Προς το περιεχόμενο

Q6600 vs Q9550

linkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βασικα εμενα μου φαινεται μια ή αλλη...

ή παιρνεις τον Q9550 ή τον Q6600 +τα 60 σε ψυκτρα και φτανεις στις επιδοσεις τον Q9550 εκτος βεβαια αν υπαρχει ψυκτρα...:-)

Υπάρχει καλή ψυκτρα οπότε πάμε για τον 9550 ο οποίος είναι αρκετά δελεαστική επιλογη...θενκς για τις συμβουλές παίδες!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω θα πήγαινα σε 65nm.

Οι περισσότεροι 65nm core duo -quad που είχα πιάναν 50-60 % oc.

Ενω με όσους 45nm έπαιξα άντε 40-50%

Πιστεύω ότι ήταν πιο σκηλιά.

Στο 45nm κομμάτι φοβάσε μη σου ξεφύγει το ρεύμα και τον κάνεις degrade.

Ενω με τον Q6600 σταβλήσιες να ψύσεις πάνω και για αερόθερμο να τον εχεις το χειμώνα δε θα μασίσει...

Επίσης για να κλοκάρεις Q9550 θες BF* Mobo ενω με το Q6600 παίζει να κάνεις δουλειά και με καλό παλιό P35 ακόμα και 965 chipset.

Αυτό λόγο FSB.

Q6600 απο μένα και μάλιστα με τα χίλια.

Ειδικά αν ασχολείσε με τα παραπάνω θα σου λύσει τα χέρια.

* BF Κατά το BFG του Doom.:lol:

Δημοσ.

δεν ασχολουμαι φιλε μου,βεβαια με τον q9550 μπορει να ασχοληθω!χεχε,αμα τον ανεβασω το πολυ να τον παω εως 3,2.το pc μου μενει ανοιχτο ολη μερα και δεν θελω να το δουλευω υπο οριακες συνθηκες.

Δημοσ.
δεν ασχολουμαι φιλε μου,βεβαια με τον q9550 μπορει να ασχοληθω!χεχε,αμα τον ανεβασω το πολυ να τον παω εως 3,2.το pc μου μενει ανοιχτο ολη μερα και δεν θελω να το δουλευω υπο οριακες συνθηκες.

Παραυτά τον q6600 πάρε.

Ευκολότερα απο τον 9550 θα πάει στα 3200 και διαφορές λόγω της cache δε θα δεις οπότε κράτα την διαφορά αν είναι σημαντική για πάρτη σου.

Πιές 8 μπύρες ή κέρνα καμιά κοριτσοπαρέα κανά γύρο σφινάκια.

Αν εχεις psol mobo παίζει να μην ανεβαίνει καθόλου ο 9550.

210 eyro για cpu που δεν κλοκάρει και θα χάνει απο Ε5400 clockaristo των 75 euro καταλαβαίνεις ότι είναι ψιλοπεταμένα λεφτά, για μια τεχνολογία που πεθαίνει.

Παρεπιπτώντος τι cpu εχεις τώρα και τι chipset φορά το mobo σου???

Δημοσ.

θα τα παρω μεταχειρισμενα και σιγουρα αρκετα λιγοτερο απο τα 210.

ειχα amd x2 6400 3,2 σε abit kn9 ultra.η νεα cpu θα παιξει με abit ip35 pro(αυτη ξερουμε,αυτη εμπιστευομαστε!!)

Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο?εχει καποια ιδιαιτεροτητα η συγκεκριμενη μητρικη στο bios update?

Δημοσ.
Γιατι το λες αυτο?εχει καποια ιδιαιτεροτητα η συγκεκριμενη μητρικη στο bios update?

Απο τότε που ανακοινώθηκε πως σταματάει η abit ακούγονται διάφορα για τουβλαρισμένα mobos που δεν κατάφεραν να κ'ανουν σωστά Βios update μέσω του internet update feature.

Γενικά να σαι προσεχτικός.

Και πάρε τον Q6600.:P:p:p

Δημοσ.
Απο τότε που ανακοινώθηκε πως σταματάει η abit ακούγονται διάφορα για τουβλαρισμένα mobos που δεν κατάφεραν να κ'ανουν σωστά Βios update μέσω του internet update feature.

Γενικά να σαι προσεχτικός.

Και πάρε τον Q6600.:P:p:p

Θενκς φίλε μου για την συμβουλή,θα το προσέξω!πήρα τον 9550!:P:p:p

• Super Moderators
Δημοσ.

και καλά έκανες, έλεος αυτό έλειπε να πάρεις κομμάτι που ίσως και να μην έχει πλέον εγγύηση...

το ότι δέχεται παραπάνω o/c ο Q6600 δεν λέει ΤΠΤ, στα ίδια ghz με τον Q9550 είναι χειρότερος...άρα τρύπα στο νερό

Δημοσ.

ενταξει,απο τα σχετικα λιγα που ξερω,για να ειναι καλυτερος ο 6600 πρεπει να τον κλοκαρεις αρκετα κι εγω δεν ειμαι διατεθημενος να κανω κατι τετοιο.Θελω να εχω ενα συστημα απολυτα σταθερο,δυνατο και αθορυβο και νομιζω πως γι αυτο ο 9550 ειναι η καλυτερη επιλογη....

αληθεια,ο 9650 εχει διαφορα απο τον 9550??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...