Προς το περιεχόμενο

μπορειτε να μου προτεινετε καλες ταινιες περιπετειας-δρασης?

sabino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Mist

The Wicker Man

Gothica

Mirrors

P2

Perfect_Stranger

Perfume The Story of a Murderer (2006)

Premonition

Re-cycle

Resident Evil 1,2,3

The Cell

The Day The Earth Stood Still

The eye

The Island

The lives of others

The Omen

The Ring 1,2

The unborn

UNDERWORLD 1,2,3

Θανάσιμος επισκέπτης

Ο εξορκισμός της Emily Rose

Ο Μύθος Του Ακέφαλου Καβαλάρη

Ταυτότητα

Το στοίχημα του Σλέβιν

Το Πείραμα

Final Destination 1,2,3

Da Vinci Code

Jumper

White Noise

Και για κάτι πιο ανάλαφρο αλλά εξίσου καλό δες και: "Η νεκρή νύφη του Tim Burton", "Coraline" & "Tim Burton's Nightmare Before Christmas"

Have fun...:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

@ Dimitris_1988: Συγγνώμη, αυτό το κατεβατό που παρέθεσες είναι ταινίες περιπέτειας-δράσης; Δηλαδή, για να καταλάβω, το Gothica ή το The Eye ή το The lives of others πού κατατάσσονται; Στις περιπέτειες; Το Πείραμα τι είναι, ταινία δράσης; Ή μήπως το Ρ2 ή το Perfume The Story of a Murderer είναι περιπέτειες ή δράσης;

Το θέμα δεν είναι να παραθέσουμε τις ταινίες που είδαμε πρόσφατα και μας άρεσαν αλλά να απαντήσουμε στο ερώτημα...

Δημοσ.

Taken

Shoot 'em up

Transporter 1,2,3

Crank

Wanted

Wolverine

Transformers 1,2

Αυτά έχω δει πρόσφατα και μου άρεσαν. Τα τρία πρώτα πολύ ψευτιά αλλά κατά την γνώμη μου και τα καλύτερα.

Δημοσ.
Taken

Shoot 'em up

Transporter 1,2,3

Crank

Wanted

Wolverine

Transformers 1,2

Αυτά έχω δει πρόσφατα και μου άρεσαν. Τα τρία πρώτα πολύ ψευτιά αλλά κατά την γνώμη μου και τα καλύτερα.

Taken πολύ καλή ταινία και το Transformers 1,2(περισσότερο το 2)

Δημοσ.
vantage point (δεν το εχω δει)

knowing(7.5/10)

death race (5/10)

αυτα απο μενα

αυστηρός είσαι γιατί μονο 5/10 για το death race??

εγώ του βάζο 5.5/10 :P:p

Δημοσ.
@ Dimitris_1988: Συγγνώμη, αυτό το κατεβατό που παρέθεσες είναι ταινίες περιπέτειας-δράσης; Δηλαδή, για να καταλάβω, το Gothica ή το The Eye ή το The lives of others πού κατατάσσονται; Στις περιπέτειες; Το Πείραμα τι είναι, ταινία δράσης; Ή μήπως το Ρ2 ή το Perfume The Story of a Murderer είναι περιπέτειες ή δράσης;

Το θέμα δεν είναι να παραθέσουμε τις ταινίες που είδαμε πρόσφατα και μας άρεσαν αλλά να απαντήσουμε στο ερώτημα...

Δεν είπα ότι αυτές οι ταινίες είναι όλες περιπέτειας και δράσεις!

Της είδα και είναι καλές. Απλά έχουν όλες αγωνία και δράση.

Δημοσ.

Lethal Weapon 4. Καθόλου το στυλ μου και κάθησα και το είδα όλο. Πολύ καλογυρισμένο. Επίσης το Vertical Limit για καθαρή δράση.Oldies but goodies :-)

Δημοσ.
αυστηρός είσαι γιατί μονο 5/10 για το death race??

εγώ του βάζο 5.5/10 :P:p

ειπαμε να ειναι αμερικανικη περιπετεια αλλα αυτοι το γ@μισ@ν το θεμα ασε που ειχε και πολυ cult σκηνες που θα μπορουσαν να ειχαν παραληφθει

τλκ τωρα μολις ειδα και το vantage point αρκετα καλο τουλαχιστον στο τελος αλλα καποια στιγμη μου ειχε σπασει τα νευρα που εδειχνε την ιδια φαση για 70-80 λεπτα!! (6.5/10 απο μενα)

Δημοσ.

Κάποιες ακόμα - cheesy και μη

αλλά όλες με αξιοπρεπή δράση πιστεύω,και σχετικά πρόσφατες.

Man on Fire

Apocalypto

Deja Vu

Les Rivieres Pourpres 2

Running Scared

Banlieu 13

Babylon A.D.

Kung Fu Hustle

Danny the Dog

Rambo (4)

Δημοσ.

μολις ειδα το mist αρκετα καλο με ΠΟΛΥ γ@μ@το τελος (ανατροπη στην ανατροπη...) και αμα ηταν και λιιιιγο πιο καλογυρισμενο θα ηταν τελειο

υγ: ειδικα η αναφορα στην θρησκολατρεια ηταν φοβερη (για ταινια δρασης παντα...)

Δημοσ.
Danny the Dog

Όντως αρκετά καλή αυτή.

Θυμάται κανείς μια ταινία που έπαιζε ένας πολύ γνωστός ηθοποιός και στην αφίσα της ταινίας τον είχε να κρατάει δυο όπλα και απο κάτω χιλιάδες σφαίρες?

Η δουλειά του ήταν έμπορος όπλων και κάπου στην αρχή του έργου αναφέρει ότι σκοπός του είναι να εξοπλίσει κάθε άνθρωπο στην γη με ένα. Την ψάχνω πολύ καιρό τώρα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...