Προς το περιεχόμενο

Ελαφρυς download manager για rapidshare

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκίμασε και το RSDowloader.Φαίνεται αρκετά εύχρηστο (όχι όσο το rapget φυσικά) και με ταχύτητες σχεδόν ίδιες,αν όχι καλύτερες,με το rapget.

Ευχαριστω.Το θεμα δεν ειναι μονο οι ταχυτητες αλλα και να μην εχουν προβλημα τα αλλα pc που ειναι στο δικτυο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:35 ----------

δοκιμασες οταν εβαλες το επιπεδο στο μεσαιο να επιλεξεις τον περιορισμο κυκλοφοριας στα 810 να δεις αν θα τα πιασει; γενικα πειραξε τον αριθμο των συνδεσεων και βαλε καποιο μικρο νουμερο και βαλε την ταχυτητα dl γυρω στο 80-90% του max και λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα με το γιο σου :-)

Οχι δεν εκανα αλλη ρυθμιση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στον free download manager ειναι

ρυθμισεις->μεταφορτωσεις->δικτυο

εχει απο μονο του ελαφρια/μεσαια/βαρια χρηση οπου ρυθμιζει τον αριθμο συνδεσεων και την ταχυτητα ληψης, μπορεις ομως να τα ρυθμισεις και μονος σου. Παντως δεν νομιζω πως γινεται να κατεβαζεις με max ταχυτητα και να μην λαγκαρει το παιχνιδι.

Γυρισα πισω το pc με ghost και δεν θυμαμαι που βαζουμε τους κωδικους του premium acount του rapidshare στο προγραμμα...:cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Μια και βρήκα αυτό το θέμα και είναι σχετικό ... ας γράψω και εγώ ότι έχω το ίδιο πρόβλημα. Μετά το τέλος του rapget ... ψάχνω να βρώ ένα αξιόπιστο πρόγραμμα και δεν μπορώ.

Έχω δοκιμάσει το Jdownloader και το cryptloader. Το cryptloader δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου κάνει (αν θυμάμαι καλά δεν κάνει paste ώταν έχω πολλά links μαζί ή κάτι τέτοιο).

Το Jdownloader είναι σαφώς καλύτερο αλλά και πάλι δεν βρίσκω πως να του πω να τα κατεβάζει μόνο τις happy premious hours (2-10 a.m).

Ποιο πρόγραμμα είναι εύχρηστο (να κάνω ένα απλό copy paste 10 links και να τα βάζει στο πρόγραμμα) και να μπορω να του ορίσω να κατεβάζει συγκεκριμένες ώρες?

(Το flashget έχει κοπεί προ πολλού λόγω προηγούμενων εμπειριών :P)

Δημοσ.

Εγω κατεληξα στον free donload manager που με χειροκινητες ρυθμισεις παει καλα αλλα δεν νομιζω να εχει "χρονοδιακοπτη" που θελεις.Ουτε το ...συχωρεμενο rapget ειχε απο οτι θυμαμαι.

Δημοσ.
... αλλα δεν νομιζω να εχει "χρονοδιακοπτη" που θελεις.Ουτε το ...συχωρεμενο rapget ειχε απο οτι θυμαμαι.

Το συγχωρεμένο rapget ΦΥΣΙΚΑ και είχε χρονοδιακόπτη για να κάνεις οτι θέλεις. Προφανώς δεν θα το είχες δεί ή δεν θα το είχες χρησιμοποιήσει ποτέ.

Δημοσ.
Το συγχωρεμένο rapget ΦΥΣΙΚΑ και είχε χρονοδιακόπτη για να κάνεις οτι θέλεις. Προφανώς δεν θα το είχες δεί ή δεν θα το είχες χρησιμοποιήσει ποτέ.

Δεν το ειχα δει γιατι δεν το ειχα χρειαστει....Αιωνια του η μνημη !!!!

Δημοσ.

παιδια χρησιμοποιηστε τον Orbit download manager σε συνδιασμο με flashgot plugin για firefox και ξεχαστε τα προβληματα και το κυριοτερο ειναι δωρεαν

Δημοσ.

Γιαννη βρηκες φανταζομαι πως να ξαναβαλεις τους κωδικους, ε;

brandon το free download manager εχει και time limit :)

Απλα η μονη διαφορα στο c/p ειναι πως δουλευει μονο για ενα λινκ, για πολλα πατας ctrl+shift+V ( ή αρχειο->εισαγωγη->εισαγωγη λιστας url απο το προχειρο)

Δημοσ.
Γιαννη βρηκες φανταζομαι πως να ξαναβαλεις τους κωδικους, ε;

brandon το free download manager εχει και time limit :)

Απλα η μονη διαφορα στο c/p ειναι πως δουλευει μονο για ενα λινκ, για πολλα πατας ctrl+shift+V ( ή αρχειο->εισαγωγη->εισαγωγη λιστας url απο το προχειρο)

Ναι το βρηκα...Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...