elven Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τρελό respect,σοβαρά τώρα ε.. Με την καμία δεν μπορούσα να φανταστώ πως μπορούσε να κολλήσει κάποιος σε ένα post τον Captain America,τον Spiderman,τον Μουρ,τον Καζαντζίδη,τον Μαικλ Τζάκσον,τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γκαλέτι και μετά να ρωτάει αν διαφωνεί κάποιος σαν να έγραψε κάτι απολύτως λογικό. Προσκυνώ
-nick- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν τα λέει άσχημα. Θα διαφωνήσω λίγο στο περί μουσικής, είναι και γίνεται όλο και πιο παγκοσμιοποιημένη. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το συγκρίνουμε με το ποδόσφαιρο. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως είναι πιο παγκοσμιοποιήμενο και καθολικό το ποδόσφαιρο, σε άλλες η μουσική.
o_magazatoras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 nick[;2801997']Δεν τα λέει άσχημα. Θα διαφωνήσω λίγο στο περί μουσικής' date=' είναι και γίνεται όλο και πιο παγκοσμιοποιημένη. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το συγκρίνουμε με το ποδόσφαιρο. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως είναι πιο παγκοσμιοποιήμενο και καθολικό το ποδόσφαιρο, σε άλλες η μουσική.[/quote'] Ας τις μαλακείες Νικολή μας και βάλε καμια πρεζούλα παραπάνω φαινοθειαζίνη στο καζάνι που ανακατεύεις,γιατί οι νευροδιαβιβαστές που σε στυλώνουνε σου κάνανε τη συναισθησία τσατάλια και τα βλέπεις όλα ρόδινα.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Λοιπόν όμνισλας, ή θα γίνεις έξυπνος ή θα φας μπαν. Δαρβίνος. Τέρμα, δεν αντέχω άλλο.
-nick- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ας τις μαλακείες Νικολή μας και βάλε καμια πρεζούλα παραπάνω φαινοθειαζίνη στο καζάνι που ανακατεύεις,γιατί οι νευροδιαβιβαστές που σε στυλώνουνε σου κάνανε τη συναισθησία τσατάλια και τα βλέπεις όλα ρόδινα. Τι είναι αυτό? Είμαι εντελώς (και οριστικά )νηφαλίος εδώ και πολυ καιρο. :] =] Από μέσα μας αρχίζουν όλα. Σοβαρά, αν φάει μπαν ο αφεντικος( οχι για κατι αλλο, αλλά για ποστ τέτοιου στυλ που ουτε προσβαλλουν ουτε τιποτα), θα απέχω.
-nick- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Should you? Shouldn't you? I don't know. Does it matter? (ελληνικοι χαρακτήρες)
o_magazatoras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 H φαινοθειαζίνη χορηγείται συνήθως για να διευκολύνει την επαφή με την πραγματικότητα (Stanislav Lem "Συνέδριο για το μέλλον",προτεινώμενο ανάγνωσμα. Αν φύγεις για τον omni,respect.
Ceridwen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Όπως πάει μάλλον είμαι οφφτόπικ αλλά τι να κάνω.. Υπάρχει η άποψη ότι το έργο θα έπρεπε να αποδεσμεύεται τελείως από τον καλλιτέχνη και να ακολουθεί δική του πορεία. Για να αποκτήσει σημασία το έργο, δεη σέη, πρέπει πρώτα να πεθάνει ο δημιουργός του, ή καλύτερα θα ήταν να μην υπήρχε ποτέ (!) Ενώ εγώ, αν και αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο έχουν φτάσει σε αυτή την υπερβολή, μάλλον επειδή είμαι περίεργη και κουτσομπόλα, θέλω να μαθαίνω για την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη που παρακολουθώ, για να καταλάβω γιατί λέει αυτά που λέει. Και επηρεάζομαι. Δεν εννοώ τι αυτοκίνητο οδηγεί ή που μένει. Έχω προσέξει ότι διαβάζοντας πχ συνεντεύξεις, αν διαβάσω κάτι που θα με ξενερώσει είναι πιθανό να σταματήσω να ασχολούμαι. Είναι λίγο χαζή-παιδική αντιμετώπιση, αη νόου, αλλά το παθαίνω. Και για να συνεχίσω αυτό που είπε ο ανεκτικός (έτσι δεν είναι? ) μοντ, εκτιμώ τη συνέπεια στο έργο ενός καλλιτέχνη. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις χαρισματικών ανθρώπων όπως ο MJ που παρ όλες τις διαφωνίες που μπορεί να είχα, η κληρονομιά που αφήνει είναι αδιαμφισβήτητη.
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ε ναι, γύρω στο μισό δις $. O MJ αφήνει 5 τραγούδια και το moonwalking. Κανείς ποτέ δε θα τον θυμηθεί για κάτι άλλο. Όπως ο Elvis άφησε κάτι λιγότερο από 30 τραγούδια, το τσουλούφι, τα λαμέ και το κούνημα των γοφών, τίποτε άλλο. Γενικά, πιστεύω πως σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να διαχωρίσουμε τις τέχνες και τι θεωρείται καλλιτεχνικό σε κάθε μία τέχνη.
livewire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Στα πόσα τεμάχια κρίνεται κάποιος άξιος να παραμείνει στη μνήμη μας, ή αν προτιμάς στη συλλογική μνήμη των γενεών τις οποίες πρόλαβε να αγγίξει με το έργο του? Και ποιος το κρίνει αυτό. Παρεδώσε?
million_voices Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 η μεγαλυτερη δυναμη στο γνωστο και ισως και στο αγνωστο συμπαν ο χρονος αν καποιου η τεχνη μνημονευεται αιωνες αργοτερα με σεβασμο και ως παραδειγμα τοτε ναι ηταν πραγματικα καλλιτεχνης
million_voices Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αυτό να το πεις στον Insomniak αυτη την στιγμη το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην με κοουταρει ο afentiκos
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Είχα γράψει κι άλλα στο αρχικό μήνυμα μου αλλά τα έσβησα πριν τη δημοσίευση του. Συνοπτικά αυτό που ανέπτυξα και μετά έσβησα: Ο Ντοστογεφσκι και ο Danbrown (αυτός που έγραψε τον Κώδικα νταΒιντσι) είναι συγγραφείς, ποιος από τους δύο είναι καλλιτέχνης; Ποιος από τους δύο θα μνημονεύεται σε 20 χρόνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.