*VIRUS* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 το πληκτρολόγιο τα έχει παίξει,άλλα πατάω άλλα γράφει έχω δοκιμάσει να αλλάξω μπαταρίες,να βγάλω και να ξαναβάλω τους drivers,να το καταργήσω και να το ξανά εγκαταστήσω αλλά τίποτα. το πληκτρολόγιο είναι το microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 καμιά ιδέα
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δοκίμασέ το σε άλλο pc για να σιγουρευτείς αν είναι το πληκτρολόγιο ή όχι
liopyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Reboot. Κατά την διαδικασία του boot πάτα F8 για να σε βγάλει στην safe mode screen. Διάλεξε την επιλογή που λέει "boot with command prompt". Πάτα τυχαία γράμματα και πες μας αν κάνει και εκεί το ίδιο.
*VIRUS* Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 μακάρι να βαρούσα να μπω σε safe mode αλλα έχει τρελαθεί ούτε στο bios δεν μπορώ (μιας και δεν ξέρω πιο είναι το delete σε αυτή την κατάσταση)
liopyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αν κάνει κουλά και πριν μπει στα win, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι, RMA>
lefi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αν κάνει κουλά και πριν μπει στα win, τότε σίγουρα δεν φταίνε τα Windows. Δοκίμασες με άλλο πληκτρολόγιο. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά για hardware μου ακούγεται.
*VIRUS* Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και ναι, ηταν θέμα hardware το πως το διόρθωσα; Ακολούθησα την τεχνική των κανιβάλων
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και ναι, ηταν θέμα hardware το πως το διόρθωσα; Ακολούθησα την τεχνική των κανιβάλων χεχε ποιά είναι αυτή η τεχνική;
*VIRUS* Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 χεχε ποιά είναι αυτή η τεχνική; To βοράς 2-3 φορές ως έσχατη λύση
j11h Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 To βοράς 2-3 φορές ως έσχατη λύση H κλασσικη αρχαια Ελληνικη μεθοδος που πιανει στις περισσοτερες περιπτωσεις,εαν φυσικα αντεξει ο αντιπαλος
linkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 είχα το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο πληκτρολόγιο.το άνοιξα,έξισα τις επαφές που πιάνουν οι μπαταρίες και όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.