sleepy_head Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα Εχθές όπως και κάθε βράδυ έκλεισα το pc κανονικά πριν πάω για ύπνο. Σήμερα το πρωί το άνοιξα αλλά είδα ότι υπάρχει πρόβλημα καθώς δεν άνοιξε η οθόνη και ακούστηκαν 1 μεγάλο μπιπ και 3 μικρά. Έψαξα στο internet από το laptop και βρήκα ότι μάλλον είναι η κάρτα γραφικών. Την άλλαξα με μια παλιά και τώρα άνοιξε το pc. Την κάρτα την έχω περίπου 2 χρόνια, νομίζω δεν μπορώ να την δοκιμάσω σε άλλο pc (δεν μπαίνει νομίζω στου αδερφού μου γιατί δεν έχει το κατάλληλο PSU). Θα την πάω πίσω αλλά πως σταμάτησε να δουλεύει έτσι ενώ δούλευε κανονικά πριν μερικές ώρες.. Είμαι σίγουρη ότι στο eshop δεν έχουν πια αυτή την κάρτα. Την είχα πάρει 359ευρώ (δεν θα μου δώσουν κάποια στα ίδια λεφτά). Ποια άλλη κάρτα λέτε να μου δώσουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 πρώτα ο Θεός με κάμια 4890...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δοκιμασε απλα να φυσηξεις καλα το slot και να καθαρισεις τις σκονες απο τις επαφες της καρτας σου. Πολλες φορες η σκονη κανει τετοια "παιχνιδια". Αν εχεις την αποδειξη, και η εγγυηση ισχυει ακομα, τοτε αν δεν εχουν την ιδια ή αλλης μαρκας ιδιο μοντελο, ειναι υποχρεωμενοι ειτε να σου δωσουν τα χρηματα πισω (δε τους συμφερει, και δυστυχως αν σου προτεινουν να σου δωσουν καποια καλυτερη απο αυτη που εχεις δε μπορεις να κανεις και πολλα), ειτε να σου δωσουν καποια τουλαχιστον ισαξιων επιδοσεων. Ισαξια με την 2900ΧΤ ειναι η 3870 με πολυ χαμηλοτερη καταναλωση ομως Αλλες πιθανες εκδοχες ειναι οι: 9800GT HD4830 HD4770 Μη δεχτεις σε καμια περιπτωση αλλαγη με Nvidia: σειρα 8xxx οποιαδηποτε, εκτος των 8800GTS 512MB ή 8800GTS 640MB ή 8800GTX 9400, 9500, 9600GSO Ati σειρα HD3xxx οποιαδηποτε εκτος απο HD3870 σειρα HD4xxx όπου XXX νουμερο χαμηλοτερο απο το 770. Προσπαθησε να πιεσεις: 1) Για να σου δωσουν επιλογη να την αλλαξεις με καποια αλλη αξιας οση εκανε η δικη σου οταν την αγορασες. 2) Αν σου προτεινουν αλλαγη με 9600GT (οχι GSO), πιεσε για κατι καλυτερο. PS: Με χαροποιει ιδιαιτέρως που ακουω γυναικα να αλλαζει καρτες σε pc. Σπανιο πραγμα!
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Γνωρίζουμε τι προβλέπει ο νόμος περί του θέματος (αν προβλέπει κάτι); Γενικότερα υπάρχουν κάποιοι όροι που να οριοθετούν τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Απ ο,τι θυμαμαι απο καποιες αλλες αντιστοιχες συζητησεις, ο νομος προβλεπει αν δεν μπορει να επισκευαστει ή να αντικατασταθει το προϊόν, τοτε ειτε θα πρεπει να επιστραφει το ποσο αγορας για να αγορασει ο πελατης νεο προϊόν ειτε θα πρεπει να αντικατασταθει το προϊόν με καποιο αλλο τουλαχιστον ισαξιων επιδοσεων. Σε καθε περιπτωση, η εγγυηση ξεκινα εκ νεου απο την ημερομηνια αντικαστασης/αλλαγης.
outlaw star Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 πρώτα ο Θεός με κάμια 4890... εάν γίνει αυτό να χαίρεσαι που κάηκε
activex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Είμαι σίγουρη ότι στο eshop δεν έχουν πια αυτή την κάρτα. Την είχα πάρει 359ευρώ (δεν θα μου δώσουν κάποια στα ίδια λεφτά). Ποια άλλη κάρτα λέτε να μου δώσουν? το eshop αν παραδεχτεί το πρόβλημα και είσαι εντός εγγυήσεως, (πάντα με τα απαραίτητα χαρτιά) θα σου κάνει πίστωση το ποσό...οπότε πας για βαρβάτη κάρτα και παίρνεις και ρέστα! παρακάλα να πάνε όλα...στραβά για την κάρτα σου!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Επειδη ακριβως ειναι "eshop" προσωπικα πιστευω οτι αποκλειεται να δεχτουν να της την αλλαξουν με καρτα αξιας 350€...
