Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μητρικη

basonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εκπεμπω sos...δεν αντέχω αλλο...έχω ένα pc ποθ ξαφνικά σήμερα πήγα να κάνω μία εγκατάσταση και κολάει εντελός, το κανω restart και μου μου λεει ότι λειπει κατι και να κανω alt +ctrl +delete (τελικα αυτό που έλειπε ειναι οτι απο μόνοσ τους μου άλλαξε τουσ Hard disk και μου έβαλε τον Master ως δεύτερο)....αλλά εγώ αργησα να το καταλαβω και είχα ξεκινισει ήδη το format...πάνω στην εγκατάσταση των windows κολάει (σε ένα συγκεκριμένω σημειο που κολουσε και οταν τον ειχα πρωτοπάρει...όταν τον ειχα πάρει μου ειχε βγάλει 2 προβλήαμτα,ότι κολουσε στην εγκατασταση των Xp και μου το εφτιαξαν από το κατάστημα απο όπου το πηρα και μ είπαν ότι έπρεπε να αναβαθμίσω την μητρικη και το αλλο πρόβλημα ήταν στην κάρτα γραφηκών που μου την αλλαξαν)...ενώ σήμερα μου κολαέι στην εγκατάσταση το κανω ρεσταρτ και παλι τα ιδια..μετα απο κανα διο ρεσταστ δεν ανοιγει η οθονη...και δεν ακουγετε ο χαρακτηριστικοσ ειχοσ απο την μιτρικη...μονο δυο φορεσ ανοιξε η οθονη και μοθ ελεγε insert disk και πατα enter και δεν εκανε τπτ,εβαζα το cd τησ μητρικησ και παλι τπτ...sos...τι να κανω ?

Δημοσ.

κανε ενα clear mos να επανελθει η μητρικη και ξαναδοκιμαζεις(βγαλε την μπαταρια της για 20-30min)

Δημοσ.

φιλε μου πιστευω οτι 99% φταινε οι μνημες σου!!αν εχεις 2 μνημες βγαλε την μια και δοκιμασε ξανα.μετα κανε τραμπα και βαλε την αλλη να δεις ποια εχει το προβλημα!ελπιζω να βοηθησα:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...