Ceridwen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ε ναι, γύρω στο μισό δις $. O MJ αφήνει 5 τραγούδια και το moonwalking. Κανείς ποτέ δε θα τον θυμηθεί για κάτι άλλο. Όπως ο Elvis άφησε κάτι λιγότερο από 30 τραγούδια, το τσουλούφι, τα λαμέ και το κούνημα των γοφών, τίποτε άλλο. Γενικά, πιστεύω πως σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να διαχωρίσουμε τις τέχνες και τι θεωρείται καλλιτεχνικό σε κάθε μία τέχνη. Δεν πολυκαταλαβαίνω το σχόλιο σου. Και η Μαρία Κάλλας άφησε καμιά 30αριά άριες, κανείς ποτέ δεν θα την θυμηθεί για κάτι άλλο. (α και ένα αποτυχημένο γάμο) Από την άλλη δεν το λες και λίγο αυτό. Για τι άλλο θα έπρεπε να μείνει στην ιστορία ένας περφόρμερ?
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Βασικά θα κοουτάρει τη δική μου απάντηση και θα πει ο ρονάλντο είναι καλλιτέχνης της μπάλας, ο ντοστογέφσκι του λόγου και θα συμπεραίνει, ποπό τον μπούστη τον fiontor τη φάλτσα θα έβαζε στο τόπι... H Μαρία Κάλλας δεν άφησε καμία άρια, άφησε 30 εκτελέσεις. Στο σύγχρονο σύστημα ανάδειξης καλλιτεχνών, αν θες βάλε εισαγωγικά, κανείς δε θυμάται τον δημιουργό παρά μόνο τον εκτελεστή. Και η απορία μου, είχαν καλλιτεχνική αξία τα 5 άσματα του mj και οι 30 εκτελέσεις της Κάλλας; Για εμένα, είχαν.
-nick- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ο Ντοστογεφσκι και ο Danbrown (αυτός που έγραψε τον Κώδικα νταΒιντσι) είναι συγγραφείς, ποιος από τους δύο είναι καλλιτέχνης; Ποιος από τους δύο θα μνημονεύεται σε 20 χρόνια; Πόσο και τι σχέση έχει η πρώτη ερώτηση σου με την δεύτερη ?
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πάει στο σχόλιο 87, αυτό που παραθέτεις και σε αυτό που έγραψα στη συνέχεια: Γενικά, πιστεύω πως σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να διαχωρίσουμε τις τέχνες και τι θεωρείται καλλιτεχνικό σε κάθε μία τέχνη.
livewire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ο Ντοστογεφσκι και ο Danbrown (αυτός που έγραψε τον Κώδικα νταΒιντσι) είναι συγγραφείς, ποιος από τους δύο είναι καλλιτέχνης; Ποιος από τους δύο θα μνημονεύεται σε 20 χρόνια;Well, η απάντηση στην ρητορική θέλω να πιστεύω ερώτηση που κάνεις, είναι προφανής.Και δεν είναι "ο Νοστοέφσκυ'! Υποψιάζομαι ότι άλλο είναι αυτό που θες να πεις, όμως, και δεν το έχεις πιάσει καλά. Έτσι όπως τη βλέπω τη δουλειά εγώ πάντως, εδώ θα είμαστε το 2030 και θα μνημονεύουμε τις legendary μέρες του Ινσόμνια με Afentiko7 και θα ρίχνουμε άλλο ένα κούτσουρο στο τζάκι.
million_voices Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 το παλικαρι ειναι ο Dali του insomnia δειξτε τον δεοντα σεβασμο
livewire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 το παλικαρι ειναι ο Τσιαντάκης του insomnia δειξτε τον δεοντα σεβασμο Ξέρεις από ιμπρεσσιονισμό φίλε!
million_voices Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από million_voices το παλικαρι ειναι ο Τσιαντάκης του insomnia δειξτε τον δεοντα σεβασμο Μα τα 1000 μπιμπερο τι κοουτ :lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ή θα γίνεις έξυπνος ή θα φας μπαν. Δε νομίζω ότι έχω γελάσει περισσότερο τα 5+ χρόνια που διαβάζω το insomnia. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έλιωσα.
zazik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλλιτέχνες μεγάλης αξίας είναι αυτό που λέμε opinion leaders . Παίρνω την Βίσση που την μισώ προσωπικά. Οταν τόσες κοπέλες την λατρεύουνε και την έχουνε σαν πρότυπο , όταν πάει και ξυρίζει κεφάλια , πίνει μισό κιλό κόκα την ήμέρα , το παίζει 20αρα ενώ είναι ίσα με την μάνα μου , παντρεύει λεσβίες ( και μάλλον έχει γίνει και αυτή ) , κάνει όργια και γενικά είναι αυτή που είναι , είναι σωστο? Επηρεάζει πολλά κοριτσάκια. Και η Μαρινέλλα είναι φωνάρα , γυναικάρα , αστέρι , γυναίκα πρότυπο.... δεν βγήκε να βγάλει το πράμα της έξω για να πουλήσει...\ Αυτές είναι πραγματικές σταρ , που έχουνε το ταλέντο , και έχουνε και το ήθος....όλους τους άλλους είναι " φαίνεσε αλλά δεν είσθε". Και στην τελική , εαν εγώ γουστάρω τον Σφακιανάκη πχ , και μάθω ότι πίνει κόκα και βιάζει 5χρονα....εεε συγνώμη θα ξενερώσω πάρα πολύ άσχημα....και μετά η μουσική του θα με ενδιαφέρει λιγότερο...
