pagratios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Έχω πρόβλημα με το youtube καθώς όταν παίζει κάποιο βιντεάκι και πατάω αναζήτηση φορτώνει πολύ ώρα μέχρι να πάει στα αποτελέσματα της αναζήτησης!Το έχει πάθει κάποιος άλλος?
Antwni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Έχω πρόβλημα με το youtube καθώς όταν παίζει κάποιο βιντεάκι και πατάω αναζήτηση φορτώνει πολύ ώρα μέχρι να πάει στα αποτελέσματα της αναζήτησης!Το έχει πάθει κάποιος άλλος? Όχι εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...
pagratios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Και γενικά αν παίζει το ένα βιντεάκι δεν φορτώνει κάποιο άλλο αντίθετα με τον ΙΕ που το δοκίμασα
Composer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα. Εδώ και κάποιο καιρό παρατήρησα ότι ο Firefox αργεί πάρα πολύ να ανοίξει σελίδες (πολλές φορές κάνει και 20 δευτερόλεπτα). Νόμιζα ότι είιναι γενικό πρόβλημα του ιντερνετ (έχω Conn-x 24Mb) αλλά είδα ότι τα direct downloads μου πάνε κανονικά όπως πρώτα. έχει και άλλος το πρόβλημα αυτό; δοκίμασα διάφορα. απενεργοποίησα ένα add-on microsoft net framework που δεν απενεργοποιούνταν κανονικά, έκανα αυτά που περιγράφει εδώ http://webupd8.blogspot.com/2009/07/increase-firefox-3-perormance-by.html αλλά τίποτα..
dimi5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα. Εδώ και κάποιο καιρό παρατήρησα ότι ο Firefox αργεί πάρα πολύ να ανοίξει σελίδες (πολλές φορές κάνει και 20 δευτερόλεπτα). Νόμιζα ότι είιναι γενικό πρόβλημα του ιντερνετ (έχω Conn-x 24Mb) αλλά είδα ότι τα direct downloads μου πάνε κανονικά όπως πρώτα.έχει και άλλος το πρόβλημα αυτό; δοκίμασα διάφορα. απενεργοποίησα ένα add-on microsoft net framework που δεν απενεργοποιούνταν κανονικά, έκανα αυτά που περιγράφει εδώ http://webupd8.blogspot.com/2009/07/increase-firefox-3-perormance-by.html αλλά τίποτα.. Exω και εγω αυτο το προβλημα φιλε...και για αυτο εγω δεν το χρησημοποιο καλυτερο για μενα ειναι το google chrome ειναι γρηγορο και ασφαλες αλλα το κακο του ειναι οτι ειναι beta ακομα.....
activex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 μήπως το μπουκώνεις με τίποτα τορρεντ και τρελαίνεται στα ping ; γενικά ότι δοκιμές να τις κάνεις σε "καθαρή" γραμμή και όχι φορτωμένος...
Composer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 μήπως το μπουκώνεις με τίποτα τορρεντ και τρελαίνεται στα ping ;γενικά ότι δοκιμές να τις κάνεις σε "καθαρή" γραμμή και όχι φορτωμένος... Το ξέρω.. όχι, απενεργοποιώ όλα τα torrents κτλ..
xolloth Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 οντως ειναι πιο αργος τωρα τελευταια ο firefox ειδικα στην 3.5.2 εκδοση. πολυ γρηγορη εκδοση ειναι η 3.7 που μπορεις να την δοκιμασεις απο εδω.
Composer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 οντως ειναι πιο αργος τωρα τελευταια ο firefox ειδικα στην 3.5.2 εκδοση.πολυ γρηγορη εκδοση ειναι η 3.7 που μπορεις να την δοκιμασεις απο εδω. Την 3.5.2 έχω και γω. αυτο το 3.7 δηλαδή τι είναι; beta;
activex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 πολυ γρηγορη εκδοση ειναι η 3.7 που μπορεις να την δοκιμασεις απο εδω. το κακό είναι ότι αυτός δεν είναι ακριβός firefox...γιαυτό και λογικά τα addon δεν λειτουργούν όλα!
kospoz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια χαρα σε ολους τα προβληματα με τον υπολογιστη μου δεν λενε να τελειωσουν.ο firefox μολις τον ανοιγω και παταω να μπω στο insomnia παει να μπει και μολις τελειωσει το φορτωμα με πεταει εξω.βεβαια το εκανε και ο explorer αλλα μου ζητησε να βαλω καινουργιο flash player και τωρα εστρωσε.τι φταιει επιτελους ειναι στοιχειωμενο το pc μου:devil:εστρωσε ο explorer οχι ο firefox και το προβλημα δεν ειναι μονο σε αυτη την διευθυνση
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Mozilla to protect Adobe Flash users Εισάγεται αυτόματος έλεγχος για το αν υπάρχει εγκατεστημένη η τελευταία έκδοση του Adobe Flash plugin. Δεν είναι άσχημη ιδέα...
exter Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Mozilla to protect Adobe Flash users Εισάγεται αυτόματος έλεγχος για το αν υπάρχει εγκατεστημένη η τελευταία έκδοση του Adobe Flash plugin. Δεν είναι άσχημη ιδέα... Ωραίο νέο!
nikolas_14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι πιο βαρύς σε CPU usage και μνήμη?Γιατί το μηχάνημα μου δεν είναι ότι πιο καινούριο και προβληματιζόμουν για το αν πρέπει να τον εγκαταστήσω ή όχι. εγω εχω pentium 4 και 756mb ram και δεν αντιματοπιζω προβλημα...
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Με το insomnia menu τι θα γίνει; Κάντε το update ρε παιδιά, είναι πολύ βολικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.