sleepy_head Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Επειδη ακριβως ειναι "eshop" προσωπικα πιστευω οτι αποκλειεται να δεχτουν να της την αλλαξουν με καρτα αξιας 350€... Ακριβώς και εγώ αυτό φοβάμαι. Σκέφτομαι ότι πρέπει να την πάω στο eshop και με τα χίλια ζόρια θα πάρω κάποια άλλη/τα λεφτά μου πίσω. Μπορεί να πάω με τον αδερφό μου που είναι πιο γνώστης (βλ. Bourdoulas). Τα έχω όλα τα χαρτιά, αλίμονο να δίνω τόσα λεφτά και μετά να μην κρατάω την απόδειξη. PS: Με χαροποιει ιδιαιτέρως που ακουω γυναικα να αλλαζει καρτες σε pc. Σπανιο πραγμα! Από το '99 ασχολούμαι με υπολογιστές, τα πάω τα άτιμα Μόνο cpu δεν αλλάζω μόνη μου γιατί φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα. Την κάρτα την έβγαλα και την έβαλα και στο άλλο PCI-E αλλά τίποτα. Ώς την Παρασκευή θα πάω στο eshop και θα σας ενημερώσω. Ώσπου να την ελέγξουν υπολογίστε κανένα μήνα Ευχαριστώ για τη βοήθεια
outlaw star Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 λεφτά πίσω πολύ χλωμό να δώσουν...αλλά να ζητήσεις τουλάχιστον κάτι σε gtx 275 ati 4890 αν όχι παραπάνω....χωρίς να θυμάμαι πολύ καλά κάποιος απο εδώ είχε πει ότι του είχε καεί μια gtx8800 και του δώσανε μια 275...δε νομίζω να σου δώσουνε κάτι πιο κάτω...στην τελική κάνε και λίγη φασαρία δε χάνεις τίποτα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Από το '99 ασχολούμαι με υπολογιστές, τα πάω τα άτιμα Μόνο cpu δεν αλλάζω μόνη μου γιατί φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα. (απο τα 14 σου?! μπραβο!?!!! ) Δεν εχει σχεση η χρονολογια (εγω απο το 2002 ). Αλλα και παλι πολυ θετικο! Στο θεμα τωρα: Αστο το αλλο PCI-e. Τη καθαρισες κι αυτη και το σλοτ? Προσπαθησε μερικες φορες ακομα, δεν εχεις κατι να χασεις. Το ανεμιστηρι της αναβει οταν αναβεις το pc? Ηχος απο τα ηχεια ακουγεται εστω και χωρις εικονα?
@topos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αδερφια μπορει να φταει κ το τροφοδοτικο... Ποιο εχεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Και με μικροτερη καρτα να παιζει? Αν ηταν θα τα χε φτυσει γενικα! Παντως μια αναφορα του μοντελου του δεν κανει κακο... η 2900ΧΤ ηταν ρουφηχτρα ρευματος!
sleepy_head Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Λοιπόν, προσπάθησα πάλι αρκετές φορές, σε κάθε προσπάθεια καθάριζα κάρτα/slot (μου έγινε εμμονή ) και πάλι τίποτα. Το ανεμιστηράκι κανονικά δουλεύει. Το τροφοδοτικό είναι το Thermaltake Τoughpower 700W, έχει 2 PCI-E καλώδια, δοκίμασα και τα 2 ξεχωριστά στην παλιά μου κάρτα γιατί χρειάζεται μόνο 1 και δούλεψε κανονικά. Δεν έχει ήχο. Η διαφορά με τις άλλες δοκιμές που έκανα το πρωί είναι ότι δεν ακούστηκαν τα μπιπ σε κάθε δοκιμή αυτή τη φορά...ίσως δεν το άφησα ανοιχτό για αρκετά δευτερόλεπτα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Το Toughpower ειναι οκ. Μεγεια τη... χαλασμενη καρτα λοιπον! (σε "λιγο"* θα σου πουμε και μεγεια τη καινουρια ) *"λιγο"= oσο καπνισει του e-shop (3 περασμενες πηγε! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.