karolos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Με λένε κάρολο και έχω πρόβλημα.katrxas sorry για τα greecklish αλλα γράφω από κινητό. Πρόβλημα: κάνω shutdown χτες το βραδυ το laptop κανονικά και από σήμερα το πρωί αρνείται να ανοίξει. "προσπαρηει" να μπει windows αλλα μου πετάει μια "ωραία" μπλε οθόνη. Δοκίμασα ότι tool έχουν τα windows αλλα χωρίς τύχη. Πήγα να κάνω restore και είδα ένα checkoint δημιουργημένο χτες το βραδυ με ονομασία "windows update", η δικη μου άποψη είναι ότι πριν κλείει χτες το βραδυ ekanre κάποιο update τον windows και "κρασηαρε" το Το έκανα παρολαυτά restore σε προηγουμενη ημερομηνία άπαυτη αλλα και πάλι δεν δουλεύει. Μπορώ να μπω σε safe mode "γιαυτο" στηρίζομαι στη λύση που θα μου "προτειμετε". Το format είμαι τελευταία "μουλυση"... Aaa και το laptop μου αυτή τη στιγμή είναι όλιμο η ζωή μιας και είμαι εξωτερικό οποτε καταλαβαίνετε....το χρησιμοποιώ για τα πάντα, all day long!!!!
we_will_rise Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τι μάρκα είναι το laptop, Vista είχε να φανταστώ ;; Σε ποιο ακριβώς σημείο κολλάει... Δώσε details για να σε βοηθήσουμε περισσότερο !
karolos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Το λαπτοπ ειναι σονυ, 2 χρονων, εχει βιστα( που να μιν ειχε) και κολλαει αφου βαλω το βιος password μετα εμφανιζει μια οθονη γαλαζια, και καλα αρχιζουν τα windows ( αυτη που σε προιδεαζει για την μπλε που σκαει μετα!!!) και μετα τελος..... Αλλα λεω εγω τωρα, αφου μπορω να μπω σε safe mode κατι δεν θα μπορει να γινει....???
100 010 00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αν μπαινεις σε safe, απεγκατεστησε ολους τους drivers απο το device manager και κανε και κανα scan με το malwarebytes αν μπορεσεις και μετα δες αν μπουταρεις
karolos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 problem solved. Εγκατεστησα απο safe mode το service pack 2. Η εγκατασταση δεν ηταν επιτυχης αλλα τοθλαχιστον 3εκολλησε και μπηκε κανονικα στα win οπου εκανα κανονικο install το pack. Τι συνεβη μαλλον δεν θα μαθω αν και υποψιαζομαι τον firefox που εκεινη τη μερα εγκατεστησα το update 3.5. Γιαυτο ειναι σειρα του Chrome...
we_will_rise Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 problem solved. Εγκατεστησα απο safe mode το service pack 2. Η εγκατασταση δεν ηταν επιτυχης αλλα τοθλαχιστον 3εκολλησε και μπηκε κανονικα στα win οπου εκανα κανονικο install το pack. Τι συνεβη μαλλον δεν θα μαθω αν και υποψιαζομαι τον firefox που εκεινη τη μερα εγκατεστησα το update 3.5. Γιαυτο ειναι σειρα του Chrome... Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν !!
karolos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 τελικά δεν είναι όλα καλά. Το προβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Στην μπλέ οθόνη ποθ μου πετάει στην αρχή γράφει "driver irql not less or equal". Έψαξα αλλα δεν βρήκα καποια συγκεκριμένη απαντηση. Στο Event viewer κατς απο ta windows logs μου βγάζει error στο source CAPI2. Έχει κανείς ιδεα?
ChangeAllNow Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αφού κάνεις οτι σου είπε ο 100 010 00 δες και αυτά : http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/vistawu/thread/acdf1b25-dace-4cfc-8a3d-cb961c1031cc http://community.spiceworks.com/windows_event/show/300-microsoft-windows-capi2-11 .
hipis12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 μπες σε SAFE MODE και βγαλε τους drives της καρτας γραφικων
gf030 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 sVista. Και, η πηγαινε πισω στα XP η προχωρα στα 7:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.