tasospapa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 χαιρετω ολους τους φιλους του φορουμ και θα ηθελα να κανω μονο μια ερωτηση για το αν ξερει καποιος ξερει για το τι κανει το <<no intro fix>> αρχειο και το <<unlocker>> οταν ειναι σκετο που βρισκεται στην ιστοσελιδα του gamecopyworld ευχαριστω:-)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 To πρώτο δεν ξέρω τι κάνει (υποπτεύομαι κάτι..) αλλά το "unlocker" μου θυμίζει ένα utility που βοηθά να σβήνεις αρχεία που δεν γίνεται με απλό delete.
ahristos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Το "no intro fix" σου επιτρέπει να ξεκινήσεις κατευθείαν το παιχνίδι χωρίς να δεις για χιλιοστή φορά τα υποχρεωτικά βίντεο στην αρχή. Το "unlocker" σε αφήνει να ξεκινήσεις το παιχνίδι απο όποια πίστα θέλεις χωρίς να έχεις παίξει τις προηγούμενες ή, ανάλογα με το παιχνίδι, σου δίνει τα καλύτερα αμάξια, τις πιό καλοσχηματισμένες ομάδες κλπ. από την αρχή χωρίς να τα έχεις κερδίσει με τον κόπο σου.
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αυτό το unlocker έχω και είναι για να διαγράφει αρχεία που τα win δε σου επιτρέπουν: http://ccollomb.free.fr/unlocker/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.