Προς το περιεχόμενο

Η προσωπικη ζωή ενός καλλιτεχνη σας επηρεαζει οταν κρινετε το εργο του;

Mika

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Powered by Surreal Engine v4.0

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

"βασιλιας" και αηδιες ...

οι λαικισμοι με κανουν να ξερναω

Τετοιους ορους καθιερωνουν οι θαυμαστες για τα ειδωλα τους. Και ο Πρισλεϋ λεγεται ετσι.

Οταν παντως το ακους και ανακατευεσαι καλο ειναι να εχεις και σακουλιτσες μαζι σου:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Συγνωμη, μπορει ο καθενας να μπει στη Wikipedia και να γραψει οτι του γουσταρει?

δεν το ξέρες? :o

τι νόμιζες ότι τα είχε γράψει κάνας καθηγητής πανεπιστημίου και έτσι? :P

Δημοσ.
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Μακάρι να ήμουν όμοιος, αλλά δεν έχω τις μουσικές γνώσεις του Manuel.

Εγώ απλά σχολιάζω το ότι, όταν έχεις πίσω σου τόσα περιστατικά στα οποία όλοι σου λένε ότι κάνεις λάθος την ώρα που εσύ συνεχίζεις να λες τα δικά σου, κοιτάς αυτά τα περιστατικά στη μνήμη σου και τα χειρίζεσαι ως απόδειξη ότι όλοι όσοι σου την είπαν δεν πάνε και πολύ καλά, ε, αναπόφευκτα με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως παίζουμε όλοι μαζί σε κάποιο κωμικό σήριαλ και δεν το έχω καταλάβει.

Τέλος πάντων, ξεκαθαρίζω από τώρα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το συνεχίσω. Σε κάθε thread n αναγνωστών, ο μέγιστος αριθμός αυτών που θα δουν ποιος λέει κάτι λογικό και ποιος όχι, είναι αυστηρά n-1.

Δημοσ.

screenshot μου θυμιζεις την υπεαρασπιση τιμης που κανουν στον mj οι "ειδικοι στα παντα",μαχομενη για το φως της αληθειας ελληνες πανελιστες :lol:

Δημοσ.

Manuel, θα με ενδιέφερε, αν θες ανοίγουμε και ξεχωριστό θέμα, για το τι πιστεύεις ότι είναι "πραγματική μουσική". Μιας και έχω εντρυφήσει αρκετά στην ηλεκτρονική, είναι μία από τις στανταρ κλισε ατάκες που ακούω ότι "δεν είναι μουσική/πραγματική μουσική". Το έχω ακούσει από ανθρώπους που ακούνε σκυλάδικα, μέχρι και από ανθρώπους που ακούνε κλασσική. Και είναι κρίμα. ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Συγνωμη, μπορει ο καθενας να μπει στη Wikipedia και να γραψει οτι του γουσταρει?

Αν ειναι ετσι να μπουμε και να διορθωσουμε τη σελίδα της "Mακεδονιας" και να κατακεραυνωσουμε τους σκοπιανους!

Ναι, μπορεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ να γράψει ΟΤΙ γουστάρει. Είπαμε, λοιπόν. Περίμενε να την διορθώσω και μετά θα σου πω να ξαναμπείς μέσα.

nick[;2810277'']Manuel, θα με ενδιέφερε, αν θες ανοίγουμε και ξεχωριστό θέμα, για το τι πιστεύεις ότι είναι "πραγματική μουσική". Μιας και έχω εντρυφήσει αρκετά στην ηλεκτρονική, είναι μία από τις στανταρ κλισε ατάκες που ακούω ότι "δεν είναι μουσική/πραγματική μουσική". Το έχω ακούσει από ανθρώπους που ακούνε σκυλάδικα, μέχρι και από ανθρώπους που ακούνε κλασσική. Και είναι κρίμα. ?

Το έχω ήδη πει σε αυτό το thread. Πραγματική τέχνη, πραγματική μουσική, θεωρώ ότι είναι αυτή που πηγάζει από την ειλικρίνεια.

