disqualified Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Eκανα καποιο λαθος μηπως σε ολα οσα ειπα πριν?Απλα ρωταω για να ξερω. LOL δεν αναφερομουν σε σενα ουτε σε καποιον αλλο που εχει απαντησει σε αυτο το thread, μιλησα γενικα για αυτα που ακουει και.....δεν ξερει τι να περιμενει !!!! αν βαλει vista
j11h Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 LOL δεν αναφερομουν σε σενα ουτε σε καποιον αλλο που εχει απαντησει σε αυτο το thread ΟΚ disqualified νασαι καλα.Απλα ηθελα να ξερω μηπως εκανα καπου λαθος η μηπως ημουν παραπληροφοριμενος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 η RTM των Windows 7 βγαίνει τέλη Ιουλίου, μείνε με αυτά που έχεις τώρα και υπομονή...
Sorath Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως είμαι με XPx64. Όλα δουλεύουν ΟΚ. Για τα 7 δεν έχω άποψη, δεν τα έχω δοκιμάσει καν.
johntor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ Sorath για να πω την αλήθευα σκέπτομαι τα XP σαν δεύτερο λειτουργικό γιατί τα εμπιστεύομαι περισσότερο λες να δοκιμασω 64bit?
nickarmy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 επειδη τα εχω όλα μεσα... τα windows7 με 4γ μνημη εινναι μια χαρα όπως και τα βιστα και τα χπ αν φοβασε για ασυμβατοτητες στα 7 τη ποιο απλο (ακριβο) να παρεισ την τελευταια εκδοση που εχει ενσωματομενα τα χπ
lunatic89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καταρχας για 6 γιγα μνημη πας σε 64μπιτο λειτουργικο οπως ειπαν κ άλλα παιδια.Τα χπ τα 64μπιτα ειναι για πεταμα στη θαλασσα....Αρα 2 ειναι οι επιλογες σου.Διαλεγεις κ παιρνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.