Tace Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Γεια σας . Ελαβα αυτο το mail χωρις να εχω μπει εδω και μηνες στο ebay! Το κακο ειναι οτι το ελαβα ως τετελεσμενο γεγονος απο το paypal.Εχω χρεωστικη Visa κ δεν ξερω τι να κανω!! φυσικα κ δε με ενδιαφερει το προιον..Το email ειναι αυτο : Hello ANASTASIOS KARNAROS, You sent a payment of $50.99 USD to jrelease ([email protected]) Thanks for using PayPal. To see all the transaction details, log in to your PayPal account. πως να το χειριστω παιδες?
v-tidus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Άνοιξε τη σελίδα του paypal από τον browser σου και τσέκαρε τις κινήσεις του λογαριασμού σου. ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΛ. Πληκτρολόγησε μόνος σου τη σελίδα και τσέκαρε. Το πιο πιθανό είναι να πάνε να ψαρέψουν τον κωδικό σου ώστε να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας.
Tace Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ηδη εχω πατησει το λινκ για το paypal μεσω του email.. Λεω να ακυρωσω την καρτα μεσω της τραπεζας
fabio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ειτε την ακυρωσεις ειτε οχι δεν εχει σημασια αν οντως εχει γινει η χρεωση. μπορεις να ποσταρεις το λινκ ?
Tace Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 PayPal logo Jun 30, 2009 12:23:10 PDT Transaction ID: 9YA29242PM8572634 Hello ANASTASIOS KARNAROS, You sent a payment of $50.99 USD to jrelease ([email protected]) Thanks for using PayPal. To see all the transaction details, log in to your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account. Seller jrelease [email protected] Note to seller You haven't included a note. Shipping address - unconfirmed Amila Tharanga 214/1/A Rathmaldeniya Pannipitiya 10230 Sri Lanka Shipping details Standard International Flat Rate Shipping - US Description Unit price Qty Amount 16GB 2.8" Touch Screen MP3 MP4 Media Player FM Radio 8G Item# 250379264360 $50.99 USD 1 $50.99 USD Shipping and handling $0.00 USD Insurance - not offered ---- Total $50.99 USD Payment $50.99 USD Charge will appear on your credit card statement as “PAYPAL *JRELEASE" Payment sent to [email protected] From amount €37.29 EUR To amount $50.99 USD Exchange rate: 1 EUR = 1.36739 USD Issues with this transaction? You have 45 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center. Questions? Go to the Help Center at: http://www.paypal.com/gr/help. Get verified – Pay with your bank and you're 100% protected against unauthorized payments sent from your PayPal account. Log in and click the Unverified link below your name. Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click Help in the top right corner of any PayPal page. To receive email notifications in plain text instead of HTML, log in to your PayPal account, go to your Profile, and click Notifications. Copyright © 1999-2009 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg RCS Luxembourg B 118 349 PayPal Email ID PP843
Tace Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_view-a-trans&id=9YA29242PM8572634&mplx=PP843_01_TxnID ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:31 ---------- παντως καλου κακου ηδη την ακυρωσα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να γινουν αλλες συναλλαγες με αυτη την καρτα ,ουτε μεσω paypal
fabio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 δεν ειμαι κανενας guru του paypal αλλα σαν πραγματικο μου φαινεται. το email ου εχει αντιστοιχει σε power seller του ebay με 99% positive. απο οσο θυμαμαι μπορεις να ζητησεις απο το paypal να ακυρωσει την συναλλαγη. ισως θα ηταν καλα να στειλεις και mail στον πωλητη
Tace Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ευχαριστω fabio αλλα δεν το διακινδυνευω.Την ακυρωσα και απο δω και περα χρεωστικη για το internet κ εχω το κεφαλι μου ησυχο.Ποιος και με ποιον τροπο παρεκαμψε δικλειδες ασφαλειας των ebay yahoo και paypal για 37 ευρω? και ποιος μου λεει οτι αυριο δεν θα δεχθω email απο το paypal για 1000 ευρω ?
fabio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 αυτο ειναι αλλο και καλα εκανες αλλα αυτο σε σωζει για το απο εδω και περα. με την χρεωση των 37 λεω τι μπορεις να κανεις για να ακυρωθει και να μην φας τζαμπα το φεσι
mimidon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Θα σου πρότεινα να ελέγξεις με την τράπεζα ότι δεν έχει γίνει καμία χρέωση και να δηλώσεις απάτη, ώστε να μπλοκάρει η πληρωμή. Γίνεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.