johntor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Με την πτώση τιμών στις μνήμες πολλοί από μας έχουν προμηθευτεί 4 και πλέων GB μνήμης. Όμως το γνωστό πρόβλημα των 32bit λειτουργικών δεν αναγνωρίζει πάνω από 3,5GB. Ποιο λειτουργικό προτείνετε - χρησιμοποιείτε? Ευχαριστώ J!
j11h Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Με την πτώση τιμών στις μνήμες πολλοί από μας έχουν προμηθευτεί 4 και πλέων GB μνήμης. Όμως το γνωστό πρόβλημα των 32bit λειτουργικών δεν αναγνωρίζει πάνω από 3,5GB. Ποιο λειτουργικό προτείνετε - χρησιμοποιείτε? Ευχαριστώ J! Οτι λειτουργικο θελεις βαλε φτανει να ειναι χ64.Εγω αυτη την στιγμη δουλευω windows 7 x64.
Kostas_xolargos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 οταν λες πτωση ποσο δηλαδη πηγε 3αρης και 4ρης
johntor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τα Windows 7 είναι πολλά υποσχόμενα αλλά μέχρι την τελική κυκλοφορία... με antivirus τι κανεις? Drivers? Ευχαριστώ για την απαντηση σου J!
j11h Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τα Windows 7 είναι πολλά υποσχόμενα αλλά μέχρι την τελική κυκλοφορία... με antivirus τι κανεις? Drivers? Ευχαριστώ για την απαντηση σου J! Οτι μπαινει σε vista μπαινει και σε windows 7,ακομη και οι drivers.
johntor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 οταν λες πτωση ποσο δηλαδη πηγε 3αρης και 4ρης 85 Euria τα 6GB DDR3 δεν ειναι και πολλα! J! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:32 ---------- Οτι μπαινει σε vista μπαινει και σε windows 7,ακομη και οι drivers. Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό που λες. Όταν όμως λήξουν θα μπορείς να κάνεις upgrade ή θα θέλει πάλι format? Ποια έκδοση χρησιμοποιείς?
j11h Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό που λες. Όταν όμως λήξουν θα μπορείς να κάνεις upgrade ή θα θέλει πάλι format? Ποια έκδοση χρησιμοποιείς? Θα χρειαστει format σιγουρα μια και ολες αυτες οι εκδοσεις ειναι δοκιμαστικες.Επανω εχω την 7229 εκδοση. Απλα αν θυμαμαι καλα αυτες θα ληξουν στις αρχες του 2010.
johntor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Θα χρειαστει format σιγουρα μια και ολες αυτες οι εκδοσεις ειναι δοκιμαστικες.Επανω εχω την 7229 εκδοση.Απλα αν θυμαμαι καλα αυτες θα ληξουν στις αρχες του 2010. Η αλήθεια είναι ότι με βάζεις σε σκέψεις… Τα 64ΧΡ τα έχω απορρίψει γιατί έχω ακούσει για διάφορες ασυμβατότητες. Έτσι σκαφτόμουν τα Vista 64 αλλά δεν ξέρω τι με περιμένει… Ευχαριστώ J!
j11h Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι με βάζεις σε σκέψεις… Τα 64ΧΡ τα έχω απορρίψει γιατί έχω ακούσει για διάφορες ασυμβατότητες. Έτσι σκαφτόμουν τα Vista 64 αλλά δεν ξέρω τι με περιμένει…Ευχαριστώ J! Δεν ειναι και τιποτα το τρομερο ειτε βαλεις vista x64 ειτε windows 7 x64.Με τα προγραμματα δεν θα εχεις κανενα προβλημα,οσα προγραμματα θα βρεις βεβαια σε χ64 σιγουρα θα ειναι καλυτερα,αλλα και ολα τα χ32 προγραμματα παιζουν κανονικα.Μεχρι τωρα εχω βρει μονο 2-3 προγραμματα που δεν επαιζαν στα χ64 αλλα κι εκεινα δεν ητανε τιποτα σημαντικα προγραμματα και ηταν απο την εποχη του Ναπολεωντα.
johntor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μάλλον λέω για τα Se7en έτσι και αλλιώς όταν βγουν τα Se7en θα κάνουμε format στα Vista. H 7.229 είναι η RTM?
j11h Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μάλλον λέω για τα Se7en έτσι και αλλιώς όταν βγουν τα Se7en θα κάνουμε format στα Vista. H 7.229 είναι η RTM? Oχι,για την rtm ακομη δεν ξερουμε τιποτα.Παντος για οτι εχει σχεση με τα windows 7 μπορεις να ριξεις και μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=283944
disqualified Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι με βάζεις σε σκέψεις… Τα 64ΧΡ τα έχω απορρίψει γιατί έχω ακούσει για διάφορες ασυμβατότητες. Έτσι σκαφτόμουν τα Vista 64 αλλά δεν ξέρω τι με περιμένει…Ευχαριστώ J! τι να σε περιμενει ρε φιλε, καθεσαι και ακους τις ανακριβειες που λενε δεξια και αριστερα. Βαλτα και δες τι πραγματικα ισχυει για τα vista
johntor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 To να δοκιμάζω όλα τα λειτουργικά σε όλες τις beta και να κάνω 10 format την εβδομάδα το έκανα στα παιδικά μου χρόνια τελικά όμως δεν είναι κακό να σε βοηθούν οι άλλοι να μην κάνεις τα λάθη τους. Τα Vista είναι βαριά και ήδη έχω αρκετές μικρό ασυμβατότητες με τα 32bit. Γι’ αυτό είμαι σκεφτικός… Ευχαριστώ J!
j11h Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 τι να σε περιμενει ρε φιλε, καθεσαι και ακους τις ανακριβειες που λενε δεξια και αριστερα. Βαλτα και δες τι πραγματικα ισχυει για τα vista Eκανα καποιο λαθος μηπως σε ολα οσα ειπα πριν?Απλα ρωταω για να ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.