sleepy_head Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Θα δω μήπως πείσω τον αδερφό μου να την δοκιμάσει στο δικό του pc αύριο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά (δλδ να είναι χαλασμένη και να πάρω μια καλή ). Και ναι όντως από τα 14 ασχολούμαι (πως πέρασε ο καιρός..), το gaming όμως το άρχισα από πολύ πιο πριν και ακόμα να σταματήσω
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα Εχθές όπως και κάθε βράδυ έκλεισα το pc κανονικά πριν πάω για ύπνο. Σήμερα το πρωί το άνοιξα αλλά είδα ότι υπάρχει πρόβλημα καθώς δεν άνοιξε η οθόνη και ακούστηκαν 1 μεγάλο μπιπ και 3 μικρά. Έψαξα στο internet από το laptop και βρήκα ότι μάλλον είναι η κάρτα γραφικών. Την άλλαξα με μια παλιά και τώρα άνοιξε το pc. Την κάρτα την έχω περίπου 2 χρόνια, νομίζω δεν μπορώ να την δοκιμάσω σε άλλο pc (δεν μπαίνει νομίζω στου αδερφού μου γιατί δεν έχει το κατάλληλο PSU). Θα την πάω πίσω αλλά πως σταμάτησε να δουλεύει έτσι ενώ δούλευε κανονικά πριν μερικές ώρες.. Είμαι σίγουρη ότι στο eshop δεν έχουν πια αυτή την κάρτα. Την είχα πάρει 359ευρώ (δεν θα μου δώσουν κάποια στα ίδια λεφτά). Ποια άλλη κάρτα λέτε να μου δώσουν? Προσωπικά δε βασίζομαι μόνον στα μπιπ. Αν δω μαύρη οθόνη στον υπολογιστή ή αν δω αρτιφακτς τότε το μυαλό μου πηγαίνει και στην κάρτα γραφικών.
gchris7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο με το e-shop πριν 3-4 χρόνια με την ati 9800pro. Τους είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι η κάρτα έχει εξαντληθεί και θα πρέπει να επιλέξω οποιοδήποτε άλλο μοντέλο με τα λεφτά που την είχα αγοράσει (330€ περίπου, 1 χρόνο πριν). Δυστυχώς την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τελικά η κάρτα βρέθηκε και ότι θα γίνει αλλαγή με την ίδια . Συνήθως τις κάρτες που είναι ακόμα σε εγγύηση τις έχουν σε stock. Καλή τύχη πάντως.
outlaw star Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 τράβα την να τελειώνεις να σου δώσουν άλλη..άλλες δοκιμές πια μάλλον περιττές είναι
sleepy_head Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Λοιπόν βάραγα διπλοβάρδιες και τελικά την πήγα σήμερα (είχε κλείσει το service). Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο αύριο...για να δούμε.
sleepy_head Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα γίνει αλλαγή με την 3870. Μάλλον θα πάω τώρα από εκεί να την πάρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 ξενέρα, μήπως να ζητήσεις καλύτερα πιστωτικό?
sleepy_head Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Ήμουν από τον ύπνο και δεν μπορούσα να σκεφτώ..τώρα που θα πάω θα ρωτήσω για πιστωτικό αλλά δεν νομίζω να δώσουν..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510653 λογικά θα σου δίνουν αυτή... ζήτα τα 78 euro που κάνει και πάρε άλλη...
sleepy_head Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Καλή ιδέα..θα ρωτήσω. Αν τελικά γίνεται θα πάω για 4870 αλλά όχι πάνω από 170ευρώ. Ποια προτείνετε? Τελικά θα πάω αύριο, να το σκεφτώ λίγο και να πάρω και κάποιες γνώμες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 την φτηνότερη...
sleepy_head Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ΑΤΙ 3870 Magic bulk.. Ρώτησα τον πωλητή για πιστωτικό αλλά μου είπε ότι η απόφαση που βγήκε έρχεται από τα κεντρικά γραφεία, τίποτα δεν μπορώ να κάνω οπότε την πήρα. Μάλλον από κανένα stock house θα είναι και ίσως επειδή πήγα και τη δική μου κάρτα χωρίς κουτί/παρελκόμενα μου έδωσαν τέτοια..περίεργο πάντως. E-shop τέλος για μένα, αρκετά το στήριξα/ασχολήθηκα..πάμε γι'άλλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 δέχτηκες κάρτα χύμα? έλεος ρε sleepy_head...
sleepy_head Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ναι, τί να κάνω όταν είμαι ήδη εκεί και δεν έχω το χρόνο να πηγαινοέρχομαι επειδή το θέλει το eshop? :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 no offense αλλά βλακεία σου, δεν έπρεπε να την δεχτείς ακόμα και αν ήταν η τελευταία κάρτα γραφικών του πλανήτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.