Trustworthy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τις τελευταίες 4-5 μέρες, όταν κλείνω τα παράθυρα του firefox και προσπαθώ να ανοίξω νέο παράθυρο, μου βγάζει το εξής μήνυμα: <<Ο Firefox εκτελείται ήδη, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο θα πρέπει να επανεκκινήσετε τον Firefox.>>. Για ποιό λόγο;...και πώς γίνεται η "επανεκκίνηση του Firefox";...Απλά κλείνω όλα τα παράθυρα και ανοίγω νέο; ---- Άκυρο!...το βρήκα! Στη σελίδα 7 η απάντηση από τον "Blondeamon", για όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ το πρόβλημα αυτό το έλησα ως εξής: Στην επιφάνεια εργασίας κάνω δεξί κλικ και πατάω ανανέωση. Μετά ανοίγει κανονικά ο Firefox
empire21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 1. Uninstall και install2. Αν δεν πιάσει το 1, uninstall, install και πρώτη εκκίνηση με Start > Run... > firefox.exe -P για να φτιάξεις νέο profile Έλεγα να το αποφύγω αυτό για να μη χάσω τους σελιδοδείκτες αλλά αφού δεν υπάρχει άλλη λύση θα κάνω uninstall-install.
parsifal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Τα bookmarks μπορείς να τα κρατήσεις, αντιγράφοντας κάπου αλλού το αντίστοιχο αρχείο από τον κατάλογο του profile σου, πριν να κάνεις απεγκατάσταση. Το ίδιο και τα σωσμένα passwords. Στη knowledgebase του MozillaZine υπάρχουν άρθρα για το ποια αρχεία κάνουν τί. Επανέρχομαι σε λίγο με σχετικό link. edit: Το link είναι: >http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Firefox#Files
farfan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Τα bookmarks μπορείς να τα κρατήσεις, αντιγράφοντας κάπου αλλού το αντίστοιχο αρχείο από τον κατάλογο του profile σου, πριν να κάνεις απεγκατάσταση. Το ίδιο και τα σωσμένα passwords. Στη knowledgebase του MozillaZine υπάρχουν άρθρα για το ποια αρχεία κάνουν τί. Επανέρχομαι σε λίγο με σχετικό link. edit: Το link είναι: >http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Firefox#Files Ευχαριστώ αλλά δεν χρειάστηκε.Έκανα εγκατάσταση τον firefox χωρίς να κάνω uninstall και έτσι ότι είχα σώσει έμεινε. Μάλλον κανένα κόλλημα θα είχε φάει και δεν άνοιγε πριν.
cosmos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πω πω τι σπάσιμο είναι αυτό με τους κωδικούς που δεν αποθηκεύονται?? Μήπως βρήκε κανείς καμιά λύση???
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πω πω τι σπάσιμο είναι αυτό με τους κωδικούς που δεν αποθηκεύονται??Μήπως βρήκε κανείς καμιά λύση??? Τι εννοεις δεν αποθηκευονται ??? Οταν μπαινεις εδω σου ζηταει συνεχεια κωδικο ?
disclamer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει το τέλειο add-on για αυτή τη δουλειά! Λέγεται Xmarks και σου σώζει και τα bookmarks και τους κωδικούς και μπορείς να συνδεθείς από όποιον υπολογιστή θες. Μπαίνεις στον firefox ή ακόμα και στον ΙΕ και κάνεις σύνδεση στο Xmarks και μόνο του σου κατεβάζει τα πάντα. Δοκιμάστε το!Είναι μακράν το πιο χρήσιμο addon imho.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει το τέλειο add-on για αυτή τη δουλειά!Λέγεται Xmarks και σου σώζει και τα bookmarks και τους κωδικούς και μπορείς να συνδεθείς από όποιον υπολογιστή θες. Μπαίνεις στον firefox ή ακόμα και στον ΙΕ και κάνεις σύνδεση στο Xmarks και μόνο του σου κατεβάζει τα πάντα. Δοκιμάστε το!Είναι μακράν το πιο χρήσιμο addon imho. Το εχω βαλει και ειναι οντως παρα πολυ χρησιμο.
cosmos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Τι εννοεις δεν αποθηκευονται ??? Οταν μπαινεις εδω σου ζηταει συνεχεια κωδικο ? Ναι ακριβώς έτσι.Μου παρουσιάζει λευκά τα σημεία για να βάλω username + password όμως μόλις ξεκινήσω να γράψω το πρώτο γράμμα μου τα βγάζει κανονικά.Επίσης δεν υπάρχει η παλιά "μπάρα" που κατέβαινε για να αποθηκεύσω τον κωδικό.Μόλις κλείσω το ff είναι σαν να κάνει logout δλδ απ όλα τα σαιτς που έχω κωδικούς.Το παρουσιάζει σε κάποιον άλλον αυτό ή ο μοναδικός είμαι??
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ακριβώς έτσι.Μου παρουσιάζει λευκά τα σημεία για να βάλω username + password όμως μόλις ξεκινήσω να γράψω το πρώτο γράμμα μου τα βγάζει κανονικά.Επίσης δεν υπάρχει η παλιά "μπάρα" που κατέβαινε για να αποθηκεύσω τον κωδικό.Μόλις κλείσω το ff είναι σαν να κάνει logout δλδ απ όλα τα σαιτς που έχω κωδικούς.Το παρουσιάζει σε κάποιον άλλον αυτό ή ο μοναδικός είμαι?? Εμενα με την τελευταια εκδοση δεν μου το κανει.Δεν ξερω αν εχει σημασια οτι εχω προσθεσει το xmarks.
Tzimmys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό ρε παιδιά δηλαδή εκτός των σελιδοδεικτών κρατάει και τους κωδικούς? Και να τους δώσω, δε λέω, αλλά είναι ασφαλές?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό ρε παιδιά δηλαδή εκτός των σελιδοδεικτών κρατάει και τους κωδικούς? Και να τους δώσω, δε λέω, αλλά είναι ασφαλές? Εαν θελεις ναι...Εγω προσωπικα το εχω επιλεγξει.
vallas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια σε μενα το fierfox μου κολαει κ λεει οτι αντιπετοπισε προβλημα ...τι να κανο.???
-fragos- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας θελω να κανω μια ερωτησει γιατι ειμαι λιγο ασχετος πριν λιγο στα καλα του καθουμενου κατι πειραξα στις ρυθμισεις του firefox και εφυγε η γραμμη δευθυνσεων και τα βασικα κουμπια πως γινετε να τα eπαναφερω. please! ευχαριστω!!!
cosmos000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δεξί κλικ πάνω σ ενα σημείο στην παανω μπάρα και επιλέγεις το "Εργαλειοθήκη πλοήγησης" και έτοιμος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.