Προς το περιεχόμενο

Ελαφρυς download manager για rapidshare

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ αρχας συγνωμη για τι θεμα γιατι εχει αναφερθει και σε αλλα topics και απο εμενα αλλα ακρη δεν βρηκα.Αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα να κατεβαζω απο rapidshare με premium acount απο οταν σταματησε να δουλευει το rapget. Δοκιμασα 5-6 σχετικα προγραμματα (rapidshare download manager , free download manager, internet download manager , flashget κλπ) και με ολα σχεδον κατεβαζα ΑΛΛΑ ογος μου που ειναι στο ιδιο δικτυο και παιζει on line παιχνιδια το καταλαβαινει αμμεσως και μου λεει οτι...λαγκαρει !!!! Μονο με το ταπεινο Rapget δεν ειχα τετοιο προβλημα . Πως εξηγητε αυτο και τι μπορω να κανω ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Κοιταξε ελαφρυς ως προς το ιντερνετ ειναι λιγο δισκολο εκτος αν του βαλεις οριο ληψης εχω ενα στον μυαλο αλλα δεν ξερω αν εχει ρυθμιση για οριο ληψης απο οτι θυμαμε λεγετε rapidshate plus for free users

Δημοσ.

Με τον IDM αν μειωσεις τις συνδεσεις που κανει οταν κατεβαζεις δεν θα εχεις προβλημα. Απο μονο του το εχει στις 8 συνδεσεις για καθε αρχειο. Ο μονος λογος που πηγαινε αυτο ειναι για να πιανει τις μεγιστες ταχυτητες απο τον server

Δημοσ.

εχεις δοκιμασει να ρυθμισεις το flashget να κατεβαζει μεχρι ενα οριο ωστε να μην σου μπουκωνει την γραμμη;

Να βαλεις limit στο download.

επισης παιζει απο το ρουτερ σου να μπορεις να δωσεις προτεραιοτητα σε πιο προγραμμα τραβαει πρωτο. νομιζω οτι λεγεται QoS.

Δημοσ.
Κοιταξε ελαφρυς ως προς το ιντερνετ ειναι λιγο δισκολο εκτος αν του βαλεις οριο ληψης εχω ενα στον μυαλο αλλα δεν ξερω αν εχει ρυθμιση για οριο ληψης απο οτι θυμαμε λεγετε rapidshate plus for free users

Διορθωσα οτι εχω premium acount. Ευχαριστω.

Με τον IDM αν μειωσεις τις συνδεσεις που κανει οταν κατεβαζεις δεν θα εχεις προβλημα. Απο μονο του το εχει στις 8 συνδεσεις για καθε αρχειο. Ο μονος λογος που πηγαινε αυτο ειναι για να πιανει τις μεγιστες ταχυτητες απο τον server

Απο που το κανω αυτο ? Ευχαριστω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ----------

εχεις δοκιμασει να ρυθμισεις το flashget να κατεβαζει μεχρι ενα οριο ωστε να μην σου μπουκωνει την γραμμη;

Να βαλεις limit στο download.

επισης παιζει απο το ρουτερ σου να μπορεις να δωσεις προτεραιοτητα σε πιο προγραμμα τραβαει πρωτο. νομιζω οτι λεγεται QoS.

Απο που ρυθμιζεται το οριο στο flashget ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

για το flashget

εργαλεια -> ρυθμισεις -> connection -> χειροκινητο οριο ταχυτητας

επισης μπορεις να παιξεις με το χρονοπρογραμματισμο και να το βαλεις να κατεβαζει συγκεκριμενες ωρες και μερες που ο γιος σου δεν ειναι ον λιν

Δημοσ.

Γιάννης Platano, τον internet download manager δεν τον έχεις ψάξει αρκετά!!!

Μπορείς να θέσεις όριο ταχύτητας στο download που κάνεις:

Downloads->Speed Limiter και από κει μπορείς να κάνεις τις ρυθμίσεις σου....

Δημοσ.
Για τον IDM πας, Downloads -> Options -> Connection και ακριβως απο κατω βαζεις 1 απο 8 που γραφει

για το flashget

εργαλεια -> ρυθμισεις -> connection -> χειροκινητο οριο ταχυτητας

επισης μπορεις να παιξεις με το χρονοπρογραμματισμο και να το βαλεις να κατεβαζει συγκεκριμενες ωρες και μερες που ο γιος σου δεν ειναι ον λιν

Γιάννης Platano, τον internet download manager δεν τον έχεις ψάξει αρκετά!!!

Μπορείς να θέσεις όριο ταχύτητας στο download που κάνεις:

Downloads->Speed Limiter και από κει μπορείς να κάνεις τις ρυθμίσεις σου....

Σας ευχαριστω πολυ.Θα το κοιταξω αυριο.Στον ide connection εννοεις το ειδος συνδεσης που λεει στα ελληνικα ? Εκει στον μεγιστο αριθμο συνδεσεων εχω βαλει 1.

Δημοσ.

Στον free download manager ειναι

ρυθμισεις->μεταφορτωσεις->δικτυο

εχει απο μονο του ελαφρια/μεσαια/βαρια χρηση οπου ρυθμιζει τον αριθμο συνδεσεων και την ταχυτητα ληψης, μπορεις ομως να τα ρυθμισεις και μονος σου. Παντως δεν νομιζω πως γινεται να κατεβαζεις με max ταχυτητα και να μην λαγκαρει το παιχνιδι.

Δημοσ.

Δοκιμασα τωρα τον free download manager.Ο γιος μου το καταλαβε αμμεσως...Μειωσα το επιπεδο κατεβασματος στο μεσαιο και μου ειπε οτι τωαρ ειναι κι αυτος ΟΚ. Φυσικα η ταχυτητα κετεβηκε απο 810ΚΒ στα 430ΚΒ.Μονο με το rapget κατεβαζα full χωρις προβληματα.

Δημοσ.
Δοκιμασα τωρα τον free download manager.Ο γιος μου το καταλαβε αμμεσως...Μειωσα το επιπεδο κατεβασματος στο μεσαιο και μου ειπε οτι τωαρ ειναι κι αυτος ΟΚ. Φυσικα η ταχυτητα κετεβηκε απο 810ΚΒ στα 430ΚΒ.Μονο με το rapget κατεβαζα full χωρις προβληματα.

Δοκίμασε και το RSDowloader.Φαίνεται αρκετά εύχρηστο (όχι όσο το rapget φυσικά) και με ταχύτητες σχεδόν ίδιες,αν όχι καλύτερες,με το rapget.

Δημοσ.

δοκιμασες οταν εβαλες το επιπεδο στο μεσαιο να επιλεξεις τον περιορισμο κυκλοφοριας στα 810 να δεις αν θα τα πιασει; γενικα πειραξε τον αριθμο των συνδεσεων και βαλε καποιο μικρο νουμερο και βαλε την ταχυτητα dl γυρω στο 80-90% του max και λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα με το γιο σου :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...