pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 απλά τραγικό... ναι ναι ξέρουμε πως τα αγοράζεις, μέσω torrents... Orokusaki προσεξε man, μην πεσεις εξω οικονομικα!!! Απο την αρχη του ετους εχεις ξεπαραδιαστει
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Φοβερο παιχνιδι!! Θα το αγορασω οπωδηποτε!! 24,99€ στο theios.com Τρέχααα
giorgos147 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 24,99€ στο theios.comΤρέχααα Το βρήκα πιο φθηνά στο americanUncle.com!!! 18 ευρώ +μεταφορικά!!!
DrFreeman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Oταν παίζω ένα fps το παίζω για ένα και μόνο λόγο: Για να σφάζω!! Όσο πιο πολύ αίμα και βία έχει ένα FPS τόσο το καλύτερο. Άλλωστε αυτός δεν είναι ο σκοπός τον fps?? Να σφάζουμε και να σκοτώνουμε?? Γι αυτό μου άρεσε τόσο πολύ το Necrovision. Γιατί είχε υπερβολική βία και άφθονο αίμα . Το ίδιο και το DOOM3. Αν και το Necrovision είναι πολύ πιο άγριο. Περιμένω και το Dreamkiller με μεγάλη αγωνία!! Τέλειο post! Με τέτοιο γέλιο που έριξα και να μην αξίζει το game θα του ρίξω μια ματιά
pscrazy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Orokusaki, εισαι αυτο που αποκαλουμε ΑΡΡΩΣΤΙΑ !
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Και τι έγινε αν δεν έχει καλα γραφικα?? Αν εχει καλο gameplay τοτε ποιο το πρόβλημα?? Your klaneimain course has paid off! Now you are buddies, how cool is that? P.S: Παιδιά αν μου τον διώξετε θα σας γδάρω.. /Μαρία
Hom3sick Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 To παιξε κανεις; Ψιλομούφα πάντως φένεται.
OROKUSAKI Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν το εχω παιξει ακομα! Θα το παιξω σε λιγο! Φαινεται πολυ καλο !
outlaw star Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 το παιχνίδι είναι το painkiller με λίγο διαφορετικά τέρατα(λίγο όμως)..τίποτα το ιδιαίτερο αλλά αν θες να παίξεις κάτι χωρίς να προβληματίζεσαι είναι ότι πρέπει,όπως και το painkiller...έχω παίξει και χειρότερα...
DrFreeman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 το παιχνίδι είναι το painkiller με λίγο διαφορετικά τέρατα(λίγο όμως)..τίποτα το ιδιαίτερο αλλά αν θες να παίξεις κάτι χωρίς να προβληματίζεσαι είναι ότι πρέπει,όπως και το painkiller...έχω παίξει και χειρότερα... Το Painkiller δεν ήταν καθόλου κακό...αν κινείται στα ίδια επίπεδα έχουμε έναν καλό υποψήφιο του είδους.
outlaw star Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το Painkiller δεν ήταν καθόλου κακό...αν κινείται στα ίδια επίπεδα έχουμε έναν καλό υποψήφιο του είδους. κατά 95%(αν όχι παραπάνω) είναι ίδιο
OROKUSAKI Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το ξεκινησα πριν απο λιγο. Ειναι πολυ καλυτερο απο το painkiller μονο που εχει ενα πολυ σοβαρο προβλημα. Οταν παει να κανει save λεει "unable to save game". Γιατι δεν κανει save??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.