Προς το περιεχόμενο

Συνδεσμολογια πριζας τηλεφωνου???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,χρειαζομαι για αλλη μια φορα την βοηθεια σας.

Εχω ενα ρουτερ και θελω να του αλλαξω θεση,το σημειο που θελω να το βαλω εχει πριζα αλλα δεν ειναι συνδεδεμαινη,

Ειμαι πραγματικα πολυ ασχετος με αυτα το μονο που βλεπω ειναι οτι εχει 6καλωδια 3νπλε και 3 κοκκινα.Η πριζα που θελω να συνδεσω εχει 4 υποδοχες καλωδιων και τα χρωματα τους ειναι:κιτρινο,κοκκινο,πρασινο,μαυρο...

Μπορειται να με βοηθησετε??? :o :o :o

Δημοσ.

Εχω ενα ρουτερ και θελω να του αλλαξω θεση,το σημειο που θελω να το βαλω εχει πριζα αλλα δεν ειναι συνδεδεμαινη,

Ειμαι πραγματικα πολυ ασχετος με αυτα το μονο που βλεπω ειναι οτι εχει 6καλωδια 3νπλε και 3 κοκκινα.Η πριζα που θελω να συνδεσω εχει 4 υποδοχες καλωδιων και τα χρωματα τους ειναι:κιτρινο,κοκκινο,πρασινο,μαυρο...

Το ρουτερ μου....

post-109513-129063013012_thumb.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι πρίζες τηλεφώνου έχουν 4 υποδοχές για δύο γραμμές τηλεφώνου (όταν έχεις ανάλογη συσκευή).

Η λογική είναι το ένα ζεύγος καλωδίου στο κέντρο και το άλλο στα άκρα.

Πρέπει να ανοίξεις μία πρίζα που δουλεύει και να δες ποια χρώματα είναι στο κέντρο αυτής.

Μετά θα συνδέσεις το ίδιο χρώμα στο κέντρο της άλλης (οι συσκευές 99.9% δουλεύουν με το κεντρικό και όχι με τα ακριανά).

Δημοσ.

Λογικά πας να το συνδέσεις στην κεντρική πρίζα του σπιτιού.

Θα τα δοκιμάζεις σαν ζευγάρια,ενα κόκκινο πιασμένο μαζί με ενα μπλέ.

Τα δυο ζευγάρια (κοκκινα-μπλε) έρχονται απο τον κατανεμητή.Εσυ θες το ενα απο αυτά.Το άλλο θα περισσέψει.

Το τρίτο ζευγάρι πάει προς το δωμάτιο προφανώς,στην δεύτερη πρίζα του σπιτιού σου.

Συνήθως μπαίνουν στις δυο μεσαίες υποδοχές απο τις τέσσερις.Καλό είναι να έχεις ενα ασύρματο ή εστω ενσύρματο τηλέφωνο στο αυτί σου έτσι ώστε όταν να καταλάβεις πότε βρήκες το κεντρικό καλώδιο.Απο εκεί θα ξεκινήσεις.Μετά μένει να βρείς ποιό πάει στο δωμάτιο.Σύνδεσε μια συσκευή εκεί,σύνδεσε το ένα ζευγάρι,πήγαινε σήκωσε το ακουστικό,αν δεν έχει σήμα τότε βάζεις το άλλο.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Ελπίζω να μην σε ζάλισα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...