Θα ήταν, όμως, ενδιαφέρον να το συζητήσουμε γιατί σίγουρα θα υπάρχουν πολλές απόψεις και θα πρέπει και να διευκρινήσω τι εννοώ ειλικρινές. Αυτή τη στιγμή φεύγω, θα επιστρέψω σε 1-2 μέρες. Κάνε κινήσεις!

magazatoras, θα σου στείλω pm όταν επιστρέψω με κανένα mp3. Στείλε μου και εσύ ένα τώρα, για να το θυμηθώ.

Δημοσ.
...magazatoras, θα σου στείλω pm όταν επιστρέψω με κανένα mp3. Στείλε μου και εσύ ένα τώρα, για να το θυμηθώ.

Ωραία,σ' έστειλα εκεί που πρέπει.Πες χαιρετισμούς στον φίλο μου τον Σκαρούλη,τον έχω λυώσει μιλάμε...:-D

Δημοσ.
Ναι, μπορεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ να γράψει ΟΤΙ γουστάρει. Είπαμε, λοιπόν. Περίμενε να την διορθώσω και μετά θα σου πω να ξαναμπείς μέσα.

Μανωλη, αν εχεις τη δυνατοτητα να μπαινεις και να αλλαζεις τα κειμενα της Wikipedia, τοτε καλυτερα να ασχοληθεις με σημαντικοτερα θεματα! Μπες και διορθωσε τη σελιδα της Fyrom;)

δεν το ξέρες? :o

τι νόμιζες ότι τα είχε γράψει κάνας καθηγητής πανεπιστημίου και έτσι? :P

Οχι, γνωριζω οτι θεωρητικα την γραφουμε ολοι εμεις αλλα στη πραξη δεν ειναι και ουτε θα μπορουσε να ειναι ετσι. Υπαρχει μια ομαδα "ελεγκτων" που τσεκαρουν τι γραφεις και μόνο αν το εγκρινουν δημοσιευεται. Αν εγω παω στο λημα της Fyrom και γραψω οτι εθνικιστικη κοτσανα μου κατεβει, θα δημοσιευτει?

Αν δημιουρησω ενα λημμα oπου θα λεω οτι ο Screenshot ειναι ο παγκοσμιος υπερπρωταθλητης στο wow, θα δημοσιευτει?

Μακάρι να ήμουν όμοιος, αλλά δεν έχω τις μουσικές γνώσεις του Manuel.

Εγώ απλά σχολιάζω το ότι, όταν έχεις πίσω σου τόσα περιστατικά στα οποία όλοι σου λένε ότι κάνεις λάθος την ώρα που εσύ συνεχίζεις να λες τα δικά σου, κοιτάς αυτά τα περιστατικά στη μνήμη σου και τα χειρίζεσαι ως απόδειξη ότι όλοι όσοι σου την είπαν δεν πάνε και πολύ καλά, ε, αναπόφευκτα με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως παίζουμε όλοι μαζί σε κάποιο κωμικό σήριαλ και δεν το έχω καταλάβει.

Τέλος πάντων, ξεκαθαρίζω από τώρα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το συνεχίσω. Σε κάθε thread n αναγνωστών, ο μέγιστος αριθμός αυτών που θα δουν ποιος λέει κάτι λογικό και ποιος όχι, είναι αυστηρά n-1.

Οταν ειπα "ομοιος" δεν εννοουσα τις μουσικες γνωσεις.

Ποια περιστατικα εχω πισω μου?!

Ειναι ευκολο να σπιλωνεις καποιον με γενικοτητες και αοριστιες.

Πες μου συγκεκριμενα σε τι αναφερεσαι και τοτε να δουμε αν εχεις δικιο;)

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν, πάντα θα μένει ένας που δεν καταλαβαίνει. Τώρα το αν αυτός είμαι εγώ ή εσύ δε θα λυθεί παρουσιάζοντάς σου αποδείξεις (γιατί αν είμαι εγώ αυτός, τότε δε θα δω το λάθος στις αποδείξεις μου, ενώ αν είσαι εσύ, τότε όσες αποδείξεις κι αν σου δείξω δε θα καταλάβεις). Μου αρκεί που θυμούνται άλλοι τις φάσεις στις οποίες αναφέρομαι και γι' αυτό το λόγο σε αντιμετωπίζουν όπως σε αντιμετωπίζουν και στο παρόν thread (δε θα σου δώσω λινκ, ψάξε μόνος σου προς τα πίσω).