million_voices Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Marilyn Manson ακους? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:22 ---------- λεω να βαδισουμε λιγο σε δυσκολα μονοπατια σε μια προσπαθεια ορισμου της τεχνης,προς αποφυγη παρεξηγησεων θεωρω οτι ειμαι απαιδευτος και μαλλον οχι ο καταλληλοτερος να το επιχειρησει αλλα δεν βλεπω και κανεναν να προσπαθει να προσεγγισει το θεμα σωστα και λεω να το τολμησω,περιμενοντας και την συνεισφορα σας τι προυποθεσεις λοιπον θα πρεπει να εχει μια ανθρωπινη δραστηριοτητα για να καλειται τεχνη? 1) να ψυχαγωγει,μαλιστα ψυχαγωγια ομως ειναι και το να δεις πχ εναν γκιοζη να κανεις τα χαζα του οποτε μαλλον δεν φτανει μονο αυτο 2) να γεννα δυνατα συναισθηματα,ωπ κατι παει να γινει τωρα αλλα εκανε τεχνη πχ ο @@ρας που σε καποια εκθεση στο εξωτερικο εδεσε εναν ετοιμοθανατο-κοκκαλιαρη σκυλο και τον αφησε εκει να πεθανει? μαλλον οχι λεω εγω 3) να σου περναει μηνυματα τα οποια αξιζει να ειπωθουν,το να μας πει δλδ ο Κουβας οτι θα κανει στο γκομενακι μακαρονια με κιμα για να ντερλικωσει εχω την αισθηση οτι δεν ειναι κατι το οποιο ψαχνει κανεις να ακουσει μια ζωη 4) να σου μεταδιδει μερος της ψυχης του καλλιτεχνη,εδω τα πραγματα σοβαρευουν οποτε καλλιτεχνης δεν ειναι μαλλον το καθε ξεκωλο που κουνιεται λες και θελει να μας παρει ολους ξερω γω σας ακουω
slipknot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Βλέπω όμως ότι η συζήτηση περιορίζεται σε αναφορές μουσικών. Υπάρχουν και άλλοι καλλιτέχνες (με όλη τη σημασία της λέξης μάλιστα) που είχαν πιο πολυτάραχη ζωή απ' τον Ρουβά, αυτοί μας ενδιαφέρουν θαρρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Για μένα, πάντως, μια είναι η προϋπόθεση για να θεωρηθεί κάποιος καλλιτέχνης: Να είναι ειλικρινής. Για να θεωρηθεί κάτι τέχνη, δεν χρειάζεται τίποτα. Και το ηλιοβασίλεμα τέχνη είναι, και δεν το έκανε κανένας.
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Πως συγκρίνετε Pop με άλλα είδη εν κατάλαβα αν και νομίζω ότι όλοι πιστεύουν ότι αν ακουν κάποιον που έχει πουλήσει 3 δίσκους όλους κι όλους θεωρούν ότι ξεχωρίζουν απο το πλήθος και ότι ανακαλύψαν την αληθινή ποιοτική μουσική,"τι νας μας πεις κι εσύ για μουσική,τον Κρις Ποιοτικοκουλτουριαροβιτς τον ξες;;" κάπως έτσι φάση Αφου το θες για κάνε τη σύγκριση ρε μπρο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=XpBLGTBmTJg[/ame] με [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pB7SlBHRWt8[/ame] Ίδια είδος μουσικής και τα δυο μπαλάντες. Η πρώτη δεν υπάρχει καν στη λίστα.
million_voices Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Για μένα, πάντως, μια είναι η προϋπόθεση για να θεωρηθεί κάποιος καλλιτέχνης: Να είναι ειλικρινής. Για να θεωρηθεί κάτι τέχνη, δεν χρειάζεται τίποτα. Και το ηλιοβασίλεμα τέχνη είναι, και δεν το έκανε κανένας. δεν νομιζω οτι φτανει μονο η ειλικρινια πχ δεν εχω ιδεα απο βιολι και δεν το εχω γενικως και πανω σε μεγαλο πονο ψυχης αρπαω ενα βιολι και το γρατζουναω,ειναι τεχνη? και οι μλκες που λενε οι πολιτικοι για καποιους ισως ειναι τεχνη τοτε,τα παντα ολα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.