Προς το περιεχόμενο

Dreamkiller

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απλά τραγικό...

ναι ναι ξέρουμε πως τα αγοράζεις, μέσω torrents...

Orokusaki προσεξε man, μην πεσεις εξω οικονομικα!!! Απο την αρχη του ετους εχεις ξεπαραδιαστει :lol:

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Oταν παίζω ένα fps το παίζω για ένα και μόνο λόγο: Για να σφάζω!! Όσο πιο πολύ αίμα και βία έχει ένα FPS τόσο το καλύτερο. Άλλωστε αυτός δεν είναι ο σκοπός τον fps?? Να σφάζουμε και να σκοτώνουμε?? Γι αυτό μου άρεσε τόσο πολύ το Necrovision. Γιατί είχε υπερβολική βία και άφθονο αίμα . Το ίδιο και το DOOM3. Αν και το Necrovision είναι πολύ πιο άγριο. Περιμένω και το Dreamkiller με μεγάλη αγωνία!!

Τέλειο post! :D

Με τέτοιο γέλιο που έριξα και να μην αξίζει το game θα του ρίξω μια ματιά :P

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Και τι έγινε αν δεν έχει καλα γραφικα?? Αν εχει καλο gameplay τοτε ποιο το πρόβλημα??

Your klaneimain course has paid off! :lol:

Now you are buddies, how cool is that?

P.S: Παιδιά αν μου τον διώξετε θα σας γδάρω..

/Μαρία

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το παιχνίδι είναι το painkiller με λίγο διαφορετικά τέρατα(λίγο όμως)..τίποτα το ιδιαίτερο αλλά αν θες να παίξεις κάτι χωρίς να προβληματίζεσαι είναι ότι πρέπει,όπως και το painkiller...έχω παίξει και χειρότερα...

Δημοσ.
το παιχνίδι είναι το painkiller με λίγο διαφορετικά τέρατα(λίγο όμως)..τίποτα το ιδιαίτερο αλλά αν θες να παίξεις κάτι χωρίς να προβληματίζεσαι είναι ότι πρέπει,όπως και το painkiller...έχω παίξει και χειρότερα...

Το Painkiller δεν ήταν καθόλου κακό...αν κινείται στα ίδια επίπεδα έχουμε έναν καλό υποψήφιο του είδους.

Δημοσ.
Το Painkiller δεν ήταν καθόλου κακό...αν κινείται στα ίδια επίπεδα έχουμε έναν καλό υποψήφιο του είδους.

κατά 95%(αν όχι παραπάνω) είναι ίδιο

Δημοσ.

Το ξεκινησα πριν απο λιγο. Ειναι πολυ καλυτερο απο το painkiller μονο που εχει ενα πολυ σοβαρο προβλημα. Οταν παει να κανει save λεει "unable to save game". Γιατι δεν κανει save??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...