alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Tον εβαλε τον επεξεργαστη μονος του. Το λεει ξεκαθαρα πιο πανω Το διάβασα πως τον έβαλε μόνος του. Μη στράβωσε κανένα πινάκι εννοούσα στην προσπάθειά του να τον βάλει. Έχει τύχει σε πολλούς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 πρέπει να ήταν φοβερά ταλέντα αυτοί οι πολλοί στους παλιούς που έχουν τα pins στον cpu να το δεχτώ, αλλά με τα pins στο socket θέλει ΤΡΕΛΗ προσπάθεια για να κατεφέρεις κάτι τέτοιο
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν έχεις διαβάσει πόσους που αναφέρουν πως πήρανε μητρική και προσπαθώντας να βάλουν τον επεξεργαστή στραβώσανε τα pin της μητρικής; Αν δεν ξέρεις κάτι δε θέλει πολύ για να τα κάνεις θάλασσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 εδώ τουλάχιστον δεν έχω δει τέτοια topics εδώ και 2.5 χρόνια...
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ρίξε μια ματιά και στα πινάκια πριν τον πας, για να μην τα δούνε πρώτοι αν έχει κανένα στραβώσει. Αν έχει προσπάθησε να το ισιώσεις (δύσκολο λίγο) και μετά πάνε. Που να τον παει ??? Αφου τον εβαλε μονος του. Αυτο ενοουσα πριν
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αν είσαι σίγουρος ότι έχεις τοποθετήσει σωστά το cpu, δηλαδή με τα κοψίματα στις άκρες του cpu να είναι προς το κάτω μέρος του socket, τότε απλά θέλει να βάλεις δύναμη....Σε πολλές mobos συμβαίνει αυτό έχουν σκληρό κούμπωμα! Αν όμως είναι η πρώτη φορά που επιχειρείς κάτι τέτοιο, καλύτερα πες σε κάποιον που το έχει ξανακάνει να σε βοηθήσει ή πηγαινε το μηχάνημα από εκεί που το πήρες και πες να στο κάνουν.....Έχε υπ'όψιν σου ότι άμα χαλάσεις το socket(στραβώσεις τα pins) αμέσως η μητρική βγαίνει εκτός εγγύησης, οπότε είναι καλύτερα να εμπιστευτείς κάποιον γνώστη του αντικειμένου! Alexis δεν αναφερόμουν σε εσένα. Αναφέρθηκα στην περίπτωση που πάει το μηχάνημα από εκεί που το αγόρασε να προσέξει μήπως έχει στραβώσει κάποιο πινάκι.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Alexis δεν αναφερόμουν σε εσένα. Αναφέρθηκα στην περίπτωση που πάει το μηχάνημα από εκεί που το αγόρασε να προσέξει μήπως έχει στραβώσει κάποιο πινάκι. Γι'αυτο κι εγω ειπα πως τον εβαλε μονος του. Δε χρειαζεται να τον παει απο κει που τον αγορασε.
assaya Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 χααχχαχα το καλύτερο topic που έχω ανοίξει!!! χεχεχε τσακωθείτε ρεεεεεε!!!! ThReSh, Alexis... χεχε... μα ποια pins?? Πέρα από την πλάκα μόλις κατάφερα να ξεκινήσω και το installation του CentOS με ένα usb γιατί δεν έχω dvd και μέσω το image σε ftp! άντε και με το καλό!!
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μια παρέα είμαστε. Δεν τσακωνόμαστε γιατί είμαστε καλά παιδιά. Ένα μαχαίρι στην πλάτη ποιος μου το κάρφωσε!!!!
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μια παρέα είμαστε. Δεν τσακωνόμαστε γιατί είμαστε καλά παιδιά. Ένα μαχαίρι στην πλάτη ποιος μου το κάρφωσε!!!! Οντως δεν τσακωνομαστε. Δεν ειναι σκοπος μου να τσακωθω με κανεναν.Ουτε να θιξω κανεναν Εδω ειμαστε μια παρεα ολοι μαζι Btw, μηπως ειδε κανεις το μαχαιρι μου ??? :lol::lol: χαχαχαχαχαχαχαχα !!!!!! :lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.