caution Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Με 'γειεςςςς ( παίζει και ανοιχτόχρωμος αν σου "κάθεται" καλύτερα )
blacksuede Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 έχει παρατηρήσει κανείς άλλος, κάτοχος wd my book, να ζεσταίνεται στο μέρος της τροφοδοσίας ακόμα κι οταν ο δισκος είναι εκτός λειτουργίας με κλειστό pc αλλά μόνο στην πρίζα??? Να ανησυχώ ή έτσι είναι το νορμάλ???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Ναι ζεστένεται και εκτός. Όσα τροφοδοτικά θυμάμαι, ανεξαρτήτος είδους συσκευής, το πάθαιναν και το παθαίνουν αυτό. Μόνο στο κινητό Samsung που έχω ακόμα και σε ώρα φόρτισης, παραμένει κάτω και από χλιαρός..το μόνο συν του συγκεκριμένου κινητού!
blacksuede Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 σε άλλο εξωτερικό που έχω δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο ή πχ ζεσταίνεται αυτό που είναι πάνω στην πρίζα, όχι το κατω μέρος του δίσκου...για αυτό το ρώτησα, στα κινητά είναι κλασσικό υπάρχει μπαταρία και ζεσταίνεται στο δίσκο δεν έχει κάτι εκτος απο την πλακέτα....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 A συγνώμη, δεν κατάλαβα πως εννοούσες πάνω στο δίσκο Όταν τον κλείνω, βγάζω και το βύσμα. Θα το δοκιμάσω σε λίγο.. edit. Υποψία ζέστης μόνο...
blacksuede Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ok dude! αυτό θα κάνω κι εγώ μου φαίνεται, γιατι σε μενα μενει χλιαρό εκείνο το σημείο οχι υποψία... επίσης θα του βάλω ανεμιστηρακι χαχαχα !!!εχει θεση για εναν 4αρη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.