assaya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Καλό μεσημέρι, πήρα έναν i7 και προσπαθώ να τον βάλω στο socket της Χ58Β-Α2. Έβγαλα το πλάστικο που έχει η μητρική για να προστατεύει την θήκη, έβαλα τον επεξεργαστή και όταν προσπαθώ να κουμπώσω πρέπει να βάλω πολύ δύναμη για να κατεβάσω το σίδερο. Δεν μπορώ καν να φτάσω το σημείο που κουμπώνει. Καμιά ιδέα??
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Toν εβαλες σωστα?? Με τις εγκοπες που εχει ?? Αν τον εβαλες σωστα απλα χρειαζεται ενα πατημα με το σιδερο που εχει για να κουμπωσει Για τους S1366 δε ξερω αν χρειαζεται κατι αλλο παραπανω αλλα δε νομιζω
mchrisober Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 φιλε μου τον εχεις βαλλει σιγουρα στην σωστη θεση, γτ μου ακουγεται σαν να εχεις κανει πατατια...
linky Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αν είσαι σίγουρος ότι έχεις τοποθετήσει σωστά το cpu, δηλαδή με τα κοψίματα στις άκρες του cpu να είναι προς το κάτω μέρος του socket, τότε απλά θέλει να βάλεις δύναμη....Σε πολλές mobos συμβαίνει αυτό έχουν σκληρό κούμπωμα! Αν όμως είναι η πρώτη φορά που επιχειρείς κάτι τέτοιο, καλύτερα πες σε κάποιον που το έχει ξανακάνει να σε βοηθήσει ή πηγαινε το μηχάνημα από εκεί που το πήρες και πες να στο κάνουν.....Έχε υπ'όψιν σου ότι άμα χαλάσεις το socket(στραβώσεις τα pins) αμέσως η μητρική βγαίνει εκτός εγγύησης, οπότε είναι καλύτερα να εμπιστευτείς κάποιον γνώστη του αντικειμένου!
assaya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 βλέπετε κάτι λάθος? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:48 ---------- linky μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι απλά αυτό. Μάλλον θα το πάω εκεί το πήρα να το χαλάσουν αυτοί... για να μην υπάρξει θέμα με την εγγύηση. Εκτός και αν έχω όντως κάνει πατάτα και την δει κάποιος
linky Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Όλα καλά φαίνονται....Το cpu κουνιέται; Έχει κάτσει καλά δηλαδή; Έχει κουμπώσει με το socket; Καλύτερα πήγαινέ το από εκεί που το πήρες να το δουν μην έχεις και τρεξίματα μετά!
assaya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ναι αυτό θα κάνω... γαμώτη μου!!! έχω ένα κάρο πράγματα που θέλω να τρέξω και δεν μπορώ να περιμένω... κλασσικά χεχε
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αν εχει τοποθετηθει σωστα ο επεξεργαστης τοτε απλα κατεβασε το σιδερο. Προσεξε να εχει τοποθετηθει σωστα ομως. Μη κανεις καμια πατατια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 κατέβασε το τέρμα κάτω και στερέωσέ το, θέλει κάμποση πίεση don't worry
assaya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 καλά αν το σπάσω θα σας βρω από την ip σας και θα σας dos όλη την ώρα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:46 ---------- οκ τελικά είχατε δίκιο...
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 καλά αν το σπάσω θα σας βρω από την ip σας και θα σας dos όλη την ώρα... Xαχαχαχα !!!!!!!! Το ενοουσες αληθεια αυτο??? :lol::lol:
assaya Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 θα σε αφήσω με την περιέργεια... άντε τώρα να εγκαταστήσω το CentOs επάνω!
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ρίξε μια ματιά και στα πινάκια πριν τον πας, για να μην τα δούνε πρώτοι αν έχει κανένα στραβώσει. Αν έχει προσπάθησε να το ισιώσεις (δύσκολο λίγο) και μετά πάνε.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ρίξε μια ματιά και στα πινάκια πριν τον πας, για να μην τα δούνε πρώτοι αν έχει κανένα στραβώσει. Αν έχει προσπάθησε να το ισιώσεις (δύσκολο λίγο) και μετά πάνε. Tον εβαλε τον επεξεργαστη μονος του. Το λεει ξεκαθαρα πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.