TrackM@steR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Καλησπερα σας. Αντιμετωπιζω εδω και μερες το εξης προβλημα:εχω premium account στο rapidshare.Αν ενα link το κανω copy-paste σε εναν explorer τοτε μου το κατεβαζει κανονικα(οπως και πολλα ταυτοχρονα).Μετα οταν παω να χρησιμοποιησω προγραμματα οπως το rapget η΄ to Cryptload και αφου κανω ολες τις ρυθμισεις σωστα,δεν μου κατεβαζουν τα links και μου λενε οτι δεν μπορουν να βρουν το cookie απο το rapidshare account.Στα settings φυσικα εχω ενεργοποιησει το Direct Downloads.(To προβλημα με το cookie το ελυσα κανοντας login απο internet explorer.Αλλα γιατι απο τον mozilla δεν μου δημιουργουσε το cookie; ) Αν εχει καποιος καμια ιδεα θα με βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Καλησπερα σας. Αντιμετωπιζω εδω και μερες το εξης προβλημα:εχω premium account στο rapidshare.Αν ενα link το κανω copy-paste σε εναν explorer τοτε μου το κατεβαζει κανονικα(οπως και πολλα ταυτοχρονα).Μετα οταν παω να χρησιμοποιησω προγραμματα οπως το rapget η΄ to Cryptload και αφου κανω ολες τις ρυθμισεις σωστα,δεν μου κατεβαζουν τα links και μου λενε οτι δεν μπορουν να βρουν το cookie απο το rapidshare account.Στα settings φυσικα εχω ενεργοποιησει το Direct Downloads.(To προβλημα με το cookie το ελυσα κανοντας login απο internet explorer.Αλλα γιατι απο τον mozilla δεν μου δημιουργουσε το cookie; ) Αν εχει καποιος καμια ιδεα θα με βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω! Το Rapget που λες εχει σταματησει να δουλευει με rapidshare.
talisman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλησπερα σας. Αντιμετωπιζω εδω και μερες το εξης προβλημα:εχω premium account στο rapidshare.Αν ενα link το κανω copy-paste σε εναν explorer τοτε μου το κατεβαζει κανονικα(οπως και πολλα ταυτοχρονα).Μετα οταν παω να χρησιμοποιησω προγραμματα οπως το rapget η΄ to Cryptload και αφου κανω ολες τις ρυθμισεις σωστα,δεν μου κατεβαζουν τα links και μου λενε οτι δεν μπορουν να βρουν το cookie απο το rapidshare account.Στα settings φυσικα εχω ενεργοποιησει το Direct Downloads.(To προβλημα με το cookie το ελυσα κανοντας login απο internet explorer.Αλλα γιατι απο τον mozilla δεν μου δημιουργουσε το cookie; ) Αν εχει καποιος καμια ιδεα θα με βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω! Παντως και εγω τα cookies τα εχω κανει με τον internet explorer απο παλια λογω του Orbit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.