nickarmy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 πολλά απο τα βιντεο που ειχα στα αγαπημενα ( κυριος τραγουδια και καποιες σειρες) διαγράφηκαν ,εχω 120 αγαπημενα και τα 30 απο αυτα ''διαγραφηκαν'' εσεις τι παρατηρητε ? αρχησαν να διαγραφουν τα μουσικα κομματια που ειναι ανεβασμενα παρανομα ....
PavelX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Όταν είχα ανεβάσει ένα video από το family guy, μετά από 1 μήνα περίπου μου είχαν στείλει mail για copyright infringement και το διέγραψαν. Έχει 2 χρόνια που συνέβει, οπότε δεν θεωρώ παράξενο να στα έσβησαν αν υπήρξε θέμα copyright. Είναι δικαίωμά τους.
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 πολλά απο τα βιντεο που ειχα στα αγαπημενα ( κυριος τραγουδια και καποιες σειρες) διαγράφηκαν ,εχω 120 αγαπημενα και τα 30 απο αυτα ''διαγραφηκαν'' εσεις τι παρατηρητε ? αρχησαν να διαγραφουν τα μουσικα κομματια που ειναι ανεβασμενα παρανομα .... Ε δε γίνεται αυτό που λες... μήπως τα διέγραψες εσύ και δεν το θυμάσαι;...μήπως πάτησες "undo" όταν το έκανες favorite;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.