Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.5 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

neopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νέα Version 3.5.3 ;)

ναι αλλά το πρόβλημα με το copy paste συνεχίζεται τουλάχιστον σε εμένα :cry:

Δημοσ.
Mozilla to protect Adobe Flash users

Εισάγεται αυτόματος έλεγχος για το αν υπάρχει εγκατεστημένη η τελευταία έκδοση του Adobe Flash plugin. Δεν είναι άσχημη ιδέα...

Κανοντας αυτο ομως σου ζηταει να βαλεις addons(το ADOBE DLM) που δεν υπαρχει επισημα στην σελιδα του και σου λεει οτι δεν ειναι ελεγμενο και οτι ειναι δικο σου ρισκο η εγκατασταση.

Δημοσ.
Κανοντας αυτο ομως σου ζηταει να βαλεις addons(το ADOBE DLM) που δεν υπαρχει επισημα στην σελιδα του και σου λεει οτι δεν ειναι ελεγμενο και οτι ειναι δικο σου ρισκο η εγκατασταση.

Δεν είναι κάτι να φοβάσαι, από την στιγμή που το προτείνουν από Mozilla.

Απλα εμφανίζεται το συγκεκριμένο μήνυμα γιατί εισάγεται στον Firefox σαν addon.

Δημοσ.

εμένα πάλι τι κόλλημα βαράει και όποτε θυμάται ανοίγει το youtube ;

σχεδόν πάντα μένει στην αναμονή! (εννοείτε πως το site δουλεύει κανονικά με άλλο browser)

ξέρει κανείς τίποτα ;

Υ.Γ χμ...όταν διαγράφω το ιστορικό δουλεύει (για 1-2 μέρες) αλλά δεν είναι δουλειά αυτή!

Δημοσ.

Τις τελευταίες 4-5 μέρες, όταν κλείνω τα παράθυρα του firefox και προσπαθώ να ανοίξω νέο παράθυρο, μου βγάζει το εξής μήνυμα: <<Ο Firefox εκτελείται ήδη, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο θα πρέπει να επανεκκινήσετε τον Firefox.>>.

Για ποιό λόγο;...και πώς γίνεται η "επανεκκίνηση του Firefox";...Απλά κλείνω όλα τα παράθυρα και ανοίγω νέο;

----

Άκυρο!...το βρήκα!

Στη σελίδα 7 η απάντηση από τον "Blondeamon", για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Αυτό γίνεται γιατί το process του Firefox δεν έχει τερματιστεί ομαλά με το κλείσιμο του πρώτου παραθυρού. Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, για αρχή ξεκίνα να κάνεις disable ένα-ένα τα add-ons που έχεις εγκατεστημένα για να βρεις μήπως κάποιο κάνει τη ζημιά.

Για να το λύσεις προσωρινά, άνοιξε τον Task Manager των Windows, εντόπισε τη διεργασία firefox.exe και σκότωσέ την.

Δημοσ.
Αυτό γίνεται γιατί το process του Firefox δεν έχει τερματιστεί ομαλά με το κλείσιμο του πρώτου παραθυρού. Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, για αρχή ξεκίνα να κάνεις disable ένα-ένα τα add-ons που έχεις εγκατεστημένα για να βρεις μήπως κάποιο κάνει τη ζημιά.

Για να το λύσεις προσωρινά, άνοιξε τον Task Manager των Windows, εντόπισε τη διεργασία firefox.exe και σκότωσέ την.

Ευχαριστώ πολύ "parsifal". Μήπως μπορείς να μου πεις και πώς κάνουμε disable τα add-ons;

Δημοσ.

Tools > Add-ons > καρτέλα Extensions > επιλέγεις ένα add-on και κάνεις κλικ στο κουμπάκι Disable > κάνεις επανεκκίνηση του Firefox...

Δημοσ.

Έχω την τελευταία έκδοδη του firefox αλλά σήμερα όταν πάω να μπώ ενώ αρχικά δείχνει να φορτώνει δεν γίνεται τίποτα.Κοίταξα και στο task manager αλλά δεν φαίνεται να τρέχει ο firefox ούτε στις εφαρμογές ούτε στις διεργασίες.

Τι είναι τώρα αυτό;:-(

Δημοσ.
Αν τον ανοίξεις από Start > Mozilla Firefox > Mozilla Firefox (Safe Mode); Ξεκινά κανονικά... ;

Όχι πάλι το ίδιο γίνεται.Φαίνεται αρχικά να φορτώνει αλλά δεν ανοίγει ποτέ.

Δημοσ.

1. Uninstall και install

2. Αν δεν πιάσει το 1, uninstall, install και πρώτη εκκίνηση με Start > Run... > firefox.exe -P για να φτιάξεις νέο profile

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...