Προς το περιεχόμενο

Πώς θα παίξει το ISO στο DVD player μου;

djnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια , δεν ασχολουμαι με dvd κτλπ .θελω να κανω μια ερωτηση .εχω ενα dvd σε μορφη iso ,εχει ελληνικους υποτιτλους μεσα.πως θα το γραφω για να πεζει στο dvd player? to dvd player υποστηριζει αυτα.(MP3, WMA, VCD, SVCD, JPEG, MPEG-4, DivX )χωρις να χαλασει η ποιοτητα του dvd.

δοκιμασα να καψω με το image nero αλλα δεν επεζε.κανω κατι λαθος ?

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!!:-)

Δημοσ.
καλησπερα παιδια , δεν ασχολουμαι με dvd κτλπ .θελω να κανω μια ερωτηση .εχω ενα dvd σε μορφη iso ,εχει ελληνικους υποτιτλους μεσα.πως θα το γραφω για να πεζει στο dvd player? to dvd player υποστηριζει αυτα.(MP3, WMA, VCD, SVCD, JPEG, MPEG-4, DivX )χωρις να χαλασει η ποιοτητα του dvd.

δοκιμασα να καψω με το image nero αλλα δεν επεζε.κανω κατι λαθος ?

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!!:-)

Δεν το εγραψες πιστευω πετωντας το μεσα στο nero.Θα πρεπει να πατησεις την επιλογη Burn image.

Υπαρχει ομως και κατι πιο απλο το ImgBurn που ειναι και Free

Δημοσ.

φιλε talisman image το εκαψα . απλα επειδη ειναι σε μορφη iso δεν ξερω κατα ποσο πεζει.τα avi μου τα πεζει κανονικα παντος. καθε ιδεα ευπροσδεκτη.

Δημοσ.
φιλε talisman image το εκαψα . απλα επειδη ειναι σε μορφη iso δεν ξερω κατα ποσο πεζει.τα avi μου τα πεζει κανονικα παντος. καθε ιδεα ευπροσδεκτη.

To imgburn το δοκιμασες ?

Δημοσ.

παιδια το δοκιμασα και μου λεει the disc is empty. τα avi μου τα πεζει με υποτιτλους κανονικα . δεν ξερω , οποια ιδεα ευπροσδεκτη.το εκαψα και στο nero και στο imgburn σαν εικονα αλλα τπτ.

Δημοσ.

Αν το δισκάκι που έκαψες το βάλεις στο pc τι σου εμφανίζει μέσα; Αν είναι άδειο, μάλλον μούφα είναι το iso.

Μπορείς να το ανοίξεις (το iso αρχείο) με το winrar ή το ultraiso ή το poweriso ή ότι άλλο σε ...iso πρόγραμμα θέλεις και να δεις τι περιέχει;

Αν το πετάξεις μέσα στο vlc ή στο kmplayer τι σου λέει; Αν όντως είναι ταινία θα ξεκινήσει να παίζει το μενού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...