Για τον ίδιο λόγο δε σου έδωσα την απάντηση στο pm (γιατί δε θα έβλεπες απλά ότι έχεις άδικο και -κυρίως- δε θα είχε την ευκαιρία να το δει κανείς άλλος) όπου ευγενέστατα προσφέρθηκες "να μου κατεβάσεις μια μάντρα μπινελίκια που δε θα ξέρω από πού να κρυφτώ" (πρόταση που μάλλον αποτυπώνει λεκτικά την κλασική σου παιδεία).

Εν ολίγοις, δε "θα δούμε αν έχω δίκιο". Προσπάθησε να καταλάβεις από τα σχόλια των υπολοίπων αν έχω δίκιο.

Και τέλος (αν ντε και καλά καίγεσαι), ξεκίνα πρώτα να στηρίζεις αυτά που προσάπτεις στο Manuel (γιατί από εκεί πιάστηκα και αυτό σχολίασα ως παράλογο) και μπορεί, στην πορεία, να βρεις και τις απαντήσεις σ' αυτά που σου προσάπτω εγώ.

Βέβαια, μπορώ απλά να σου πω "είχες δίκιο για όλα" και να τελειώνουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.
όπου ευγενέστατα προσφέρθηκες "να μου κατεβάσεις μια μάντρα μπινελίκια που δε θα ξέρω από πού να κρυφτώ" (πρόταση που μάλλον αποτυπώνει λεκτικά την κλασική σου παιδεία).

ποιος κρύβεται από μπινελίκια? από ξύλο να το καταλάβω, αλλά από βρισίδι? :o

EDIT: Άκυρο, συγγνώμη, είχες δίκιο για όλα.

swedish_flag.jpg

Δημοσ.
Πραγματική τέχνη, πραγματική μουσική, θεωρώ ότι είναι αυτή που πηγάζει από την ειλικρίνεια.

Θα ήταν, όμως, ενδιαφέρον να το συζητήσουμε γιατί σίγουρα θα υπάρχουν πολλές απόψεις και θα πρέπει και να διευκρινήσω τι εννοώ ειλικρινές. Αυτή τη στιγμή φεύγω, θα επιστρέψω σε 1-2 μέρες. Κάνε κινήσεις!

Θα με ενδιέφερε και μένα να ακούσω τι εννοείς "ειλικρινής" τέχνη γιατί αν το ανάγω στην αρχιτεκτονική την οποία τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά περισσότερο από τη μουσική, δεν θα με βρεις σύμφωνο!

Δημοσ.
Όπως είπα και πριν, πάντα θα μένει ένας που δεν καταλαβαίνει. Τώρα το αν αυτός είμαι εγώ ή εσύ δε θα λυθεί παρουσιάζοντάς σου αποδείξεις (γιατί αν είμαι εγώ αυτός, τότε δε θα δω το λάθος στις αποδείξεις μου, ενώ αν είσαι εσύ, τότε όσες αποδείξεις κι αν σου δείξω δε θα καταλάβεις). Μου αρκεί που θυμούνται άλλοι τις φάσεις στις οποίες αναφέρομαι και γι' αυτό το λόγο σε αντιμετωπίζουν όπως σε αντιμετωπίζουν και στο παρόν thread (δε θα σου δώσω λινκ, ψάξε μόνος σου προς τα πίσω).

Δεν υπαρχουν τετοιες φασεις. Ολα ειναι στο μυαλο σου.

Και δεν ειμαι υποχρεωμενος "να καταλαβω". Να τα συζητησουμε σαν πολιτισμενοι ανθρωποι, ναι. Να πετας ομως παραμυθια στον αερα, δεν κανεις τιποτα.

Για τον ίδιο λόγο δε σου έδωσα την απάντηση στο pm (γιατί δε θα έβλεπες απλά ότι έχεις άδικο και -κυρίως- δε θα είχε την ευκαιρία να το δει κανείς άλλος) όπου ευγενέστατα προσφέρθηκες "να μου κατεβάσεις μια μάντρα μπινελίκια που δε θα ξέρω από πού να κρυφτώ" (πρόταση που μάλλον αποτυπώνει λεκτικά την κλασική σου παιδεία).

Δεν καταλαβες τι σου ειπα(θελω να πιστευω).

