Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ο Κορκολης...ειναι από τους καλυτερους πιανίστες και συνθετες της Ελλαδα. Πρέπει να ακούσεις περισσότερους πιανίστες. Με το ζόρι μπαίνει στους 100 καλύτερους.
Mika Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 σιγουρα δεν εχω ακουσει πολλους, εσυ μανουελ σαν επαγγελματιας μουσικος φανταζομαι θα ξερεις καλυτερα. αλλα ειπα οτι τον θεωρω, παντα με βαση οτι εχω ακουσει
Septum Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εγω πιστευω οτι ολοι λιγο πολυ επηρεαζομαστε απο την προσωπικη ζωη του καθενος,αλλα ειναι λαθος.Οταν ακους εναν μουσικο ακους την μουσικη του κ μονο το ιδιο ισχυει και οταν βλεπεις εναν ηθοποιο να παιζει, εκτος αν οι ιδιαιτεροτητες της προσωπικης του ζωης περνανε στο εργο του κατι που συμβαινει σπανια.Δε νομιζω ο Κορκολης η ο Μichael Jackson που λετε πχ να μιλαει στα τραγουδια του για παιδεραστια η οι Rolling stones να παροτρινουν τον κοσμο να παρει ναρκωτικα.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Την έχω τσεκάρει αγαπητέ.H ψήφος εμπιστοσύνης μου πέφτει στη μπελλαντόννα πάραυτα. Έχεις γούστο
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πρέπει να ακούσεις περισσότερους πιανίστες. Με το ζόρι μπαίνει στους 100 καλύτερους. Δεν νομίζω να έχει η Ελλάδα πάνω απο 100 πιανίστες... οπότε καταλαβαίνουμε τι υποννοείς
-nick- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εγώ ξέρω πάντως ότι η μπελλαντονα είναι πορνοσταρ.
pournaras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Την έχω τσεκάρει αγαπητέ.H ψήφος εμπιστοσύνης μου πέφτει στη μπελλαντόννα πάραυτα. Έχεις γούστο Μια που μοιάζει με το Φιλιππίδη. Βλεπω μια εφεση στους βιρτουοζους των πνευστων; nick[;2800904'']Εγώ ξέρω πάντως ότι η μπελλαντονα είναι πορνοσταρ. Οπα ρε nick, δηλαδη η Jeanna που λεγανε πιο πανω (και που επεσε η συγκριση) για ηθοποιο της Λυρικης την περασες;
nikosBruin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 "Ότι δηλώσεις είσαι" ισχύει μόνο για τους ψωνάρες. Όσοι έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκ. δίσκους διεθνώς, δεν χρειάζεται να δηλώσουν τίποτα, είναι δεδομένη η ικανότητά τους! http://en.wikipedia.org/wiki/Best_selling_music Σαφέστατα και οι πωλήσεις έχουν την σημασία τους. Και μεγάλη μάλιστα. Δεν πρόκειται ένας ανίκανος να πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους, όσο και να τον σπρώξουν. Το αντίθετο μπορεί να συμβεί. Δηλαδή ένας ταλαντούχος να μείνει άγνωστος. Όμως είναι σχεδόν αδύνατο ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία οποιουδήποτε πράγματος να είναι ατάλαντος. Από την άλλη, το κύριο ερώτημα του θέματος είναι πολύ ενδιαφέρον. Πολλοί από τους μεγάλους καλλιτέχνες είχαν πολύ περίεργη ζωή. Βέβαια, αυτό είναι και αναμενόμενο για δύο λόγους: 1. Η μεγάλη δόξα και ο πλούτος είναι εύκολο να οδηγήσουν σε υπερβολές. 2. Τα πολύ μεγάλα ταλέντα είναι μεγάλα επειδή ο εγκέφαλός τους λειτουργεί κάπως διαφορετικά. Δηλαδή ακόμη και αν δεν είχαν επιτυχία, η ζωή τους θα ήταν περίεργη.
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 E βέβαια.Ακούμε Britney Spears και όχι Jethro Tull επειδή πούλησε περισσότερους δίσκους. Τα κρυμμένα και ταπεινά διαμαντάκια είναι και τα πιο αξιόλογα φίλε. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος δεν υπάρχουν καν στη λίστα αυτή.ΜΠΕΕΕ. /slygeo87 /edit: Όσο για τα ''Σκαθάρια'' μια μικρή πληροφορία. Ήταν μπάντα που άλλαζε συνέχεια ονόματα επειδή πήγαινε κατά διαόλου. Τελικώς ''πιάστηκε'' με αυτό το όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.