localy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 θελω να ρωτησω το εξης.ειναι μια τηλεφωνικη γραμμη κεντρικη λογικα μεσα στο σπιτι που εχει πανω δυο ασυρματα τηλεφων και ενα adsl modem/router.o διακλαδωτης εχει τρεις θεσεις ειναι σαν αυτον που εχω ανεβασεισ την φωτο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης. πριν το διακλαδωτη εχει ενα spliter και απο την μια παει το line απο την τηλεφωνικ,.γραμμη και απο την αλλη που γραφει modem και phone. sto modem παει καρφι το καλωδιο χωρις φιλτρο στο ρουτερ ,ωραια ωε εδω.στην αλλη διπλα θυρα του σπιλτερ εχει βαλει τον διακλαδωτη και 3 συσκευες τηλεφωνου.και στις τρεις εχω βαλει φιλτρακι.καλα δεν εκανα.9οι συσκευες ειναι πανω τα καλωδια δηλαδη ειναι πανω στο διακλαδωτη και ο διακλαδωτης πανω στο σπιλτερ) ετσι πρεπει να ειναι ? παντος το ρουτερ συχρονιζει
nske Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αν υπάρχει splitter, δε χρειάζονται φίλτρα. Το splitter φιλτράρει τις χαμηλές συχνότητες στη "Modem" έξοδο και τις υψηλές στην "Phone" έξοδο. Αν δεν υπήρχε splitter, θα αρκούσε να βάλεις ένα μόνο φίλτρο πριν το πολύμπριζο της φωτογραφίας. Η δουλειά του φιλτραρίσματος χρειάζεται να γίνει μόνο μία φορά στη γραμμή. Αν δεν υπήρχε splitter, θα ήταν μάλλιστα καλύτερα να βάλεις ένα μόνο φίλτρο πριν το πολύμπριζο της φωτογραφίας, επειδή τα συνδεδεμένα παράλληλα, ανενεργά φίλτρα (των τηλεφωνικών συσκευών που δε χρησιμοποιούνται) μπορεί να προκαλέσουν θόρυβο χαμηλών συχνοτήτων ο οποίος θα είναι αντιληπτός στις τηλεφωνικές συσκευές που χρησιμοποιούνται. Τώρα που έχεις splitter, τα περιττά φίλτρα δε βλάπτουν σε κάτι, απλά είναι άχρηστα.
localy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ευχαριστω αρα το αφινω ετσι??? απλος ηθελα να δω αν ειναι σωστα σαν συνδεσμολογια επειδη εχει μπει σπλιτερ για αυτο.τα φιλτρα που εχω βαλει στον τριπλο διακλαδωτη τα αφινω πανω αφου δεν πειραζει.(εχω τρια τηλεφωνα ασυρματα για αυτο) αρα ειμαι good?
schumacher_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Βασικά, ότι συνδεσμολογία και αν έχεις κάνει, αν το router δεν αποσυγχρονίζει και μιλάς και στο τηλέφωνο κανονικά (χωρίς θορύβους κλπ) μη σε νοιάζει... σωστά θα τα έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.