Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Χαιρετω! Βαζω την ερωτηση μου εδω καθως εχει να κανει με θεμα hardware περισσοτερο απ'οτι με software. Φιλος εχει ενα pcάκι με AMD Sempron 3000+ 1,6Ghz Socket AM2 90nm 62W TDP. Το υπολοιπο συστημα ειναι: Vga: Onboard Nvidia 6200 128-256MB shared Ram: 2GB DDR2 667Mhz dual channel (1,8GB διαθεσιμα) HDD: 1TB Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Για τις δουλειες που θελει το pc, ο Sempron θα σηκωσει τα Windows 7 ή θα πηγαινει σα Pentium II με XP? Αυτες οι δουλειες ειναι αποκλειστικα msn και "παιξιμο" μουσικης. Η αναλυση που θα χρησιμοποιει στο desktop, αν παιζει ρολο κατι τετοιο, ειναι 1440x900.
telas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 για χαβαλέ τα σηκώνει, κάπου άκουσα πως τα σέβεν θα τα σηκώνουν ακόμη και netbooks
cabdik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ναι, τα σηκωνει. στο προηγουμενο συστημα που ειχα με sempron 3400, ram 1 gb DDR1, 7600gs, ειχα βαλει τα vista RC οταν πρωτοβγηκαν για να τα δοκιμασω. επαιζαν μια χαρα. απλα ηθελαν λιγο ακομα μνημη, που εσυ την εχεις!
million_voices Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 θα τα σηκωνει πιστευω (χρηστης 7 αρκετο καιρο) και μαλιστα δεν νομιζω οτι θα εχει διαφορες απο XP η αν εχει τα features των 7 θα αξιζουν την αμελητεα παραπανω επιβαρυνση
arkas2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 εγω τα εχω δοκιμασει σε νετβοοκ με υποδεεστερο επεξεργαστη απο σεμπρομ και τα ετρεχε μια χαρα...φυσικα και θα τα σηκωνει χωρις δυσκολια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μιας και η χρηση για την οποια το θελει το φιλαρακι ειναι πολυ απλη, ειπα να του τα βαλω για το εξτρά eye candy και την επιπλεον ασφαλεια. Οκ λοιπον, θα τα βαλω! Ευχαριστω ολους!
rcon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 κοίτα να δεις φιλε έβαλα 7 σε ένα asus 900 και τα σήκωσε μια χαρά . δεν έβαλα και την ultimate αλλα πιστεύω ότι και αυτήν την σηκώνει ! εμπειρικά από όσο έχω δει οποιο pc παίρνει χρ σηκώνει και vista άνετα με λίγη περισσότερη ram
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Για να πω την αληθεια, ειχα δοκιμασει Vista στο συγκεκριμενο πριν περιπου 1,5 ετος. Ειχε αρκετα καλη αποκρισιμοτητα, αλλα μολις το φορτωνες λιγο υπηρχε αρκετη καθυστερηση. Για τη δουλεια που το ηθελα εγω τοτε δεν εφτανε, γιαυτο και περασα XP.
Lemuria Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Σε λαπτοπ acer με amd sempron 3000+ και 1024 mb ram Έχω τα vista sp1 και τα σηκωνει ανετα για εφαρμογες internet/office/multimedia πάντα...δεδομενου οτι δεν θα παιξεις παιχνίδια...είσαι άρχοντας!
kostasR1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Έχω βάλει Windows 7 Ultimate στο προσωπικό μου Aspire One με 1.5GB Ram και τα πηγαίνει ά ν ε τ α . . . Επίσης κάνουν και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.
@topos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ανετοτατα απο θεμα επεξεργαστη αλλα ισως καλο θα ηταν +1g ram... Οσο για τα 7 και netbooks,προσωπικη αποψη ειναι πως μαλλον τους πεφτει λιγος ο atom,τα εβαλα προσφατα σε φιλο σε asus eepc 1000H.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Απο θεμα ραμ ειναι σιγουρα καλυμενος. Στο "κατεβαστηρι" που ειναι παραλληλα και msn pc, και τρεχουν και 500 διαγνωστικα καθε στιγμη και σερφαρω κιολας και ακουω και μουσικη και ειναι και fileserver, στο οποιο εχω περασει τα Seven, χρηση πανω απο 1,5GB ram πολυ δυσκολο να δω. Μονο αν βαλω καμια 50ριά tabs στο Firefox απο βιντεακια στο Υoutube...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.