;

Γνωρίζεις και γνωρίζω πολύ καλά ποιος πάει να επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση και ποιος έχει δίκιο.

Χίλια μπορώ να σούρω στο eshop για την πολιτική του service του, αλλά το να διεκδικώ να βγω κερδισμένος από τα τυπογραφικά το βρίσκω κάπως μικροπρεπές.

Πόσο μάλλον όταν αναφέρεται ξεκάθαρα στο site πως το κατάστημα πως δεν ευθύνεται για τέτοιες ιστορίες.

Και αυτό το "επίτηδες το κάνουν για να κλέψουν λίγη επισκεψιμότητα" πραγματικά φαντάζει αστείο αν αναλογιστεί κανείς πως έχουν ούτως η άλλως δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις ημερησίως.

Προσωπικά πιστεύω πως πρόκειται πράγματι για τυπογραφικό λάθος, γιατί το βγάζετε ως απίθανο και δικαιολογία;

Δημοσ.

Καλά ότι είναι απίθανο...είναι...Λάθος δεν ήταν.

Και η τυχαία αλλαγή της τιμής...9 το πρωί..Μόλις άνοιξαν και καλά;Τι είναι;To IKA;Πιο νωρίς δεν έχει κόσμο;Δεν φορτώνουν πράγματα;;Έμεινε η τιμή από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί..Εδώ αλλάζουν τιμές κάθε μισή ώρα..Τες πα ότι το κάναν επίτηδες είναι σίγουρο.Τώρα τι κέρδος είχαν..ο θεός τους και η ψυχή τους...

Δημοσ.
Ναι,γιατι πριν νομιζα οτι λογω περιοχης στον eSATA(αργος),δεν θα ειχαν το προιον.

Αφ'οτου εγεινε σε ολους μας...επρεπε να το διορθωσω:P

Για να δουμε αν θα απαντησουν ...

το καταστημα του Αργους δεν εχει προιοντα...απλα ερχετε καθε μερα το VW βανακι απο Αθηνα και φερνει παραγγελιες:P:p

...και κατι αλλο...μη το παλευεις δε σου χαριζουν τιποτα νομιζω εχουν ξεκαθαρισει και τη θεση τους:-)

Δημοσ.
το καταστημα του Αργους δεν εχει προιοντα...απλα ερχετε καθε μερα το VW βανακι απο Αθηνα και φερνει παραγγελιες:P:p

...και κατι αλλο...μη το παλευεις δε σου χαριζουν τιποτα νομιζω εχουν ξεκαθαρισει και τη θεση τους:-)

Μπες μσν να σου στειλω τα mail να γελασεις.;)

Δημοσ.

τελικα ακταγγελια μπορει να γινει ,καλυπτονται νομικα οσοι παραγγειλαν η ζηταν χαρες ?

Δημοσ.

Εδω σε μας δεν ειναι VW. :P:p:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...