Προς το περιεχόμενο

Q6600 vs Q9550

linkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Insomniacs, φτιαχνει φιλος pc και ειναι μεταξυ των 2 παραπανω επεξεργαστων.Το pc θα χρησιμοποιειται για games αλλα και λιγη επεξεργασια video.Αξιζει τα επιπλεον χρηματα ο q9550, θα υπαρχει εμφανης διαφορα μεταξυ των 2 επεξεργαστων στις παραπανω εργασιες??

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν αξίζουν τα χρήματα για κανέναν από τους δύο...Ας περιμένει τους ι5..Ή αν το θέλει τώρα..Phenom II x3 720 αν τον ενδιαφέρουν περισσότερο τα παιχνίδια,Phenom II x4 810 αν τον ενδιαφέρει περισσότερο η επεξεργασία βίντεο.

Δημοσ.

Εχεις ηδη τη μητρικη ή θα τα αγορασεις ολα μαζι??

Γιατι αν εχει μητρικη s775 δεν μπορει να παει για AMD

Δημοσ.
Εχεις ηδη τη μητρικη ή θα τα αγορασεις ολα μαζι??

Γιατι αν εχει μητρικη s775 δεν μπορει να παει για AMD

Η μητρική υπάρχει ήδη οπότε αλλαγή δεν παίζει.γι αυτό η επιλογή είναι μεταξύ q6600 και q9550.

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιο κατάστημα πουλάει ακόμα Q6600? :o (από τα μεγάλα/γνωστά δλδ)

από ότι βλέπω στο skroutz η διαφορά τιμής είναι μικρή και τα καταστήματα που τον πουλάνε ελάχιστα

Δημοσ.

Η διαφορά μεταξύ των 2 επεξεργαστών είναι περίπου 60 ευρώ...και μιλάω για μεταχειρισμένα κομμάτια...

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ προτείνω τον Q9550 μιας και θεωρητικά θα έχει παραπάνω εγγύηση από τον παλιότερο Q6600...

Δημοσ.

Bασικα ο Q9550 ειναι καλυτερη επιλογη αλλα και ο Q6600 δεν θα ηταν ασχημα αμα δεν θες να δωσεις τα 60 ευρω που ειναι η διαφορα

Επισης νομιζω πως σπανιο ειναι να παθει κατι ενας cpu αρα δε θα κοιταγα ως πρωτη επιλογη εναν επεξεργαστη με τη μεγαλυτερη εγγυηση

Δημοσ.

αν βγαλουμε το χρηματικο, εγω θα επελεγα αυτον με τη μεγαλυτερη cache.

Αλλα και ο Q6600 δεν ειναι ασχημη επιλογη αν θελει να γλυτωσει τα 60

Δημοσ.

Έχω τον Q6600 και μπορώ να πω ότι ειναι εξαιρετικός και (πιστεύω) θα με καλύπτει απόλυτα για αρκετά χρόνια ακόμα. Αν επέλεγα τώρα όμως επεξεργαστή, σίγουρα θα πήγαινα για τον 9550 λόγω cache κυρίως.

Δημοσ.

Όχι μόνο cache,πιο καινούργια αρχιτεκτονική,μεγαλύτερη συχνότητα,πιο κλοκάτος επεξεργαστής κ.λ.π. ;)

Δημοσ.

βασικα εμενα μου φαινεται μια ή αλλη...

ή παιρνεις τον Q9550 ή τον Q6600 +τα 60 σε ψυκτρα και φτανεις στις επιδοσεις τον Q9550 εκτος βεβαια αν υπαρχει ψυκτρα...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...