Προς το περιεχόμενο

GA-EX58-UD4P τι RAID?

johntor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα καμιά άποψη από τους γνώστες του θέματος σχετικά με τους RAID controllers των Motherboards. Το νέο μου Motherboard έχει δυο controllers, ο ένας στο Southbridge ICH10R και ο άλλος με τον controller της JMicron. Θέλω να φτιάξω 2 RAID Arrays, ο ένας με 2x1TG και ενας με 2x500GB. Από ότι έχω βρει ο Controller της Intel(ICH10R) είναι καλύτερος από τον JMicron. Όμως μήπως είναι σκόπιμο να βάλω τους δυο δίσκους στον ένα και τους άλλους δυο στον άλλο? Ή να τους βάλλω όλους μαζί στο ICH10R.

Ευχαριστώ

J!

Δημοσ.

Εγώ θα έκανα Raid 0 για το Λειτουργικό 2χ500 στον intel controler και 2χ1000gb στον άλλον controler πάλι radid 0 για τα προγράμματα και τα παιχνίδια, όπως και αυτό κάνω άλλωστε, να πετάει το μηχάνημα, αντε καλοδούλευτο!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου σκέπτομαι όμως να βάλω τους 2x1ΤΒ WD1001FALS CAVIAR BLACK για το λειτουργικό μιας και έχουν 32Mb Cache και να αφήσω τους 2 παλιότερους 2x500Gb WD RE2 (Raid Edition 16MB cache) για διάφορα. Λες όμως να είναι καλύτερα 2 στον ένα controller και 2 στον άλλο από το να τους βάλω όλους μαζί?

Ευχαριστώ και πάλι!!

J!

Δημοσ.
Λες όμως να είναι καλύτερα 2 στον ένα controller και 2 στον άλλο από το να τους βάλω όλους μαζί?

Γουη τσουζ Α!!!

Δημοσ.

Δεν θα δεις καμια διαφορα στους δισκους επειδη εχουν 32mb cache. Αυτο που θα κανεις ειναι να κανεις raid0 τους 500αρηδες και raid 1 ή χωρις raid τους 1TB.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχει διαφορα το RAID 0 στους δισκους με 32MB Cache?? Μου ακουγεται πολυ περιεργο. Εχεις κανει/δεί συγκριτικο τεστ?

Ευχαριστώ

J!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...