Προς το περιεχόμενο

Αναπαραγωγη dvd iso απο fat32 usb stick

spocky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω το εξης προβλημα και θα ηθελα να μαθω αν γινεται αυτο που σκεφτομαι.Εχω ενα dvd player(IQ-340) στο οποιο μαλλον εχει χαλασει το lazer γιατι βγαζει σε οτι dvd και να βαλω bad disk.Δεχεται και usb stick αλλα μονο σε fat32.Υπαρχει τροπος να περναω ενα dvd iso στο usb stick και να παιζει απο κει?Το προβλημα ειναι πως τα fat32 παιρνουν αρχεια μεχρι 4 GB νομιζω.

Δημοσ.
Exω το εξης προβλημα και θα ηθελα να μαθω αν γινεται αυτο που σκεφτομαι.Εχω ενα dvd player(IQ-340) στο οποιο μαλλον εχει χαλασει το lazer γιατι βγαζει σε οτι dvd και να βαλω bad disk.Δεχεται και usb stick αλλα μονο σε fat32.Υπαρχει τροπος να περναω ενα dvd iso στο usb stick και να παιζει απο κει?Το προβλημα ειναι πως τα fat32 παιρνουν αρχεια μεχρι 4 GB νομιζω.

Μα το προβλημα ειναι αλλου.Το dvd player(IQ-340) παιζει iso αρχεια απο usb stick ? Δεν το νομιζω.

Δημοσ.

Κι εγώ χλωμό το βλέπω για ISO, αλλά μία δοκιμή θα σε πείσει! Για να ξεπεράσεις το κώλυμα με τα 4GB max στο FAT32, μπορείς να κάνεις τα εξής:

1. Αν η ταινία προστατεύεται από προστασίες αντιγραφής νέου τύπου, τότε την κάνεις decrypt στο σκληρό δίσκο με το DVDFab HD Decrypter

2. Ανοίγεις την ταινία με το DVD Shrink και κόβεις απόσπασμά της, έτσι ώστε να δώσει αποτέλεσμα μικρότερο από 4GB (στην πράξη, αρκούν 2-3 chapters)

3. Ρυθμίζεις το DVD Shrink ώστε να σου δώσει έξοδο κατευθείαν σε ISO αρχείο

Αν τελικά δεν υποστηρίζει ISO το player σου, οι επόμενες επιλογές που έχεις είναι:

1. Δοκιμάζεις αντί ως ISO, να μεταφέρεις την ταινία στο usb stick ως δομή καταλόγων VIDEO_TS/AUDIO_TS

2. Αν ούτε το παραπάνω δώσει αποτέλεσμα, τότε δοκιμάζεις να κάνεις extract εικόνα και ήχο από τα VOB αρχεία του DVD και επαναπολύπλεξή τους σε MPEG. Αν θες να έχεις και υποτίτλους, θα πρέπει επιπλέον να τους κάνεις extract από το DVD, μετατροπή σε μορφή κειμένου που να υποστηρίζεται από το player και αντιγραφή του δίπλα στο MPEG, με κοινό filename

Δημοσ.

Νομίζω ότι με τις τιμές που έχουν τα dvd player με υποδοχή usb και υποστήριξη mpeg-4 δεν αξίζει να παιδεύεσαι.

Κάπου είδα ένα στα 35€ και με hdmi.

Δες το Biostek XS-600

ή από Κωτσόβολο το Hyundai 3931(επίσης με hdmi κι ας μην το λέει).

Δημοσ.

Ο μονος λογος που κραταω αυτην την ελληνικη ,νομιζω, μακακια ειναι πως εχει εξοδο για αναλογικο 5.1 το οποιο ειναι συμβατο με το στερεοφωνικο μου, αλλιως θα ειχε φαει σουτ!!!

Δημοσ.

Σωστα τωρα το ειδα.Φοβαμαι μονο πως και αυτο πεταμενα λεφτα θα ειναι λογο του οτι οποτε εχω παρει "noname" dvd το lazer δεν διαβαζει τιποτα μετα απο λιγη χρηση

Δημοσ.
Σωστα τωρα το ειδα.Φοβαμαι μονο πως και αυτο πεταμενα λεφτα θα ειναι λογο του οτι οποτε εχω παρει "noname" dvd το lazer δεν διαβαζει τιποτα μετα απο λιγη χρηση

Παρε αυτο για να κανεις την δουλεια σου και ακομα περισσοτερες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717

Δημοσ.

Δυστυχως εχω το Western digital για τετοια δουλεια.Ο μονος λογος που κρατω το dvd οπως προειπα ειναι ο 5,1 ηχος(δεν ειμαι για αγορα dts συστηματος κτλ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...