Σου ζητησα να συγκεκριμενοποιησεις τις αοριστολογιες σου ωστε να μην πετας κατηγοριες στον αερα. Εσυ αρνηθηκες. Τοτε κι εγω σου ειπα οτι με αυτο το τροπο γινεσαι απλα συκοφαντης. Γιατι κι εγω θα μπορουσα με τον ιδιο τροπο να σου κατεβασω μια μαντρα μπινελικα χωρις να τα αιτιολογω. Κι εγω και ο καθενας.

Δε νομιζω να διαφωνεις με αυτο.

Σε pm σε ρωτησα για να σε διευκολυνω, αφου δεν απαντουσες στο forum. Ακομα κι αυτο ομως το ερμηνευσες στραβα.

Εν ολίγοις, δε "θα δούμε αν έχω δίκιο". Προσπάθησε να καταλάβεις από τα σχόλια των υπολοίπων αν έχω δίκιο.

Mη κρυβεσαι μια ζωη πισω απ τους "υπολοιπους". Να εχεις το θαρρος της γνωμης σου;)

Και τέλος (αν ντε και καλά καίγεσαι), ξεκίνα πρώτα να στηρίζεις αυτά που προσάπτεις στο Manuel (γιατί από εκεί πιάστηκα και αυτό σχολίασα ως παράλογο) και μπορεί, στην πορεία, να βρεις και τις απαντήσεις σ' αυτά που σου προσάπτω εγώ.

ΠΑΝΤΑ στηριζω οτι προσαπτω στους συνομιλητες μου (αν εχεις περιπτωση που δεν το στηριξα, να μου τη δειξεις).

Αντιθετα ειμαι εγω που εχω πεσει αρκετες φορες ως τωρα θυμα αδικων επιθεσεων, προσωπικων κιολας. Δε σε ειδα τοτε να ερθεις να με υπερασπιστεις, οπως κανεiς τωρα με το Manuel.

Δημοσ.

Όπως πολυ εύκολα μπορείτε να καταλάβετε έχω να ποστάρω από τα χριστούγεννα - βαριέμαι να αλλάξω το αβαταρ και δεν είναι γιατί έχω κάποιου είδους παράνοια , ή μήπως όχι ; δεν ξέρω ...

Σε κάθε περίπτωση , θα μου άρεσε να πω οτι δεν με ενδιαφέρει ή δεν με επηρεάζει η προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη , αλλά η αλήθεια είναι οτι με επηρεάζει και με ενδιαφέρει ΟΤΑΝ έχει υποπέσει κάτι στην αντιληψή μου. Προσοχή όμως , ΔΕΝ κάθομαι φυσικά να ερευνήσω ΤΙ κάνει στην καθημερινοτητά του ο καθένας ,αποφεύγω έτσι εν μέρει την απομυθοποιηση. Είναι γνωστό οτι η τέχνη αντιπροσωπεύει το "μυθικό" ή το ονειρικό , ελπίδες και άλλα τέτοια ..

Κραυγαλέα στοιχεία της ψυχο-σωματικής κατάστασης του καλλιτέχνη γίνονται αντικείμενο κριτικής σε συνδιασμό με την τέχνη του , πάντα συναρτήση της δικής μου "ψευδοαντίληψης" για την ηθική.

• Moderators
Δημοσ.

Όσο αφορά τον τίτλο του post, όταν θα κρίνω το έργο ενός καλλιτέχνη πάντα με τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια θα βρω καλά σημεία και αρνητικά, αλλά θα αποφύγω να βάλω μέσα παραμέτρους από την προσωπική του ζωή. Ό,τι και να έχω ακούσει ή διαβάσει γι'αυτή.

Ωστόσο, η προσωπική ζωή του/της και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειές της θα με αποτρέψουν εύκολα από το να είμαι "οπαδός" του. Γενικά με χαλάει όταν ένα άτομο της τέχνης προβάλλεται ως είδωλο, πόσο μάλλον όταν το σύνηθες αποτέλεσμα είναι να θεωρείται μεγάλη είδηση και να γίνεται "σάλος" με το κάθε σκάνδαλο που θα αποκαλυφθεί ή θα σκαρφιστεί κάποιος γι'αυτό.

screenshot έχεις καμμία σχέση με τον ΤζορτζΚατωΠαύλες (George__);

Επιτέλους. Κάποιος το είπε. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...